'Tinder avcısı' gözünü Hollywood'a dikti!
'Tinder avcısı' gözünü Hollywood'a dikti! Şimon Hayut'un yeni menajeri, "Belgeselde dünyanın en iyi satıcısını gördüm" diye konuştu.
16.02.2022 Dünya
İsrail'de durum kötüye gidiyor... Aktif vakalar iyileşen hasta sayısını geçti
İsrail'de durum kötüye gidiyor... Aktif vakalar iyileşen hasta sayısını geçti Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ikinci dalganın etkisine giren İsrail'de aktif vaka sayısı 18 bin 940'a yükselerek iyileşen hasta sayısını aştı.
12.07.2020 Dünya
Gerçek mermiyle saldırıyorlar
Gerçek mermiyle saldırıyorlar Kudüs'te ABD Başkanı Donald Trump'ın kararına yönelik protestolarda İsrail Polisi ve Filistinliler arasında çatışmalar arttı.
11.09.2019 Haberler
9 yaşındaki Filistinli çocuğa gözaltı
9 yaşındaki Filistinli çocuğa gözaltı Filistinli bir çocuk Batı Şeria'da bulunan El Halil kentinde, İsrail askerleri tarafından gözaltına alındı. İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da bulunan El Halil kentinde bir askeri kontrol noktasında İsrailli askerlerin, 9 yaşında Filistinli bir çocuğu gözaltına aldığı belirtildi. Yerel kaynaklar, Filistinli çocuk Mohamed Ammar Da'na'nın, okula giderken Abul-Rish askeri kontrol noktasında gözaltına alındığını ve suçunun ne olduğunu bilinmeden sorgulamaya alındığını bildirdi. İsrail askerlerinin, son zamanlarda Filistinli çocukların gözaltına alma işlemlerini arttırdığı, çocuklara işkence edildiği ve İbrahim Camii'ne gitmemeleri için kimlik kartlarının ellerinden alındığı belirtildi. Filistinli Tutukevleri Kulübü tarafından açıklanan verilerde, İsrail hapishanelerinde 10 tanesi kız olmak üzere 300 Filistinli çocuğun bulunduğu bildirildi. Ayrıca 100 çocuğun ise ev hapsinde olduğu belirtildi. İsrail askerlerinin 2017'nin başından beri bin 150 Filistinli çocuğu tutukladığı ifade edildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri