İşten

İşten

Son dakika İşten haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İşten gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İşten haber sayfamızda...

İşten

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.570 işten haberi bulunmuştur.
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap!
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Bir etkinliğe katılan Arduç'a, oyunculukta yakışıklılığın bir avantaj sağlayıp sağlamadığı soruldu. Ünlü isim, "Yakışıklılığınızın dezavantajını eşiniz görüyordur" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var'
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var' Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci için İspanya'dan önemli bir iddia geldi. Haberde; 'Türk oyuncu 2021'de zaten transferin yörüngesindeydi' ifadeleri kullanıldı.
24.04.2024 Fenerbahçe
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Haberler
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Gündem
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
Erken menopoz kapıyı çalarsa…
Erken menopoz kapıyı çalarsa… Yaşınız ileri olmasa bile erken menopoz belirtileri gösteriyor ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız, mutlaka doktor takibinde olmalısınız. Yumurta dondurma yöntemi ile yumurtalarınızı dondurup ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olabilirsiniz.
20.04.2024 Pazar
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar Zonguldak’ta kadın kuaförü Hasan E. (46) hakkında yanında çalışan çırak öğrenci Ö.T.’ye (14) yönelik ‘Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
19.04.2024 Gündem
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki!
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki! Genç kadın her şeyden habersiz mağazada ürünleri inceliyordu. Onu sessizce takip eden sapık gizlice yaklaşarak telefonunu müstehcen görüntüleri kaydetmek üzere yerleştirdi. Ancak market sapığının haberi olmayan bir detay vardı, kendisini adım adım takip eden kadın onu suçüstü yakalamıştı...
17.04.2024 Dünya
Toshiba, 5 bin kişiyi işten çıkarmayı planlıyor
Toshiba, 5 bin kişiyi işten çıkarmayı planlıyor Toshiba, Japonya'daki toplam iş gücünün yaklaşık %7'sine denk gelen 5.000 kişilik bir kesintiye gitmeyi düşünüyor.
17.04.2024 Uzmanpara
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı!
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı! Esenyurt’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan DJ’nin, bu kez de Bağcılar’daki yeni çalıştığı iş yerine ateş açıldı. Saldırı anı kameralara yansırken, mekandakiler panikle dışarıya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Türkiye müziği dijitalden dinliyor
Türkiye müziği dijitalden dinliyor Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) tarafından yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, Türkiye’de müziği dijital kanallardan dinleyenlerin oranı yüzde 93’e ulaşmış durumda.
17.04.2024 Cadde
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı Emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Eserini astı işten atıldı
Eserini astı işten atıldı Eserini tanıtmak amacıyla Münih’teki Pinakothek der Moderne’e Pablo Picasso, Franz Marc gibi ustaların resimlerinin yanına çivi çakarak asan müze çalışanı işinden oldu.
12.04.2024 Kültür Sanat
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Gece kulübü yangınında ifadeler ortaya çıktı: Çöp atınca kurtuldular
Gece kulübü yangınında ifadeler ortaya çıktı: Çöp atınca kurtuldular Beşiktaş’ta 2 Nisan’da 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangınla ilgili tutuklanan sekiz şüphelinin ifadeleri dikkat çekti.
7.04.2024 Gündem
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’ Sezen Aksu, Nilüfer, Levent Yüksel ve Sertab Erener’e vokalistlik yaptığı 1990’lı yıllardan tanıdığım Emre Altuğ, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan şov dünyasının nadir insanlarından biri.
6.04.2024 Pazar
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İşten ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.