İstismar Cezası

İstismar Cezası

Son dakika istismar cezası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istismar cezası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istismar cezası haber sayfamızda...

İstismar Cezası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.702 istismar cezası haberi bulunmuştur.
İstismarda bulunduğu bebeğin ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu
İstismarda bulunduğu bebeğin ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu Zonguldak’ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25)’İn cezası belli oldu.
25.12.2023 Gündem
Komşu çocuğuna istismarda mide bulandıran savunma: Suç olduğunu bilmiyordum
Komşu çocuğuna istismarda mide bulandıran savunma: Suç olduğunu bilmiyordum Tokat'ta 9 yaşındaki A.K. adlı kız çocuğuna 3 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Onur K. tutuklanıp cezaevine gönderildi. Öte yandan Onur K. ifadesinde; 'Hiç kimseye söyleme beni hapse atarlar' diyordum. Babası bu durumu öğrenmiş 2 gün önce bana vurdu. Suç olduğunu bilmiyordum" dedi.
7.09.2023 Gündem
Komşunun 11 yaşındaki kızına cinsel istismar! Cezası belli oldu
Komşunun 11 yaşındaki kızına cinsel istismar! Cezası belli oldu Ankara’da komşusunun kızı E.S.Ş.'ye (11) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan A.T. (52), 21 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
18.07.2023 Gündem
Su içtiği bardaktaki DNA’sından yakalanan cinsel istismar sanığına 6 yıl hapis
Su içtiği bardaktaki DNA’sından yakalanan cinsel istismar sanığına 6 yıl hapis Samsun'da Z.E. isimli kız çocuğuna gittiği evlerinde cinsel istismarda bulunan, su içtiği bardaktaki DNA’sı ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkılarak yakalanan Murat Yerlikaya, tutuklu yargılandığı davada 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
13.05.2023 Gündem
Rehber öğretmen, dede istismarını ortaya çıkardı
Rehber öğretmen, dede istismarını ortaya çıkardı İzmir'in Buca ilçesinde lise öğrencisi B.Ç. (18), rehber öğretmenine yaşadığı cinsel istismarı anlattı. Dedesinin 9 yaşında kendisini istismar ettiğini ve bu sürecin 6 yıl sürdüğünü belirten B.Ç., öğretmeninin yönlendirmesi ile M.E.Ç.'den (88) şikayetçi oldu. M.E.Ç. hakkında hazırlanan iddianamede, '12 yaşından küçük mağdurların cinsel istismarı' suçundan en az 10 yıl hapis cezası istendi.
17.08.2022 Gündem
Belediyenin spor tesisi görevlisi, ikinci kez cinsel tacizden tutuklandı
Belediyenin spor tesisi görevlisi, ikinci kez cinsel tacizden tutuklandı Yalova’da çalıştığı belediyenin spor tesislerine gelen bir erkek çocuğu ile bir genç kıza telefonla cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Yakup Akkaya (32), geçen yıl ağustos ayında tutuklanıp, 2 ayrı ceza mahkemesinde dava açıldı. Dava sürerken 2 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra işine geri dönen Akkaya, bu sefer de tesise spor yapmaya gelen çocuğa telefon mesajı ile cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
11.02.2022 Gündem
Kamyon şoföründen erkek çocuğa cinsel istismar! Cezası belli oldu
Kamyon şoföründen erkek çocuğa cinsel istismar! Cezası belli oldu Burdur’da, K.S. (14) adlı erkek çocuğuna 2 kez cinsel istismarda bulunup, porno izleten kamyon şoförü Orhan Kesimci (48), 22 yıl 6 ay hapis ve 200 lira adli para cezası karar verildi.
10.02.2022 Gündem
Cinsel istismar mağduru: Sanık ölümle tehdit ettiği için anneme anlatamadım
Cinsel istismar mağduru: Sanık ölümle tehdit ettiği için anneme anlatamadım Antalya'da geçen yıl S.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla ilk kez hakim karşısına çıkan M.Ü. (48), iftira atıldığını öne sürdü. S.A. ise, "Sanık beni ölümle tehdit ediyordu. Bu yüzden olanları anneme anlatamıyordum" dedi.
28.01.2022 Gündem
Çocukların müstehcen fotoğraf ve videosunu çeken sanığa rekor ceza
Çocukların müstehcen fotoğraf ve videosunu çeken sanığa rekor ceza Aydın'da sosyal medya üzerinde, farklı illerde yaşayan küçük yaştaki kız çocuklarını taciz edip, müstehcen fotoğraf ve videolarını çekerek bazılarını tehdit edip paylaştığı iddiasıyla yargılanan Serkan Aydın 11 yıl süren dava sonunda rekor ceza aldı. Mahkeme, Aydın'ı 110 yıl hapis ve 668 bin lira da para cezasına çarptırdı.
20.01.2022 Gündem
Torununa cinsel istismarda bulunan dedeye 30 yıl hapis cezası
Torununa cinsel istismarda bulunan dedeye 30 yıl hapis cezası Bahçelievler'de torununa cinsel istismarda bulunarak hamile bırakan Durmuş O. (73)'ya, 30 yıl hapis cezası verildi. 8 yaşından beri cinsel istismara uğradığı belirlenen 16 yaşındaki D.O.'nun doğan bebeğinin DNA'sı, Durmuş O. ile yüzde 99,99 eşleşti. Durmuş O. hakkında diğer torununa da cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ayrı bir iddianame düzenlendi.  Durmuş O.'nun torunlarını lunaparka göndermeme tehdidiyle istismar ettiği tespit edildi.
23.12.2021 Gündem
Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasına 5 yıl hapis
Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasına 5 yıl hapis Kayseri'de M.T. isimli kız çocuğuna binanın bodrumunda sarkıntılık suretiyle cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman K., (42), 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
20.08.2021 Gündem
Kızı ve yeğenlerine cinsel istismardan yargılanan sanığa 55 yıl hapis
Kızı ve yeğenlerine cinsel istismardan yargılanan sanığa 55 yıl hapis Kayseri'de kızı Y.Y. ile yeğenleri B.D. , M.D. ve R.D.'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan D.Y. (38), toplam 55 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.03.2021 Gündem
14 yaşındaki kıza cinsel istismara 23 yıl 9 ay
14 yaşındaki kıza cinsel istismara 23 yıl 9 ay Kayseri'de Umut G., otomobilin içinde eski kız arkadaşı F.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada, 23 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.10.2020 Gündem
67 yıl istismar cezası, yasa gereği 30 yıla düştü
67 yıl istismar cezası, yasa gereği 30 yıla düştü Erzurum'da ceninden alınan örnekte babanın yüzde 99,9 dayı M.İ. olduğu belirlenen istismar davasında karar çıktı. 15 yaşındaki yeğeni N.N.'ye tecavüz eden sanığa verilen 67 yıl 6 ay hapis cezası, yasa gereği 30 yıla düşürüldü.
19.03.2019 Gündem
‘İstismar’ cezası
‘İstismar’ cezası MTV ve Eurosport’un da aralarında bulunduğu birçok eğlence ve tematik kanalın sahibi olan Fatih Oflaz, kızına 7 yıl cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanıyordu...
19.07.2018 Gündem
'O Ses Çocuklar' programına RTÜK'ten şok ceza!
'O Ses Çocuklar' programına RTÜK'ten şok ceza! 'O Ses Çocuklar' programına şoke eden ceza RTÜK'ten geldi. Radyo Televizyon Üst Kurulu ‘O Ses Çocuklar’ programına, 175 bin lira para cezası vermesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
12.05.2016 Gündem
'Jet Fadıl'a dini istismar cezası
'Jet Fadıl'a dini istismar cezası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 'Jet Fadıl' olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün sözleşmesi feshedilen Caprice Gold Maldivler reklamlarıyla, tüketicinin dini duygularını istismar ettiğine karar verdi. Jet Fadıl’a bu nedenle 50 bin lira cezası kesildi.
4.06.2015 Ekonomi
Tedaviyle kızın psikolojisi düzeldi, cinsel istismar cezası 10 yıl azaldı
19.03.2015 Gündem
Politikacının eşi ve kızına cinsel istismar cezası
Politikacının eşi ve kızına cinsel istismar cezası Politikacının eşi ve kızının aynı çocukla ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
11.04.2011 Dünya
Yeniden yargılanacak olan tacizci hakkında korkutan iddia: 10 yıldır sokaklarda dolaşıyor
Yeniden yargılanacak olan tacizci hakkında korkutan iddia: 10 yıldır sokaklarda dolaşıyor Denizli’de 2013 yılında oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı iki çocuğa istismarda bulunduğu iddia edilen sanığa verilen 22,5 yıl hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından bozuldu. Sadece 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen ve yeniden yargılanmasına karar verilen sanığın, kendi öz yeğenine de istismarda bulunduğu şüphesiyle soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
Utanç davası ertelendi
Utanç davası ertelendi İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin evlilik adı altında altı yaşından itibaren cinsel istismara maruz kalması ile ilgili dava, istinaf mahkemesinin verdiği bozma kararının ardından dün yeniden görülmeye başlandı.
7.05.2024 Gündem
Yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın cezası belli oldu
Yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın cezası belli oldu Ankara’da 13 yaşındaki yeğeni T.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yusuf A.'ya (45), eylemi basit cinsel istismar suçunu oluşturduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası verildi.
30.04.2024 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 3’üncü duruşmasında, Gabon Büyükelçisi Bernard Avouma da yer aldı. Duruşmada, Baba Guy Serge Ibouanga, “Ben kızımı okumaya gönderdim ama tabut içinde geri aldım” dedi. Dursun Acar’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken; Dina'nın son görüldüğü apartmanda keşif yapılması talebi ise reddedildi.
29.04.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstismar Cezası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.