İzmit Belediyesi

İzmit Belediyesi

Son dakika İzmit Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmit Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmit Belediyesi haber sayfamızda...

İzmit Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.085 izmit belediyesi haberi bulunmuştur.
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.
26.04.2024 Gündem
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum...
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece istinat duvarının çökmesinin ardından 5 katlı bina tahliye edildi. Bölgede onarım çalışmaları başladı.
21.04.2024 Gündem
Kocaeli'de markette korkutan yangın
Kocaeli'de markette korkutan yangın Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
18.04.2024 Gündem
Bin kadınla tek nefes oldu
Bin kadınla tek nefes oldu Soner Arıca, önceki akşam İzmit Belediyesi’nin sadece kadınlardan oluşturduğu ‘1000 Ses Tek Nefes Korosu’yla bir araya geldi.
3.03.2024 Cadde
53 dilde savaşa hayır
53 dilde savaşa hayır Savaşın acımasızlığını müzikle anlatarak farkındalık yaratmayı amaçlayan İstanbul Kültürler Korosu, yarın Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde vereceği konserle bir kez daha savaşa hayır diyecek.
21.02.2024 Kültür Sanat
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük...
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük... Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nce yapılan ihaleler ile ilgili şikayetleri değerlendiren İçişleri Bakanlığı'nın, incelemeler sonrasında Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile 12 belediye yöneticisi hakkında soruşturma izni verdiği ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
Kocaeli’de korku dolu anlar! İstinat duvarı çöktü: 4 bina mühürlendi, 83 kişi tahliye edildi
Kocaeli’de korku dolu anlar! İstinat duvarı çöktü: 4 bina mühürlendi, 83 kişi tahliye edildi Kocaeli’de bir binanın istinat duvarı bitişiğindeki inşaat temeli ve yağmurla kayganlaşan toprak sebebiyle çöktü. Çökme sebebiyle sokakta göçük oluşurken, riskli 4 bina mühürlendi, 83 kişi ise tahliye edildi.
23.11.2023 Haberler
Kocaeli’de korku dolu anlar! İstinat duvarı çöktü: 4 bina mühürlendi, 83 kişi tahliye edildi
Kocaeli’de korku dolu anlar! İstinat duvarı çöktü: 4 bina mühürlendi, 83 kişi tahliye edildi Kocaeli’de bir binanın istinat duvarı bitişiğindeki inşaat temeli ve yağmurla kayganlaşan toprak sebebiyle çöktü. Çökme sebebiyle sokakta göçük oluşurken, riskli 4 bina mühürlendi, 83 kişi ise tahliye edildi.
23.11.2023 Gündem
Seyircisiz oynama cezası olan Kocaelispor'un taraftarları, maçı dev ekranda izledi
Seyircisiz oynama cezası olan Kocaelispor'un taraftarları, maçı dev ekranda izledi Kocaelispor'a PFDK tarafından seyircisiz oynama cezası verilmesi sonrası taraftarlar, maçı İzmit Belediyesi'nin şehir merkezine kurduğu dev ekranda izledi. Maç oynanırken tezahüratlarda bulunarak meşaleler yakan taraftarlar, renkli görüntüler ortaya çıkardı.
9.04.2023 2.Lig
Üsküdar Vapuru faciasında yaşamını yitirenler anıldı
Üsküdar Vapuru faciasında yaşamını yitirenler anıldı İzmit Körfezi'nde, 1 Mart 1958'de çoğu öğrenci 600'e yakın yolcuyla İzmit İskelesi'nden hareket ettikten bir süre sonra fırtınada batan Üsküdar Vapuru'nda yaşamını yitiren 392 kişi, facianın 65'inci yıl dönümünde denize karanfiller bırakılarak anıldı.
1.03.2023 Gündem
Bölgede konteyner ihtiyacı bulunuyor
Bölgede konteyner ihtiyacı bulunuyor Deprem bölgesinde kış şartlarında çadırlar ilk etapta barınma ihtiyacını karşılarken, soğuktan çok daha fazla koruyabilen konteynerler öncelikle talep ediliyor.
27.02.2023 Gündem
En önemli sorun barınma ve hijyen
En önemli sorun barınma ve hijyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen binlerce depremzede soğuk kış günlerinde bulundukları illerde hayatta kalmaya çalışırken en çok konteyner, çadır, battaniye, kışlık kalın kıyafetler ve temizlik malzemelerine ihtiyaç duyuyorlar. Yurt içinden ve dışında yardım gönderenlerin bu ihtiyaçları dikkate alması isteniyor.
26.02.2023 Gündem
40 saat sonra enkaz altından gelen gülümseme
40 saat sonra enkaz altından gelen gülümseme Hatay’da 40 saat enkaz altında kaldıktan sonra ulaşılan 66 yaşındaki kadın, ekipleri görünce molozların arasında gülümsedi. Ekipler tarafından enkaz altından çıkarılan kadın hastaneye kaldırıldı.
8.02.2023 Gündem
Kocaeli'de şap hastalığı alarmı! 'Hayvan giriş ve çıkışları durduruldu'
Kocaeli'de şap hastalığı alarmı! 'Hayvan giriş ve çıkışları durduruldu' Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nin küçükbaş hibe programı şap hastalığı sebebiyle ertelendi.
24.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, İzmit'te kütüphane açılışına katıldı
Kılıçdaroğlu, İzmit'te kütüphane açılışına katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nin açılışına katılarak, “Elazığ'da Ticaret Lisesi’nde okurken 'Çalıkuşu' romanını halk kütüphanesinde okumuştum. Sabah kütüphanede roman okurdum, okul saati başlayınca kapatır tekrar giderdim. Halk kütüphanesinde okuduğum çok kitap oldu” dedi.
21.01.2023 Gündem
İzmit Belediyesi'nden kiralık ticari işletmeler
İzmit Belediyesi'nden kiralık ticari işletmeler ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre İzmit Belediyesi bazı ticari işletmeleri kiraya verecek.
10.01.2023 Ekonomi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit Belediyespor hükmen galip
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit Belediyespor hükmen galip Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Karşıyaka Çarşı Koleji ligden çekildiği için maça çıkmadı. İzmit Belediyespor 21-0 hükmen galip geldi.
24.12.2022 Basketbol
‘CHP’li belediyeleri engelliyorlar’
‘CHP’li belediyeleri engelliyorlar’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hazırlanan ve iki kentte toplu taşıma araçları, zincir marketler ve anlaşmalı iş yerlerinde kullanılacak olan “Çınar Kart”ın tanıtımına katıldı.
1.12.2022 Siyaset
Atatürk imzası ve Türk haritası oluşturan bin 380 kişi birlikte zeybek oynadı
Atatürk imzası ve Türk haritası oluşturan bin 380 kişi birlikte zeybek oynadı İzmit'te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bin 380 kişi Atatürk imzası ve Türkiye haritası oluşturarak birlikte zeybek oynadı.  
29.10.2022 Haberler
Sürüden kaçan bir koyun ile bir kuzu, şehri birbirine kattı, Kocaeli caddelerinde cirit attı
Sürüden kaçan bir koyun ile bir kuzu, şehri birbirine kattı, Kocaeli caddelerinde cirit attı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sürüden kaçan bir kuzu ile koyun, komedi filmlerini aratmayan görüntüler ortaya çıkardı. Bir muhabiri kovalayan iki yaramaz, sürücülere de zor anlar yaşattı. İki küçükbaş hayvanı, sonunda ekipler aldı.
25.10.2022 Yaşam
‘Bu seçimde başarmak zorundayız’
‘Bu seçimde başarmak zorundayız’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediyesi tarafından ağabeyi Nihat Gürer’in adına yaptırılan spor kompleksinin açılış törenine katıldı. Akşener, burada yaptığı konuşmada 31 Mart 2019 seçimlerine değinerek “Benim hedefim, doğrusu İstanbul’du. Çünkü Sayın Erdoğan, ‘İstanbul benim aşkım’ derdi. Ben o aşka göz dikmiştim. O aşkın alınacağına benden başka inanan olmadı. Basın mensupları dahil, her türlü iddiaya girdik. Bakın, biz bu ülkenin insanlarına, ‘Olabilir, biz yapabiliriz, istersek başarabiliriz’ düşüncesini ispatladık” dedi.
24.09.2022 Siyaset
‘Şiddete susmayın!
‘Şiddete susmayın! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) ve İzmit Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı Kitap Lansmanı dün Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı.
16.08.2022 Gündem
SoloTürk'ten İzmit'te nefes kesen gösteri!
SoloTürk'ten İzmit'te nefes kesen gösteri! İzmit'in Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında SoloTürk, kentte gösteri uçuşu yaptı. Binlerce kişinin izlediği gösteri nefes kesti.
25.06.2022 Haberler
SoloTürk'ten İzmit'te nefes kesen gösteri!
SoloTürk'ten İzmit'te nefes kesen gösteri! İzmit'in Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında SoloTürk, kentte gösteri uçuşu yaptı. Binlerce kişinin izlediği gösteri nefes kesti.
25.06.2022 Gündem
Turgutlu BLD’den çifte imza
Turgutlu BLD’den çifte imza Yeni sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, transferlerine devam ediyor.
9.06.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İzmit Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.