İznik

İznik

Son dakika İznik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İznik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İznik haber sayfamızda...

İznik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.357 iznik haberi bulunmuştur.
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
Türkiye'nin her yerinden akın akın geliyorlar! Bidon bidon su doldurup gidiyorlar
Türkiye'nin her yerinden akın akın geliyorlar! Bidon bidon su doldurup gidiyorlar Bursa’nın İznik ilçesindeki Karatekin köyünde, çeşmelerden akan suyun şeker hastalığına iyi geldiğini duyan on binlerce kişi yüzlerce kilometre yol yaparak su doldurmaya geliyor.
15.04.2024 Gündem
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti Bilecik'te Ramazan’ı fırsat bilen dilencilere zabıta geçit vermezken 2 kadının üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti.
4.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi 31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi. 6 ilçe CHP, 9 ilçe AK Parti, 2 ilçede ise İYİ Parti ipi göğüsledi.
1.04.2024 Gündem
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu Bursa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'li Mustafa Bozbey, büyükşehir belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 6’sında CHP, 9’unda AK Parti, 2’sinde İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 İZNİK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Bursa İznik Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 İZNİK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Bursa İznik Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Bursa İznik Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından İznik ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Bursa İznik Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Asırlık tiyatro hayata döndü
Asırlık tiyatro hayata döndü Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan ve Anadolu’nun ayakta kalan en görkemli Roma eserlerinden olan İznik Roma Tiyatrosu, 1800 yıllık bir uykudan uyandı.
23.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Uraloğlu İznik Roma Tiyatrosu-İstanbul Kapı-Yenişehir Kapı'yı ziyaret etti
Bakan Uraloğlu İznik Roma Tiyatrosu-İstanbul Kapı-Yenişehir Kapı'yı ziyaret etti Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik ilçesinde düzenlenen iftarı katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ardından restorasyon çalışmaları tamamlanan 'İznik Roma Tiyatrosu-İstanbul Kapı-Yenişehir Kapı'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
20.03.2024 Gündem
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur'
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur' Marmara Bölgesi ile Bursa'nın depremsel açıdan en tehlikeli bölgelerden biri olduğuna dikkat çekildi, yeni fay hattı işaret edildi.
14.03.2024 Haberler
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur'
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur' Marmara Bölgesi ile Bursa'nın depremsel açıdan en tehlikeli bölgelerden biri olduğuna dikkat çekildi, yeni fay hattı işaret edildi.
14.03.2024 Gündem
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim'
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim' Sarı-lacivertli futbolcu, İznik Belediyesi tarafından başlatılan 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' projesi kapsamında çocuklarla buluştu. Son dönemdeki üstün performansıyla alkış toplayan İsmail Yüksek, Fenerbahçe'den sonra oynamayı hayal ettiği kulübü açıkladı.
12.03.2024 Fenerbahçe
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
CHP'nin Bursa adayı Bozbey projelerini anlattı
CHP'nin Bursa adayı Bozbey projelerini anlattı Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, gelecek vizyonunu ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.
9.03.2024 Gündem
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam!
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi 'Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği 'Ali Rıza' karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Cadde
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler 196 yıllık Şamlar Bendi definecilerin hedefi olurken talan edilen bölge havadan görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm Projelerini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kent kalitesini üst seviyeye taşıyacağız." dedi.
2.03.2024 Gündem
İznik çinilerinden günümüze uzanan köprü
İznik çinilerinden günümüze uzanan köprü Ertuğrul Güngör ve Faruk Ertekin, geleneksel sanat anlayışını sorgulayan “Untraditional” isimli sergi Anna Laudel’de 1 Mart’ta açılıyor.
29.02.2024 Kültür Sanat
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor Bursa'da Türkiye'nin en erken erik hasadı yapıldı. İznik ilçesinde Ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası'nın ürettiği eriğin kilosu dudak uçuklatıyor. Kilosu 3 bin 500 liraya satılan eriğe Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor. Erken hasat eriğin tanesi gramaja göre 70 ile 100 lira arasında alıcı buluyor.
28.02.2024 Ekonomi
Gemlik’te peş peşe depremler! Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan ‘7 ve üstü’ açıklaması
Gemlik’te peş peşe depremler! Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan ‘7 ve üstü’ açıklaması Bursa’da 23 Şubat'ta 4.1, 25 Şubat’ta ise 3.4 büyüklüğünde peş peşe depremler meydana geldi. Konuya ilişkin Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan uyarı geldi. Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.
27.02.2024 Gündem
Plastik kasaların depolandığı alanda yangın! Şehrin birçok yerinden görüldü
Plastik kasaların depolandığı alanda yangın! Şehrin birçok yerinden görüldü Bursa'nın İznik ilçesinde bir firmaya ait sebze paketlemede kullanılan plastik kasaların bulunduğu alanda çıkan yangın 1 saatte kontrol altına alındı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.
26.02.2024 Gündem
Marmara'da yeni fay sürprizi
Marmara'da yeni fay sürprizi Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi. Öte yandan CNN Türk'e konuşan Prof. Dr. Şürkü Ersoy ise Bursa'da keşfedilen Kayapa-Yenişehir fayının 7.3 şiddetinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
23.02.2024 Haberler
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi. Öte yandan CNN Türk'e konuşan Prof. Dr. Şürkü Ersoy ise Bursa'da keşfedilen Kayapa-Yenişehir fayının 7.3 şiddetinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İznik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.