Rus ajanı baştan çıkarması gereken adama aşık oldu!
Rus ajanı baştan çıkarması gereken adama aşık oldu! SSCB’de doğdu sonrasında hayatı bir kabusa döndü. Aliia Roza, gerçek hayatta Red Sparrow olarak yetiştirildi. Bir Rus ajanı olarak büyütülen Roza, özellikle ‘baştan çıkarma sanatında’ eğitildi. 19 yaşında yaşadığı olay sonrası ise hayatı tehlikeye girdi.
7.08.2021 Dünya
Son dakika... Putin'in ajanı dolu dizgin! Biden da hakkında konuşmuştu...
Son dakika... Putin'in ajanı dolu dizgin! Biden da hakkında konuşmuştu... Son dakika haberine göre, 2010 yılında ABD'de tutuklanarak sınır dışı edilen, Putin'in 'kızıl ajanı' Chapman'ın hayat hikayesi dinleyenleri hayrete düşürdü. ABD Başkanı Biden da zamanında kendisi için çok ilginç sözler sarf etmişti.
26.05.2021 Dünya
Jay Leno çarpışmayı elleriyle önledi
Jay Leno çarpışmayı elleriyle önledi Dünyaca ünlü televizyoncu Jay Leno, klasik otomobillerini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. 70 yaşındaki Leno, önem verdiği otomobillerinin çarpışmasını elleriyle tutarak engelledi.
11.02.2021 Cadde
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü!
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü! Uzun zamandır fütüristik tasarımı ile gündeme gelen Tesla Cybertruck, Jay Leno ve Elon Musk'ın bir araya gelmesiyle birlikte Boring Company'nin açtığı tünellerde sürüldü.
29.05.2020 Teknoloji
Ünlülerin milyonluk otomobilleri
Ünlülerin milyonluk otomobilleri Yaşamlarıyla gündemden düşmeyen ünlü isimler sahip oldukları otomobillerle de çok konuşuluyor. İşte dünyanın en ünlü isimlerinin birbirinden pahalı arabaları...
9.08.2017 Otomobil
Gelmiş geçmiş en popüler 23 ünlü kavgası
Gelmiş geçmiş en popüler 23 ünlü kavgası Her insanla iyi anlaşmak mecburiyetinde değiliz. Hepimiz! Ünlüler de dahil... Bu listeye Türk ünlüleri almadık, çünkü bizimkilerin kavgası Vincent Van Gogh ile Paul Gauguin'in estetik tartışmasının yanında kusura bakmayın ama çok ucuz kaçtı :)
15.03.2018 Geyik
Jay Leno'nun 2 milyon dolarlık oyuncağı
Jay Leno'nun 2 milyon dolarlık oyuncağı Otomobil tutkusuyla tanınan sunucu Jay Leno, önceki gün Kaliforniya'nın Walnut şehrindeki otomobil fuarına katıldı.
19.12.2016 Cadde
Gözlerini alamadı
Gözlerini alamadı Oscarlı ünlü oyuncu Halle Berry, Jay Leno'nun 'The Tonight Show' adlı programına konuk oldu. Programa derin göğüs dekolteli siyah mini bir elbiseyle katılan Berry, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Programın sunucusu Jay Leno, sorularını sorarken gözlerini Berry'nin göğüslerinden alamadı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Heidi Klum, masada dans etti!
Heidi Klum, masada dans etti! Ünlü model Heidi Klum, Jay Leno'nun sunduğu talk show programında masaya çıkıp dans ederek herkesi kendine hayran bıraktı.
11.09.2019 Televizyon
Obama Jay Leno'ya konuk oldu
Obama Jay Leno'ya konuk oldu ABD Başkanı Barack Obama, ünlü talk şovcu Jay Leno’nun ”The Tonight Show” adlı programına konuk oldu...
25.10.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri