Kadın Futbol

Kadın Futbol

Son dakika kadın futbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın futbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın futbol haber sayfamızda...

Kadın Futbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.915 kadın futbol haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 27. haftasında sarı-lacivertli ekip, konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler'i 5-0 yendi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız!
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Didem Karagenç, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik!
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik! A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Busem Şeker, Macaristan galibiyetini değerlendirdi.
9.04.2024 Futbol
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz!
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz! Macaristan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Birgül Sadıkoğlu açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Futbol
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu!
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu! A Milli Kadın Futbol Takımı forması giyen Derya Arhan, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor!
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Aytürk Kıyıcı: Türk futbolunun adını Avrupa ve dünyada daha çok duyacağız!
Aytürk Kıyıcı: Türk futbolunun adını Avrupa ve dünyada daha çok duyacağız! U19 Kadın Milli Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı, Ermenistan maçının ardından açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Macaristan hazırlıkları sona erdi!
A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Macaristan hazırlıkları sona erdi! A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan ile karşı karşıya geleceği mücadelenin hazırlıklarını noktaladı.
8.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Taraftarlarımız bizleri lütfen yalnız bırakmasınlar!
Necla Güngör Kıragası: Taraftarlarımız bizleri lütfen yalnız bırakmasınlar! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, İsviçre'ye 3-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
5.04.2024 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik!
Necla Güngör Kıragası: Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi konuştu.
4.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz!
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz! A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 1’inci Grup’ta 5 Nisan Cuma günü deplasmanda İsviçre ve 9 Nisan Salı günü saat Pendik Stadı’nda Macaristan ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası ve futbolcular basın mensuplarıyla bir araya geldi.
2.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Milli Takım
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde!
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde! Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde play-off 5'inci hafta maçlarının ardından Bornova Hitabspor'un Kadın Futbol Süper Ligi'ne yükselmesi dikkat çekti.
Shameeka Fishley: Beşiktaş'ta olmak benim için çok özel!
Shameeka Fishley: Beşiktaş'ta olmak benim için çok özel! Beşiktaş United Payment'ın yıldızı Shameeka Fishley, Fenerbahçe Petrol Ofisi maçından sonra konuştu.
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi!
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi! Beşiktaş United Payment Yardımcı Antrenörü Burak Sidar, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı!
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı! Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Didem Karagenç: Umarım futbolu burada bırakırım!
Didem Karagenç: Umarım futbolu burada bırakırım! Beşiktaşlı futbolcu Didem Karagenç, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
Galatasaray 3 puanı son dakikada aldı!
Galatasaray 3 puanı son dakikada aldı! Turkcell Kadınlar Süper Ligi lideri Galatasaray, evinde Hakkarigücü'nü 2-1 mağlup etti.
Gökhan Bozkaya: Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız!
Gökhan Bozkaya: Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız! Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Yağmur Uraz: Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız!
Yağmur Uraz: Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız! Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin golcüsü Yağmur Uraz, Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
Göknur Güleryüz: Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik!
Göknur Güleryüz: Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik! Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin kalecisi Göknur Güleryüz, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Kadınlar derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti
Kadınlar derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi sahasında konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-1 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Futbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.