Kadir

Kadir

Son dakika Kadir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadir haber sayfamızda...

Kadir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.020 kadir haberi bulunmuştur.
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Denizkurdu-2/2024 Tatbikatı'nda, bölgeye helikopterle intikal eden SAS timi, suya atlayıp yüzerek mayına, patlayıcı ve fünye monte etti. Timin helikoptere alınmasının ardından mayın imha edildi.
11.05.2024 Gündem
Kırşehir'de feci son! Yola çıkan köpek kazaya neden oldu, 1 kişi öldü
Kırşehir'de feci son! Yola çıkan köpek kazaya neden oldu, 1 kişi öldü Kırşehir'de yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil, istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü Şahin, hayatını kaybetti.
11.05.2024 Gündem
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Haberler
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Gündem
Kamu İhale Kurulu’na yapılan atamalar Resmi Gazete’de
Kamu İhale Kurulu’na yapılan atamalar Resmi Gazete’de Kamu İhale Kurulu Başkan, İkinci Başkan ve üyeliklerine atamhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımladı. Karara göre Kamu İhale Kurulu Başkanlığına Hamdi Güleç atandı.
10.05.2024 Gündem
Bilal Erdoğan: Filistin davasında duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyuyoruz
Bilal Erdoğan: Filistin davasında duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyuyoruz Dünya Etnospor Konfederasyonu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Filistin davasında duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyuyoruz. Ama daha güçlü olmak zorundayız. Türkiye olarak, İsrail'in bir daha soykırıma teşebbüs edemeyeceği kadar güçlü olmak zorundayız. Rabbim, Filistinli kardeşlerimize hak ettikleri özgürlüklerini, zaferi nasip edecek. Rabb'im, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgür günlerini de bizlere gösterecek" dedi.
10.05.2024 Gündem
Hayalini açıkladı
Hayalini açıkladı Kadir Ezildi, en büyük hayalini açıkladı.
10.05.2024 Cadde
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu Süper Lig'in 36'ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü oynanacak maçların hakemleri TFF tarafından açıklandı.
9.05.2024 Süper Lig
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
9.05.2024 Dualar
Demet Özdemir: Kendimle gurur duyuyorum!
Demet Özdemir: Kendimle gurur duyuyorum! Kariyerine dansçı olarak başlayan, 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi ile oyunculuğa adım atan Demet Özdemir; 'Kurt Seyit ve Sura', 'No: 309', 'Erkenci Kuş', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Adım Farah' gibi birçok projede kamera karşısına geçti. "12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım" diyen oyuncu, hayalini açıkladı.
9.05.2024 Cadde
Meltem Yılmazkaya: Annelik gönüllü bir delilik hali!
Meltem Yılmazkaya: Annelik gönüllü bir delilik hali! 'Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya, geçtiğimiz mart ayında müzisyen Kadir Doğan ile evlenmiş, Mayıs 2023'te İspanya’da doğum yapmıştı. Annelik hakkında hissettiklerini ve çocuk sahibi olduktan sonra hayatındaki değişiklikleri anlatan oyuncu, Anneler Günü mesajını da paylaştı.
8.05.2024 Cadde
Utanç davası ertelendi
Utanç davası ertelendi İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin evlilik adı altında altı yaşından itibaren cinsel istismara maruz kalması ile ilgili dava, istinaf mahkemesinin verdiği bozma kararının ardından dün yeniden görülmeye başlandı.
7.05.2024 Gündem
Türkiye bu olayı konuşmuştu! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme
Türkiye bu olayı konuşmuştu! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamalarından dolayı 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Haberler
Türkiye bu olayı konuşmuştu! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme
Türkiye bu olayı konuşmuştu! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamalarından dolayı 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Haberler
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor'
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor' Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Gündem
Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya gönderme! 'Belki barışırım'
Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya gönderme! 'Belki barışırım' Stil programlarında yaptığı jürilikle birlikte adını duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki dargınlık halen devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde açıkladığı 'barışma' şartını tekrarladı.
5.05.2024 Cadde
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belli oldu
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belli oldu  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni Başkanlık Divanı üyeleri ve başdanışmanlarını açıkladı.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri çerçevesinde ulaşıma kapatılan bazı noktalardaki kısıtlamaların saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığını açıkladı.
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük - Antalyaspor: 4-1 | Küme düşme hattı karıştı
Fatih Karagümrük - Antalyaspor: 4-1 | Küme düşme hattı karıştı Süper Lig'in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Antalyaspor'u konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karagümrük 4-1 kazandı.
29.04.2024 Karagümrükspor
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz'
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz' Mehtap-Kadir Çakır, pandemi döneminde profesyonel dans antrenörlüğü yaptıkları işlerini geride bırakarak köye göç etmeye karar verdi. Şehrin stresli koşturmasının kendilerini köye yönelttiğini söyleyen çift, her gün aynı kıyafetleri giydiklerini, kıyafet almak yerine, tohum ve fidan aldıklarını dile getiriyor. Şehir yaşamını hiç aramayan Çakır ailesi, genç yaşta göç ettikleri köy hayatında yaşadıklarını anlatıyor.
29.04.2024 Yaşam
İstifasını açıklayan Özlale de GİK’te
İstifasını açıklayan Özlale de GİK’te İYİ Parti’nin yeni ‘A takımı’nın seçileceği 50 kişilik Genel İdare Kurulu’nda (GİK) sürpriz isimler yer aldı. Mevcut Başkanlık Divanı’ndaki yedi isim, yeni GİK’te de kendilerine yer bulurken, dokuz isim çizik yedi. Sürpriz isimlerin başında Ümit Özlale ile Uğur Poyraz geldi. Dervişoğlu, Enver Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 13 belediye başkan adayını da GİK’e taşıdı.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.