Kadir Özcan

Kadir Özcan

Son dakika Kadir Özcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadir Özcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadir Özcan haber sayfamızda...

Kadir Özcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 861 kadir özcan haberi bulunmuştur.
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'un borcu 3 milyar 831 milyon TL olarak açıklandı
Trabzonspor'un borcu 3 milyar 831 milyon TL olarak açıklandı Trabzonspor’un 54’üncü Olağan Divan Genel Kurulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlamayla birlikte gerçekleşti. Kulübün borcu 3 milyar 831 milyon TL olarak açıklandı.
29.10.2023 Trabzonspor
Kadın Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti
Kadın Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti Kadın Futbol Süper Ligi’nin 7. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.
Trabzonspor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor engeline takılmadı!
Trabzonspor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor engeline takılmadı! Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u 1-0'lık skorla geçmeyi başardı.
Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas: Stat sponsorluğunda müjdeyi yakında vereceğiz
Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas: Stat sponsorluğunda müjdeyi yakında vereceğiz Trabzonspor'un 53'üncü Olağan Divan Genel Kurulu toplantısında konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, "Stadyum sponsorluğu ve diğer gelir getirici çalışmalarımız devam ediyor. Stat isim sponsorluğu için müjdeyi yakın zamanda vereceğiz" dedi. Divan kurulu, kulübün net borcunun da 3 milyar 32 milyon TL olduğunu duyurdu
3.06.2023 Trabzonspor
Trabzonspor, kapılarını depremzede çocuklara açıyor
Trabzonspor, kapılarını depremzede çocuklara açıyor Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 yıkıcı deprem nedeniyle barınma ihtiyacı olan çocukları Özkan Sümer Futbol Akademisi ve Kadir Özcan Tesisleri’nde ağırlayacak.
7.02.2023 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Özkan Sümer gibi derin izler bırakmak istiyorum
Abdullah Avcı: Özkan Sümer gibi derin izler bırakmak istiyorum Trabzonspor’un efsane teknik direktörü, başkanı ve futbolcusu Özkan Sümer’in 2’nci ölüm yıl dönümü için düzenlenen programda konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Ben de inşallah onun gibi bu kulübün tarihinde derin izler bırakmak istiyorum” dedi.
22.12.2022 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Borç 105 milyon euroya geriledi
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Borç 105 milyon euroya geriledi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, göreve geldiğinde 185 milyon euro olan borcun 105 milyon euroya gerilediğini bildirdi, “Bunun çok büyük bölümünü kur farkı, faiz gideri oluşturuyor. Geçen yılkı giderimiz 870 milyon” dedi.
30.10.2022 Trabzonspor
Son dakika haberleri: Ahmet Ağaoğlu, kadın futbol takımını ziyaret etti
Son dakika haberleri: Ahmet Ağaoğlu, kadın futbol takımını ziyaret etti Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Kadir Özcan Futbol Akademisi’nde kadın futbol takımını ziyaret etti.
15.10.2021 Trabzonspor
İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için karar
İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için karar İstanbul'da geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında çatlaklar oluşan ve sakinleri tahliye edilen binanın yıkılmasına karar verildi. Bina sakinlerinden de bir ay içerisinde eşyalarını boşaltmaları istendi.
26.06.2021 Emlak
Ahmet Ağaoğlu: Yüzde 70 gelir kaybına rağmen borç artışını yüzde 30'larda frenledik
Ahmet Ağaoğlu: Yüzde 70 gelir kaybına rağmen borç artışını yüzde 30'larda frenledik Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, pandemi nedeniyle kulüplerin yüzde 70 gelir kaybına uğradığı süreçte borç artışını yüzde 30’larda tutmayı başardıklarını belirterek, “Son iki sene içerisinde gelirlerimizin yüzde 70 oranında azaldığı bir süreçte bu limitler içerisinde tutmayı başardık. Eleştiriler yapılırken içinde bulunduğumuz ekonomik ve sosyal şartların gerçekleri göz önünde bulundurularak yapılırsa o zaman çok daha sağlıklı bir şekilde değerlendirme imkanına sahip oluruz” dedi.
14.06.2021 Trabzonspor
Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Seni Çok Bekledim dizisi kısa bir süre önce izleyicilerle buluşmaya başladı. Şahin Altuğ'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı Seni Çok Bekledim 'in konusu ve oyuncuları merak konusu. Peki Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler?
5.03.2021 Cadde
Çanakkale’yi fırtına vurdu
Çanakkale’yi fırtına vurdu Çanakkale’de fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Biga’ya bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde koyun ve büyükbaş hayvan bulunan Kadir Özcan’a ait çiftliğin çatısı fırtına nedeniyle uçtu.
2.02.2021 Ege
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yeniden aday olduğunu açıkladı
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yeniden aday olduğunu açıkladı Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, son olarak bir dönem daha Divan Başkanlığı'na aday olmaya karar verdiklerini söyledi. Sürmen, tüzük tadilatı döneminde 26 bin olan üye sayısının 13 bin 177'ye düştüğünü belirtti.
13.01.2021 Trabzonspor
Trabzon'da "Özkan Sümer Futbol Akademisi" açılıyor
Trabzon'da "Özkan Sümer Futbol Akademisi" açılıyor Trabzon'da, "Özkan Sümer Futbol Akademisi" 19 Aralık Cumartesi açılacak. 
14.12.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan anıldı
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan anıldı Trabzonspor'un efsane oyuncularından Kadir Özcan, vefatının yedinci yılında kabri başında anıldı.
22.10.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da 25 yıllık üyelere belge!
Trabzonspor'da 25 yıllık üyelere belge! Trabzonspor'da 25 yıllık üyelik süresini dolduran 64 kişiye belge verildi
25.07.2020 Trabzonspor
Şenol Güneş'ten Türk futboluna dair açıklamalar
Şenol Güneş'ten Türk futboluna dair açıklamalar A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü’nün yeni yapılan kulüp tesislerinde Hekimoğlu Trabzon FK kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
1.07.2020 Milli Takım
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan anıldı
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan anıldı Trabzonspor'un efsane oyuncularından Kadir Özcan, vefatının altıncı yılında kabri başında anıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un borcu 940 milyon liraya düştü
Trabzonspor'un borcu 940 milyon liraya düştü Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün 1 milyar 200 milyon lira olan borcunun 940 milyon liraya düştüğünü açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Ağaoğlu: Abdülkadir ve Yusuf'u asla yurt dışına satmayacağız
Ağaoğlu: Abdülkadir ve Yusuf'u asla yurt dışına satmayacağız Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gözde oyuncular Abdülkadir ve Yusuf'u kesinlikle yurt dışına göndermeyi düşünmediklerini açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Olmazsa olmazımız altyapıdır
Ahmet Ağaoğlu: Olmazsa olmazımız altyapıdır Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, altyapıya yapılacak olan yatırımları, gün geçtikçe arttırarak devam ettireceklerini belirterek, "Trabzonspor ruhu ve aidiyet duygusuyla, Trabzonspor'un ülküsü ve ilkesiyle yetişmiş futbolcuları ülke futboluna kazandıracağız. Bizim olmazsa olmazımız altyapıdır" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: "Önümüzdeki 3-5 yıl içinde..."
Ahmet Ağaoğlu: "Önümüzdeki 3-5 yıl içinde..." Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Önümüzdeki 3-5 yıl içinde yeni Yusufları ve Abdülkadirleri Türk ve dünya futboluna armağan etmek istiyoruz." dedi.
1.07.2020 Futbol
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçilen Alanyasporlu Efecan Karaca, milli takım ve kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Büyük takımlar neden olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
23.07.2020 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Özcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.