Kanguru Ne Yer, Nasıl Beslenir? Kanguruların En Sevdiği Besinler Nelerdir?
Kanguru Ne Yer, Nasıl Beslenir? Kanguruların En Sevdiği Besinler Nelerdir? Kangurular, ilginç vücut yapılarıyla dikkat çeken hayvanlardan biridir. Özellikle bazı ülkelerde yerli olarak yaşayan bu hayvanlar oldukça ilgi görmektedir. Bu sevimli varlıkların nasıl hayvanlar olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca Kangurular ne yer, nasıl beslenirler? Kanguruların en sevdiği besinler nelerdir tüm detayları ile derledik.
11.10.2021 Evcil Hayvan
Kangurunun cebi mi var?
Kangurunun cebi mi var? Kanguru denilen hayvan dostumuz çok sevimlidir. Ne zaman onu görsek yüzümüzde bir gülümseme oluşur. Çoğu zaman da merak ederiz “Bebeğini ön kısmında nasıl taşıyor, o bir cep mi?” diye.
19.08.2020 Doğa
Yardım çağrısı yapan dünyanın en masum eli
Yardım çağrısı yapan dünyanın en masum eli Ülkemizde ve diğer ülkelerde yaşanan trafik ihmalkarlıkları maalesef can ve mal kaybına neden olmaya devam ediyor. Genellikle kedi köpek ve insanlara çarpan trafik canavarları bu seferde ne yazık ki çok farklı bir hayvan türünü seçti.
20.06.2017 Evcil Hayvan
Kangurular genetik olarak insana çok yakın..
Kangurular genetik olarak insana çok yakın.. Avustralya’daki kanguruların, genetik olarak insana benzediği ve ilk evrimini Çin’de geçirmiş olabileceği bildirildi...
18.11.2008 Cadde
Sadece arkadaşız!
Sadece arkadaşız! Hannover’deki hayvanat bahçesindeki kanguraların objektiflere takılan görüntüsü iki sevgilinin buluşması gibiydi.
16.08.2008 Yaşam