Kararname

Kararname

Son dakika kararname haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kararname gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kararname haber sayfamızda...

Kararname

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.201 kararname haberi bulunmuştur.
Zelenskiy'den dikkat çeken karar!  Ukrayna Ulusal Güvenlik Başkanı görevden alındı
Zelenskiy'den dikkat çeken karar! Ukrayna Ulusal Güvenlik Başkanı görevden alındı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Başkanı Oleksiy Danilov’u görevden aldı.
26.03.2024 Dünya
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış Bolsonaro'nun avukatı Fabio Wajngarten sosyal medya hesabından, eski cumhurbaşkanının "dost ülkenin yetkilileriyle iletişimi sürdürmek" ve "her iki ülkenin siyasi durumu hakkında güncellemeler almak" için iki gününü Macaristan büyükelçiliğinde geçirdiğini söyledi.
26.03.2024 Dünya
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı Rusya, altı ay boyunca diğer ülkelere benzin ihraç etmeyecek. Bu durumun uluslararası piyasalarda benzin fiyatını yükseltmesi bekleniyor. Türkiye’nin de fiyat artışlarından etkilenme ihtimali bulunuyor.
14.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hemşehrilerimin yanına gelirken neden çekineceğim
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hemşehrilerimin yanına gelirken neden çekineceğim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bala'ya kaç kere geldik. Her gelişimde tek araba, bir şoför, bir koruma haricinde araba yoktu. 3 kişi geldik. Ben kimseyi ayırmadım, kimseye kötülük yapmadım ki. Verdiği, vermediği oydan dolayı kimseye ayrımcılık yapmadık ki" dedi.
5.03.2024 Gündem
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
Bakan Göktaş duyurdu: Deprem bölgesine 8 bin personel alınacak
Bakan Göktaş duyurdu: Deprem bölgesine 8 bin personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacaklarını duyurdu.
19.02.2024 Ekonomi
Kararname yayımlandı... Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti
Kararname yayımlandı... Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, yayınladığı kararname ile parlamentoyu anayasayı ihlal etmekle suçlayarak feshetti.
15.02.2024 Dünya
Kazakistan’da hükümet istifa etti
Kazakistan’da hükümet istifa etti Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Anayasa'nın 70. maddesi gereği hükümetin istifasına ilişkin kararı imzaladığı aktarıldı.
5.02.2024 Dünya
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu Doğu Anadolu Fay Hattı ile Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın kesiştiği noktada yer alan kentte, güvenlik güçlerinden oluşan bin 600 personele deprem eğitimi verilmeye başlandı.
25.01.2024 Gündem
HSK kararnamesi açıklandı! Yeni başsavcılar belli oldu
HSK kararnamesi açıklandı! Yeni başsavcılar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ise İstanbul Anadolu Başsavcısı oldu.
18.01.2024 Gündem
Beyanname Vermeme Cezası Nedir? 2024 Beyanname Vermeme Cezası
Beyanname Vermeme Cezası Nedir? 2024 Beyanname Vermeme Cezası Herhangi bir durum karşısında resmi kuruluşa beyanname vermek büyük öneme sahiptir. Eğer bu durum zamanında yapılmazsa o zaman belli başlı bazı cezalar ile karşı karşıya kalınabilir. Bu konuda beyanname vermeme cezası için pek çok kişi internet üzerinden araştırma yapmaktadır. Peki, beyanname vermeme cezası nedir? 2024 beyanname vermeme cezası hakkında bilinmesi gerekenler.
9.01.2024 Trafik Cezaları
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024 Polis Özel Harekat, İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel bir birimdir. Bu birim; yüksek riskli bölgelerde çalışan ve özel eğitim alan personelden oluşmaktadır. PÖH olabilmek için ise izlenmesi gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. İşte PÖH nasıl olunur hakkında merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Kariyer
PTT Çalışma Saatleri 2024: PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri
PTT Çalışma Saatleri 2024: PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri Türkiye’nin en köklü posta firmalarından PTT her gün milyonlarca insanı ağırlıyor. Kargo, lojistik, banka ve posta alanlarında hizmet veren PTT’nin on binlerce şubesi bulunuyor. Ancak PTT çalışma saatleri işlem yaptıracak kişiler için büyük önem arz ediyor. PTT şubeleri belli saatlerde ve belli günlerde hizmet veriyor. PTT kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? PTT Kargo, PTT çalışma saatleri, PTT mesai saatleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Putin imzayı attı! Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşı olabilecek
Putin imzayı attı! Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşı olabilecek Rus lider Putin'in imzaladığı son kararnameye göre Ukrayna'da savaşan ve Rus olmayan kişiler savaş sonrası vatandaş olabilecek.
4.01.2024 Dünya
Brezilya-Venezuela arasında gerilim! Askerler sahaya indi
Brezilya-Venezuela arasında gerilim! Askerler sahaya indi Brezilya, Venezuela’nın Guyana’nın petrol zengini bölgesini topraklarına katma kararını açıklaması üzerine sınıra asker konuşlandırdığını duyurdu.
7.12.2023 Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Ukrayna'dan 'kötü haberlere hazırlık' çağrısı
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Ukrayna'dan 'kötü haberlere hazırlık' çağrısı "Gerektiği kadar yakın çalışamıyoruz" diyen Stoltenberg, hükümetleri ulusal çıkarlarının ötesine bakarak büyük resmi görmeye çağırdı.
4.12.2023 Dünya
Rusya, asker sayısını 1.3 milyona çıkartacak
Rusya, asker sayısını 1.3 milyona çıkartacak Rusya lideri Vladimir Putin, ülkenin asker sayısının % 15 oranında artırılmasını öngören bir kararname imzaladı.
2.12.2023 Dünya
Kendi üstüne top atışı istedi! Sığınağın etrafını düşmanlar sarınca ölüm emrini istedi
Kendi üstüne top atışı istedi! Sığınağın etrafını düşmanlar sarınca ölüm emrini istedi Etrafı düşman askerleri tarafından sarılan asker yaşadıklarını ABD basınına anlattı. Telsizden komutanlarına ulaştığını ve kendi üstüne topçu atışı istediğini belirten Ukraynalı asker cephe hattındaki gerilimi dünyaya duyurdu.
2.12.2023 Dünya
Putin'den kritik imza! Asker sayısı 2 milyon'a çıkıyor
Putin'den kritik imza! Asker sayısı 2 milyon'a çıkıyor Rusya Devlet Başkanı Putin'in imzaladığı yeni kararnameye göre, Rus ordusundaki askeri personel sayısı yüzde 15’lik artış ile 2 milyon 209 bin 130'a çıkarılacak.
1.12.2023 Dünya
Kamuda çalışanlar dikkat: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı
Kamuda çalışanlar dikkat: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), doğum sonrası çocuğu ilköğretime başlayana kadar yarı zamanlı çalışma talebi kabul edilmeyen zabıt katibini haklı bularak, Adalet Bakanlığı'na tavsiye kararı verdi. Bakanlık tarafından, başvurucuya yarı zamanlı çalışma izni verildi.
25.11.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.11.2023 Gündem
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
25.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kararname ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.