Kasım

Kasım

Son dakika kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasım haber sayfamızda...

Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103.631 kasım haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı!
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Jackson Muleka, 5 ay sonra rakip fileleri havalandırdı.
19.04.2024 Beşiktaş
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum'
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' Ankara’da Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Anne Yonca, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından öldürüldü.
19.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Çocuk
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı!
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı! Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar'ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu
19.04.2024 Ekonomi
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Dilan ve Engin Polat çifti için yeni karar
Dilan ve Engin Polat çifti için yeni karar Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye kararı verilirken, 2 ayrı suçtan ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.
19.04.2024 Gündem
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor Almanya'daki şirketler bu yılki yatırım planlarını aşağı yönlü revize ediyor.
18.04.2024 Uzmanpara
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 59 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin’in 5 ayrı suçtan toplam 305 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
17.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.