Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak 2021? Kasım ayı enflasyon beklentisi ne zaman belli olur?
Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak 2021? Kasım ayı enflasyon beklentisi ne zaman belli olur? Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu. Enflasyon oranları her ay TÜİK tarafından yaklaşılıyor. Kasım ayının yarısının geride kalmasıyla beraber enflasyon beklentileri araştırılmaya başlandı. Peki enflasyon ne zaman açıklanacak, kasım ayı enflasyon beklentisi açıklandı mı?
18.11.2021 Ekonomi
Enflasyon rakamları (aralık) ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Enflasyon rakamları (aralık) ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı enflasyon rakamları ile birlikte emekli ve memurun maaşları da şekillenecek. Bu nedenle milyonların gözü kulağı aralık ayı enflasyon rakamlarında... Peki oranlar ne zaman açıklanacak?
3.01.2021 Ekonomi
Enflasyon rakamları, son 5 aylık enflasyon ne kadar? TÜİK Kasım ayı enflasyon rakamları ve TÜFE oranını açıkladı!
Enflasyon rakamları, son 5 aylık enflasyon ne kadar? TÜİK Kasım ayı enflasyon rakamları ve TÜFE oranını açıkladı! Enflasyon rakamları ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Gelen son dakika haberine göre kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamları ve TÜfe oranları merak konusu. Peki kasım ayı enflasyon rakamları nedir?
3.12.2020 Ekonomi
Kira artış oranları belli oldu! Kira artış oranı ne kadar?
Kira artış oranları belli oldu! Kira artış oranı ne kadar? Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kira artış oranları da belli oldu. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) kasımda aylık bazda yüzde 0,38 yükselirken, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,08 düşüş gösterdi. Peki, kira artış oranı ne kadar oldu?
3.12.2019 Gündem
Milliyet Tv Haber Bülteni 03.12.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni 03.12.2015 Başbakan Davutoğlu'ndan Rusya'nın IŞİD petrolü iddialarına yanıt geldi.   Rusya devlet başkanı Putin: Türkiye yaptıklarından pişman olacak. Dedi   Rusya’nın IŞİD petrolü iddiasına en net açıklama Washington’dan geldi.   Rusya’nın Türk malı sebze ve meyveye yaptırım uygulayacağını açıklamasının ardından fiyatlarda yüzde 30 düşüş yaşandı.    Çanakkale Boğazı’ndan bu sabah peş peşe 3 savaş gemisi geçti.   Kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı.   Asgari ücretin vergi dilimi nedeniyle düşmeyeceği güvencesi verildi.   ABD'de düzenlenen silahlı saldırıda 14 kişi öldü.   İzmir’de sahte içkiden ölenlerin sayısı 11’e yükseldi.   İstanbul Kartal’da çöp konteynerinde bulunan canlı bomba yeleği paniğe neden oldu.   Kediye tekme atarak ölümüne sebep olan adamın görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.   Buzlu yolda kayarak devrilen midibüsün içinde bulunan öğrencilerin 9’u yaralandı.   Hava sıcaklıları 3 ila 7 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşüyor.
11.09.2019 Haberler