Katılımcı

Katılımcı

Son dakika katılımcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan katılımcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan katılımcı haber sayfamızda...

Katılımcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.025 katılımcı haberi bulunmuştur.
Bakan Tunç Kocaeli’ye yeni adalet sarayı müjdesi verdi
Bakan Tunç Kocaeli’ye yeni adalet sarayı müjdesi verdi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli’de 104 bin metrekare kapalı alana sahip yeni adalet sarayının inşa edileceği müjdesini verdi. Anayasa çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, “Siyasi düşüncesi farklı olan herkes, Türkiye’nin demokratik, sivil ve katılımcı bir anayasaya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Darbe anayasası ile yönetilmek Türkiye Yüzyıl’ının başında, Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılına girerken Türkiye’ye yakışmaz. Türkiye’nin demokratik, sivil ve katılımcı bir anayasayı hayata geçirmesi lazım” dedi.
9.05.2024 Haberler
Bakan Tunç Kocaeli’ye yeni adalet sarayı müjdesi verdi
Bakan Tunç Kocaeli’ye yeni adalet sarayı müjdesi verdi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli’de 104 bin metrekare kapalı alana sahip yeni adalet sarayının inşa edileceği müjdesini verdi. Anayasa çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, “Siyasi düşüncesi farklı olan herkes, Türkiye’nin demokratik, sivil ve katılımcı bir anayasaya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Darbe anayasası ile yönetilmek Türkiye Yüzyıl’ının başında, Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılına girerken Türkiye’ye yakışmaz. Türkiye’nin demokratik, sivil ve katılımcı bir anayasayı hayata geçirmesi lazım” dedi.
9.05.2024 Gündem
Türkiye iş ve inşaat makineleri sektörü, 2023 yılında 2,26 milyar dolar ihracat yaptı
Türkiye iş ve inşaat makineleri sektörü, 2023 yılında 2,26 milyar dolar ihracat yaptı Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) verilerine göre, 2022 yılında yaklaşık 12 bin adet olan iş ve inşaat makinaları iç pazar satış rakamı, yaşanan büyük pazar artışıyla birlikte 2023 yılında 15 bin adede erişti. Bu yılın ilk çeyreğinde iş ve inşaat makinaları sektöründe iç pazarda 3 bin 336 adet makina satıldı. İş ve inşaat makinaları sektöründe 2023 yılında ihracat, 2022 yılına kıyasla yaklaşık yüzde 14 oranında artarak 2,26 milyar dolar oldu. 2024 yılının Ocak-Mart döneminde sektörde ihracat, geçen yılın aynı dönem ile karşılaştırıldığında yüzde 8,7 oranında artarak yaklaşık 523 milyon dolar seviyelerine ulaştı.
9.05.2024 Ekonomi
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle anılan büyük konserde yer alacak sanatçıların isimlerini açıkladı.
7.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülüne layık görüldü
Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülüne layık görüldü Kastamonu Üniversitesi, Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 24. Kamu Kalite Sempozyumu’nda “İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri’nde” önemli bir başarı elde etti.
3.05.2024 Eğitim
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi Altıncı CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, yoğun ziyaretçi ve 200 milyon dolarlık iş hacmi ile sona erdi.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ta Ankara Sincan'da işçilerle bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz "Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" temasıyla düzenlenen 13. Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapıldı. Bakan Işıkhan, "İşçimizin, memurumuzun ve tüm emekçilerimizin hakkının korunması, her zaman öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'ne katıldı.
29.04.2024 Gündem
Bilal Erdoğan: Gençler dindarlıktan uzaklaşmadı
Bilal Erdoğan: Gençler dindarlıktan uzaklaşmadı İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Gençlerin inanç ve dindarlıktan uzaklaştığı ifade ediliyor. Siz, bu sava katılıyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
28.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: En kritik öneme sahip istişare meclislerimizden biri
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: En kritik öneme sahip istişare meclislerimizden biri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TRT Haber’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor Uzmanlar, yüz tanıma teknolojilerinin mahremiyete yönelik ciddi tehdit oluşturduğu konusunda uyarıda bulunuyor.
24.04.2024 Dünya
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek
İTO sanayiciye arsa önerecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Katılımcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.