Kefil

Kefil

Son dakika kefil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kefil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kefil haber sayfamızda...

Kefil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.540 kefil haberi bulunmuştur.
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadının, aynı yöntemle başka işletmelerde de bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
17.04.2024 Haberler
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadınla ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı Eskişehir’de yerel seçimlerde yüzde 51 oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ayşe Ünlüce, mazbatasına alarak görevi Yılmaz Büyükerşen’den devraldı. Çok çalışacaklarının sözünü veren Ünlüce, “Bu seçimin kaybedeni yok. Oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun” dedi.
3.04.2024 Gündem
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Bakan Yusuf Tekin: 31 Mart’ta, ilk yarısını oynadığımız maçın ikinci yarısı
Bakan Yusuf Tekin: 31 Mart’ta, ilk yarısını oynadığımız maçın ikinci yarısı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bu yerel seçim aslında 14-28 Mayıs'ta başlattığımız, ilk yarısını oynadığımız maçın ikinci yarısını oynuyoruz. Dolayısıyla sadece yerel seçim olarak bakmayın” dedi.
27.03.2024 Gündem
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin gündemine Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan geldi. Eski hocası Alparslan Erdem 23 yaşındaki oyuncu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında cezası Temyiz Mahkemesi tarafından indirildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Dünya
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
Trump parayı bulamadı!
Trump parayı bulamadı! Eski ABD başkanı ve iş adamı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı bildirildi.
20.03.2024 Dünya
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda Donald Trump, 'dolandırıcılık davasında' hüküm giydiği 454 milyon dolarlık cezayı ödemek veya mülklerine el konulmasını önlemek için teminat bulma çabalarında henüz başarılı olamadı. Avukatları, dört ayrı broker aracılığıyla 30 şirkete başvurup netice alamazken haczin kapıda olduğu belirtiliyor.
19.03.2024 Dünya
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı Eski ABD Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadı.
19.03.2024 Dünya
Meral Akşener: Emeklilerin oyuna talibim
Meral Akşener: Emeklilerin oyuna talibim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak’ta pazaryerleri ve esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Burada İYİ Parti Belediye başkan adayı Muhammet Gür için oy isteyen Akşener, ardından partisinin bir düğün salonunda düzenlediği iftar programına katıldı.
16.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Tekin: Dünyaya örnek gösterilecek işlerin altına imza atıyoruz
Bakan Tekin: Dünyaya örnek gösterilecek işlerin altına imza atıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Aliağa Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi açılışına katıldı. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ve AK Parti Aliağa Belediye Başkanı ve adayı Serkan Acar da katıldı.
2.03.2024 Gündem
Bakan Tekin: İzmir'de eğitim öğretimin altyapısını tepeden tırnağa masaya yatırdık
Bakan Tekin: İzmir'de eğitim öğretimin altyapısını tepeden tırnağa masaya yatırdık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İzmir programı kapsamında AK Parti Bergama Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Bakan Tekin'e AK Parti Kınık Belediye Başkanı ve Bergama Belediye Başkan adayı Sadık Doğruer ve AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan eşlik etti.
2.03.2024 Gündem
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz'
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz' CHP lideri Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonel toplantısına katılmak üzere Madrid’e gitti. Özel dün, Madrid’de Türkiye’nin Madrid Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Nükhet Küçükel Ezberci ile görüştü.
24.02.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'  CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun
MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun Ankara'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP demek DEM demektir. CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Hesapları tutmaz." dedi.
11.02.2024 Gündem
T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
1.02.2024 Resmi İlanlar
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı Konya’da araç yedek parça satışı yapan Mustafa Meral'in vefat eden arkadaşının oğluna aldığı telefon hattı başına dert oldu.
23.01.2024 Gündem
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. Z harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Seçil Erzan’ın telefon mesajlarında Muslera ve Podolski detayı: Canım mutlaka hallet!
Seçil Erzan’ın telefon mesajlarında Muslera ve Podolski detayı: Canım mutlaka hallet! Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı.
3.01.2024 Haberler
Seçil Erzan’ın telefon mesajlarında Muslera ve Podolski detayı: Canım mutlaka hallet!
Seçil Erzan’ın telefon mesajlarında Muslera ve Podolski detayı: Canım mutlaka hallet! Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı.
3.01.2024 Gündem
Samet Akaydin'e İtalya'dan iki talip birden! Fenerbahçe'den sürpriz karar
Samet Akaydin'e İtalya'dan iki talip birden! Fenerbahçe'den sürpriz karar Fenerbahçe'den ayrılıp Avrupa Şampiyonası'na hazır gitmek isteyen Samet Akaydin'a İtalya Serie A'dan iki takım talip oldu.
31.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kefil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.