EK MTV hangi aylar içerisinde ödenecek, ilk taksit için son ödeme günü ne zaman? İkinci el araç satışında ek MTV'yi aracı alan mı, satan mı ödeyecek?
EK MTV hangi aylar içerisinde ödenecek, ilk taksit için son ödeme günü ne zaman? İkinci el araç satışında ek MTV'yi aracı alan mı, satan mı ödeyecek? Ek MTV ödeme tarihlerine ilişkin araştırmalar hız kazandı. Yıl içerisinde iki taksit halinde Ocak ve Temmuz döneminde ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödemesi için son gün bugün! 6 Şubat'da meydana gelen depremlerin yol açtığı hasarın temini için 2023 yılında bir defaya mahsus olmak üzere MTV ücretlerinin x2 olarak ödeneceği duyurulmuştu. Ek MTV detayları belli oldu. Peki kimler muaf olacak, kim ödeyecek? İşte ödeme tarihleri...
2.08.2023 Bilgi Rehberi
Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl (e-Devlet) ve nereden alınır? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler?
Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl (e-Devlet) ve nereden alınır? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler? Sokağa çıkma yasağından muaf olan kişiler ve çalışma izin belgesi ile ilgili detaylar merak konusu. Sokağa çıkma yasağı hafta içi ve hafta sonu uygulanıyor. Çalışma izin belgesi e-devlet üzerinden alınıyor. Peki sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl alınır, kimler muaf?
12.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar: Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kimleri kapsıyor?
Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar: Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kimleri kapsıyor? Sokağa çıkma yasağı, Kabine görüşmesi sonrası daha kapsamlı hale getirildi. İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliklerine gönderdiği koronavirüs genelgesiyle hafta içi ilk sokağa çıkma kısıtlaması salı günü başladı. Peki, sokağa çıkma kısıtlamasından hangi meslekler muaf?
1.12.2020 Gündem
SON DAKİKA | 20 yaş altı hangi saatler arasında sokağa çıkabilecek? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek?
SON DAKİKA | 20 yaş altı hangi saatler arasında sokağa çıkabilecek? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Kabine toplantısının ardından yeni alınan koronavirüs tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Alınan kararın uygulanacağı saat ve detaylara ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs genelgesi yayımlandı. 20 yaş altında olan bireyler sokağa hangi saat dilimleri arasında çıkabileceğini, yasaktan kimlerin muaf tutulacağını araştırmaya devam ediyor. Peki 20 yaş altı sokağa çıkma izni başladı mı, hangi saatler arasında uygulanacak? Yasaktan kimler muaf tutulacak?
20.11.2020 Gündem