Kimsesizler

Kimsesizler

Son dakika kimsesizler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimsesizler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimsesizler haber sayfamızda...

Kimsesizler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 605 kimsesizler haberi bulunmuştur.
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Kimsesizler mezarlığına gömülecekti! Üniversite izin vermedi
Kimsesizler mezarlığına gömülecekti! Üniversite izin vermedi Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören Nijerya uyruklu Saleh Zakar Kurmi, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ailesinin maddi durumları gözeterek Elazığ'da defnedilmesini istediği Kurmi'ye Fırat Üniversitesi sahip çıktı. Cenaze namazı kılınan Kurmi, defnedildi.
26.03.2024 Gündem
Kimi mezar kimi umut peşinde
Kimi mezar kimi umut peşinde Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, akıbeti bilinmeyen kişiler var. Çocuğundan, eşinden, torunundan haber alamayanlar arasında yakınlarının yaşadığını umut edenler de var, yalnızca mezar arayanlar da...
6.02.2024 Gündem
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok'
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok' Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, sosyal gastronominin öncülerinden şef Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ilk yıl dönümünde kazanlarca taziye yemeği hazırladı. Şef Ebru Baybara Demir, acıda birleştiklerini belirterek, dayanışma ile neler yapabileceklerini gördüklerini ve bu şekilde hem birbirlerine hem de bölgedeki depremzedelere daha çok bağlandıklarını söyledi.
5.02.2024 Haberler
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok'
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok' Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, sosyal gastronominin öncülerinden şef Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ilk yıl dönümünde kazanlarca taziye yemeği hazırladı. Şef Ebru Baybara Demir, acıda birleştiklerini belirterek, dayanışma ile neler yapabileceklerini gördüklerini ve bu şekilde hem birbirlerine hem de bölgedeki depremzedelere daha çok bağlandıklarını söyledi.
5.02.2024 Gündem
Depremzede baba kayıp eşi ve oğlunu arıyor
Depremzede baba kayıp eşi ve oğlunu arıyor Adıyamanlı Mehmet Ziya Demir depremin ilk gününden beri kayıp eşi ve oğlunu arıyor. Demir; "Eşim ile oğlum depremin ilk gününden beri kayıplar, bulamadık. DNA testi verdik, savcılığa başvurduk, karakola başvurduk ama hiçbir sonuç çıkmadı." dedi.
1.02.2024 Gündem
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybetti! 'Fotoğrafları dahi çıkmadı'
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybetti! 'Fotoğrafları dahi çıkmadı' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde doktor olan oğlunu, gelinini ve iki torununu kaybeden Adeliye Semerci, "Fotoğrafları dahi çıkmadı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Karaya oturan gemide ölen gemicinin mezarı açılıp, cenazesi alındı!
Karaya oturan gemide ölen gemicinin mezarı açılıp, cenazesi alındı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçen 19 Kasım günü tam fırtına sebebiyle parçalanarak kıyıya vuran Pallada gemisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ukraynalı mürettebat; yakınlarına ulaşılamayınca kimsesizler mezarlığına defnedildi. Mürettebatın yakınlarının yaptığı girişimle mezarı açılarak cenazesi Ukrayna'ya gönderildi.
3.01.2024 Gündem
‘Vicdansızlara kızıyorum’
‘Vicdansızlara kızıyorum’ Mahsun Kırmızıgül, Darülaceze ziyaretinde duygusal anlar yaşadı. Annesi Alzheimer olan sanatçı, “Hiçbir zaman insanlar arasında ayrım yapmadım. Vicdansız insanlara kızıyorum” dedi.
29.12.2023 Cadde
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 19 Kasım'da karaya oturan 'Pallada' isimli kuru yük gemisinin mürettebatından Ukraynalı mürettebat Khalimonchuk Ihor, yerleştirildiği öğretmenevinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ukraynalı mürettebat Ihor'un cenazesi, konsolosluk cevap vermediği için kimsesizler mezarlığına defnedildi.
13.12.2023 Gündem
Korkunç cinayete kurban giden Rus anne ve kızın cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı
Korkunç cinayete kurban giden Rus anne ve kızın cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Rus paralı asker Andrej Kuslevic'in (42) öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'yanın (15) Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı. Maddi durumu iyi olmadığı belirtilen yakınlarının Rusya'da başlattığı yardım kampanyası ise devam ediyor.
5.12.2023 Gündem
Kurtulmuş: İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz
Kurtulmuş: İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz Asya Parlamenter Toplantısı'nda konuşan Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Gazze'deki zulmün çözümü için 3 temel şartı sıralayarak, "İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz." ifadelerini kullandı.
27.11.2023 Gündem
'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında
'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 73'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...
27.11.2023 Cadde
Cani anneyi ele veren detay: Markete hamile olarak girdi
Cani anneyi ele veren detay: Markete hamile olarak girdi Keyseri'de yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı iddiası ile tutuklanan Fatma Taş (35) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.11.2023 Gündem
Bakanlıktan, kimsesizler için 'Sıcak Yuva' genelgesi
Bakanlıktan, kimsesizler için 'Sıcak Yuva' genelgesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kış aylarının yaklaşmasıyla sokakta yaşayan kimsesizlerin barınma ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için 81 il valiliğine genelge gönderdi.
3.11.2023 Ekonomi
Ankebut Suresi Oku - Ankebut Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Ankebut Suresi Oku - Ankebut Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Ankebut Suresi Kur’an-ı Kerim'in 29. suresidir ve toplamda 11 ayetten oluşmaktadır. Ankebut Suresi insanlığa hitap etmektedir. Bu bağlamda her bir surenin kendi bünyesinde bazı sır ve faziletler içerdiğine inanılmaktadır. Ankebut Suresi de faziletleri bakımından oldukça önemli bir suredir. Sure adını ismini 41. âyetinde geçen “el-Ankebut” kelimesinden almıştır. Ankebut Türkçe örümcek anlamına gelmektedir. Ankebut Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Kırşehir’de kan donduran olay! Boş arazide bebek cesedi bulundu
Kırşehir’de kan donduran olay! Boş arazide bebek cesedi bulundu Kırşehir’de, boş arazide yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
19.10.2023 Gündem
Kadavra gönüllüsü aranıyor! 9 bağışçımız var ama dosya olarak duruyorlar
Kadavra gönüllüsü aranıyor! 9 bağışçımız var ama dosya olarak duruyorlar Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Soner Albay, tıp eğitimi gören öğrenciler için çok önemli yeri olan insan kadavrası için gönüllüler çıkmasını beklediklerini belirtti. Albay, Türkiye’de kadavra temininin güçleştiğini, fakülte olarak yılda en az 2 kadavraya ihtiyaç duyduklarını belirtti.
26.09.2023 Gündem
Dizi oyuncusunun hırsızlık anı kamerada! 'Daha önce hiç görmediğim bir olay'
Dizi oyuncusunun hırsızlık anı kamerada! 'Daha önce hiç görmediğim bir olay' Dijital platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü, Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Dokuz saat içinde yakalanan oyuncu, suçlarını itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
9.09.2023 Cadde
Anne olma hayali yanlış tedavi ile son buldu! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım'
Anne olma hayali yanlış tedavi ile son buldu! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım' Karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede kendisine ‘rahim kanseri’ tanısı konulup, sol yumurtalığında bulunan kist sebebiyle ameliyat olması gerektiği söylenilen Derya Kara sağlam yumurtalığının alındığını iddia etti.
1.09.2023 Gündem
Elazığ’da korkunç olay! Kalp masajı yapılırken herkesin gözü önünde öldürdü
Elazığ’da korkunç olay! Kalp masajı yapılırken herkesin gözü önünde öldürdü Elazığ’da çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Gözü dönmüş saldırganlar ambulans içerisinde kalp masajı yapılan yaralıyı, sağlık görevlisinin gözü önünde tekrar vurarak öldürdü.
1.09.2023 Gündem
Bakan Koca: Genel salgından söz edemeyiz
Bakan Koca: Genel salgından söz edemeyiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kuduz aşısı açısından bir sorun olmadığını açıkladı. Bakan Koca, ishal ilgili sevklerin arttığı iddialarına da yanıt verdi.
1.09.2023 Gündem
Antalya'da spor arabası sulama kanalına düşen Ukraynalı kadın şoka girdi
Antalya'da spor arabası sulama kanalına düşen Ukraynalı kadın şoka girdi Antalya’nın Serik ilçesinde Ukraynalı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil sulama kanalına düştü. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.
1.09.2023 Gündem
Korkunç son! Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Oğuzhan Kuşat (33), boşandığı eşi Mislina Ölmez (23) ile eski kayınvalidesi Sadet Ölmez'i (60) tabancayla öldürüp, yaşamına son verdi.
1.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimsesizler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.