Kız

Kız

Son dakika kız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kız haber sayfamızda...

Kız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95.594 kız haberi bulunmuştur.
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz Geçen Pazartesi günü şafak söktüğünde başlayan Ramazan ayı bu yıl Gazzeliler için acımasız bir ironi gibi. Oruç tutulan kutsal ay, bölgede zaten açlık çekilen bir dönemde geldi.
19.03.2024 Dünya
Apar topar evlenmişti! 'Ebru Gündeş hamile' iddiası
Apar topar evlenmişti! 'Ebru Gündeş hamile' iddiası Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz haftalarda evlenmişti. Ünlü şarkıcının son olarak 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edildi.
19.03.2024 Cadde
İstanbul'da feci kaza! 5 yaşındaki çocuk metrelerce savruldu
İstanbul'da feci kaza! 5 yaşındaki çocuk metrelerce savruldu Sultanbeyli’de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savrulurken kaza anı kameraya yansıdı.
19.03.2024 Haberler
İstanbul'da feci kaza! 5 yaşındaki çocuk metrelerce savruldu
İstanbul'da feci kaza! 5 yaşındaki çocuk metrelerce savruldu Sultanbeyli’de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savrulurken kaza anı kameraya yansıdı.
19.03.2024 Gündem
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü'
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü' 59 yaşındaydı ve uzun süredir göğüslerinde ağrı hissediyordu. Kısa süre sonra koltuk altında bir kitle eline geldi. Devamında göğüs uçları da içine çökünce endişeyle soluğu doktorda aldı. Yapılan tetkikler sonucunda konulan teşhis ise hem ailesini hem kendisini şoke etti.
19.03.2024 Genel Sağlık
U17 Kız Milli Takımı, Çanakkale Zaferi'ni kutladı!
U17 Kız Milli Takımı, Çanakkale Zaferi'ni kutladı! U17 Kız Milli Takımı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutladı.
18.03.2024 Futbol
Manchester United'ın yıldızlarından Mason Greenwood kararı! 'Tartışmalı olacağını biliyorlar'
Manchester United'ın yıldızlarından Mason Greenwood kararı! 'Tartışmalı olacağını biliyorlar' Manchester United'da forma giydiği dönemde hakkında açılan taciz davası nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve şu anda Getafe'de kiralık olarak forma giyen Mason Greenwood ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.
Trabzon sahilinde 19 yaşındaki Rezzan'ın cansız bedeni bulundu
Trabzon sahilinde 19 yaşındaki Rezzan'ın cansız bedeni bulundu Trabzon’da sahilde bir kadına ait cansız beden bulundu. Cesedin üniversite sınavlarına hazırlanan Rezzan Yel'e (19) ait olduğu belirlendi.
18.03.2024 Gündem
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid, sosyal medya hesabından Umre pozlarını paylaştı.
18.03.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız?
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız? Fiba Grubu’nun bakım emeği ve zihinsel iş yükü kavramlarına dikkat çektiği farkındalık kampanyası kapsamında Özyeğin Üniversitesi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaşması için faaliyetlerini sürdüren ÖzU Gender Office’in danışmanlığında “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi” yayımlandı. Bakım emeği ve zihinsel yük ile ilgili toplumsal cinsiyet temelli eşitsizliklere dikkat çeken rehberde çarpıcı veriler ve çözüm önerileri paylaşılıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...
18.03.2024 Cadde
Yamaç paraşütü yaparken düşmüştü! Genç kızdan 1 buçuk ay sonra acı haber
Yamaç paraşütü yaparken düşmüştü! Genç kızdan 1 buçuk ay sonra acı haber Denizli’de 1,5 ay önce yamaç paraşütü yaptığı esnada yere çakılan genç kız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
17.03.2024 Gündem
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular 'Pek Yakında', 'Başka Dilde Aşk' ve 'Camdaki Kız' gibi yapımlarda yer alan Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Üsküdar'da sahil yolunu trafiğe kapatan kaza!
Üsküdar'da sahil yolunu trafiğe kapatan kaza! Üsküdar'da vinç, demir platformu devirdi. Platformun parçaları yola saçılırken, sahil yolu araç trafiğine kapandı.
16.03.2024 Gündem
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı Bursa'da, arkadaş grubuyla alkol aldıktan sonra gittikleri evde C.Ç. (16) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlker Sertel (37) için istenen ceza belli olurken mahkemedeki ifadeler de ortaya çıktı.
16.03.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Haberler
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Gündem
Bugün ekranda
Bugün ekranda Kanal D’nin İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
16.03.2024 Cadde
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, annesiyle tatile çıktı. Mısır'a giden Erbil, karelerini Instagram hesabından yayınladı.
15.03.2024 Cadde
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Nyon'da 13-14 Mart tarihleri arasında organize edilen UEFA Pro Lisans Antrenör Değişim Programı'na katıldı.
15.03.2024 Milli Takım
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi Dilara Aldanoğlu'nun (25) yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan İsa Eyice'ye (27) verilen ceza belli oldu.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.