Kızı

Kızı

Son dakika kızı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kızı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kızı haber sayfamızda...

Kızı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68.419 kızı haberi bulunmuştur.
32 yıl önce kaybolan kızını arayan baba yaşadıklarını anlattı! 'Ömrüm yettiğince onu aramaya devam edeceğim'
32 yıl önce kaybolan kızını arayan baba yaşadıklarını anlattı! 'Ömrüm yettiğince onu aramaya devam edeceğim' Antalya'da 32 yıl önce Van'da plajda kaybolan kızı Bahar Ateş'i arayan Kazım Ateş (58), DHA'ya konuştu. Kazım Ateş, "Ömrüm yettiğince onu aramaya devam edeceğim, 4,5 yaşında çok güzel bir çocuktu" dedi.
13.05.2024 Gündem
Bengisu Avcı’ya denizanası engeli! 5. kanalı geçemedi
Bengisu Avcı’ya denizanası engeli! 5. kanalı geçemedi Dünyanın en zorlu kanallarından birini geçmeye çalışan ve yaklaşık 12 saat aralıksız kulaç atan Bengisu Avcı'ya denizanası engel oldu. Temaslar sonucu Avcı, ünlü Nyad filmindeki gibi tekneye çıkmak zorunda kaldı.
13.05.2024 Gündem
Bengisu Avcı'yı denizanası temasları engelledi!
Bengisu Avcı'yı denizanası temasları engelledi! Milli yüzücü Bengisu Avcı, Okyanus Yedilisi’ndeki beşinci etabının son metrelerinde denizanası temasları nedeniyle sudan çıkmak zorunda kaldı.
13.05.2024 Su Sporları
Şırnak'ta yıldırım düştü! 5 keçi telef oldu
Şırnak'ta yıldırım düştü! 5 keçi telef oldu Şırnak Uludere'de yıldırım düşmesi sonucu 5 keçinin telef olduğu açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Aksaray'da kızı ile boşanma aşamasındaki damadını öldürdü
Aksaray'da kızı ile boşanma aşamasındaki damadını öldürdü Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde Ahmet Tokebedük (49), kızı ile boşanma aşamasında olan damadı Mehmet Akif Bozdemir'i (30) tabancayla öldürdü.
13.05.2024 Gündem
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, Türkiye’nin önde gelen karikatüristlerinden Latif Demirci’nin yarım asırlık sanat hayatını, küratörlüğünü kızı Yasemin Demirci ile yakın dostu gazeteci İhsan Yılmaz’ın üstlendiği “Yazan-Çizen LATİF DEMİRCİ” sergisiyle anıyor. Yılmaz ve Demirci ile sergiyi ve hazırlık sürecini konuştuk.
13.05.2024 Advertorial
Telefona gelen mesaj aileyi şoke etti! 7 aydır kayıp kızının kanlı fotoğrafı ortaya çıktı
Telefona gelen mesaj aileyi şoke etti! 7 aydır kayıp kızının kanlı fotoğrafı ortaya çıktı Antalya’da Vedat Babayiğit (45), 7 aydır kayıp olan işitme engelli kızı Nihal Babayiğit'in (24) boynunda kan izleri, yerde hareketsiz yatar halde fotoğrafının kendilerine ulaştığını ve kızının dini nikahla birlikte yaşadığı Mehmet Basık'ın (25) cinayet şüphesiyle tutuklandığını söyledi.
13.05.2024 Haberler
Telefona gelen mesaj aileyi şoke etti! 7 aydır kayıp kızının kanlı fotoğrafı ortaya çıktı
Telefona gelen mesaj aileyi şoke etti! 7 aydır kayıp kızının kanlı fotoğrafı ortaya çıktı Antalya’da Vedat Babayiğit (45), 7 aydır kayıp olan işitme engelli kızı Nihal Babayiğit'in (24) boynunda kan izleri, yerde hareketsiz yatar halde fotoğrafının kendilerine ulaştığını ve kızının dini nikahla birlikte yaşadığı Mehmet Basık'ın (25) cinayet şüphesiyle tutuklandığını söyledi.
13.05.2024 Gündem
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?'
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?' Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi, geçtiğimiz haftalarda belgelenmişti. İkili, Kuruçeşme'de el ele görüntülenmişti. Ünlü çiftin ilişkisi, son olarak Hülya Avşar'ın YouTube programında Demir'le ilgili yaptığı bir yorumla gündeme geldi. Avşar'ın ünlü müzisyenle ilgili sözleri, 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu. İşte detaylar...
13.05.2024 Cadde
FETÖ elebaşının yeğeni hakkında karar!
FETÖ elebaşının yeğeni hakkında karar! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada mahkeme tarafından karar açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Ankara'da dehşet: Polis, eşini ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ankara'da dehşet: Polis, eşini ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Ankara'da evine izinli olarak gelen komiser yardımcısı polis, eşini ve 2 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar etti.
13.05.2024 Gündem
Terk ettiği bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı! Zeliha Sunal tepkilere dayanamadı açıklama yaptı
Terk ettiği bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı! Zeliha Sunal tepkilere dayanamadı açıklama yaptı Zeliha Sunal'ın Anneler Günü nedeniyle düzenlenecek bir etkinliğe katılıp Down Sendromlu çocuklarla buluşacağını açıklamıştı. Bunun üzerine şarkıcıya sosyal medyadan tepki yağmıştı. Sunal, 5 yaşındaki oğlunu terk ettiğine dair gelen yorumlara yanıt verdi.
13.05.2024 Cadde
İzmir’in gururu oldular
İzmir’in gururu oldular İzmir Amerikan Koleji’nden (ACI) iki kız öğrenci, dünyanın en prestijli üniversitelerinden aldıkları tam burslu kabullerle Türkiye’nin gururu oldu.
13.05.2024 Eğitim
Anneler Günü mesajları
Anneler Günü mesajları Ünlü isimler, Anneler Günü’nü sosyal medya mesajlarıyla kutladı.
13.05.2024 Cadde
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
12.05.2024 Cadde
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu
12.05.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in torunu ateş püskürdü! 'Yerin dibine batsın dünya malı'
İbrahim Tatlıses'in torunu ateş püskürdü! 'Yerin dibine batsın dünya malı' Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Ünlü türkücüye son olarak ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran sitem etti.
12.05.2024 Cadde
‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’
‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’ Türkiye’nin eğitim tarihinde iz bırakan, oğlu şair Can Yücel’in ‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’ diye tanımladığı Hasan Âli Yücel’i bu kez kızı Gülümser Yücel anlatıyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
Çocuklar için buluştular
Çocuklar için buluştular ‘Çocukların Festivali’ geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM ev sahipliğinde gerçekleşti.
12.05.2024 Cadde
Şehit annelerinin gözü yaşlı
Şehit annelerinin gözü yaşlı Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yaşayan Raife Yılmaz, 2018 yılında Adıyaman’da  PKK’lı teröristlerce şehit edilen oğlu uzman çavuş Mehmet Kürşat Yılmaz’ın kişisel eşyalarıyla evini müzeye çevirdi.
12.05.2024 Gündem
‘Biz hâlâ 6 Şubat’tayız’
‘Biz hâlâ 6 Şubat’tayız’ 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden anneler evlatlarından bir iz bulabilmek için mücadele ederken Anneler Günü’ne de buruk giriyor.
12.05.2024 Gündem
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş İsrail’de çalışan ilk Filistinli Dr. olan ve üç kez Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen Izzeldin Abuelaish, “Gazze şeridi cehennem gibi. Umutsuz, yardımsız, işsiz, susuz, gıdasız, elektriksiz... En ağır faturayı kadınlar ve çocuklar ödüyor. Bu artık insanlığa açılmış bir savaş” diyor.
12.05.2024 Pazar
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz Ümraniye'de eşi ile sorunları olduğu ve sık sık darbedildiği öne sürülen Sevgi Eren Koç, göğsüne ateş edilmiş halde evinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken 26 yaşındaki kadının ailesi, cinayet iddiasında bulundu.
11.05.2024 Gündem
Aslı Enver 40 yaşında! 'İyi ki doğdun annelerin en süperi'
Aslı Enver 40 yaşında! 'İyi ki doğdun annelerin en süperi' Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, 40 yaşına bastı. Arkadaşları, ünlü ismi doğum gününü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
11.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kızı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.