Köprü Geçiş

Köprü Geçiş

Son dakika köprü geçiş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan köprü geçiş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan köprü geçiş haber sayfamızda...

Köprü Geçiş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.054 köprü geçiş haberi bulunmuştur.
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu? Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden araç sahiplerini yakından ilgilendiren konulardan birisi de köprü ve otoyol geçiş ücretleridir. Her yıl bu otoyol ve köprüleri milyonlarca insan kullanıyor. Bayramlarda tatillerde şehir dışına seyahat planları yapanların kullandıkları bazı yol ve köprüler için ücret ödemesi gerekir. Her taşıt için aynı ücret ödenmez. Otomobil, ticari araç gibi sınıf farklılıkları vardır. Bu sebeple köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırıla konulardan bir tanesidir. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2024 yılında ne kadar olduğuna dair detaylı bilgileri sizin için hazırladığımız içerikten öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
İşte 2024 yeni harç ve tarifeler! Köprü geçişi ücreti, cep telefonu kaydı parası, trafik cezaları...
İşte 2024 yeni harç ve tarifeler! Köprü geçişi ücreti, cep telefonu kaydı parası, trafik cezaları... Yeni yılla beraber, pasaport ücretinden trafik cezalarına, köprü geçişlerinden cep telefonu kayıt harcına kadar pek çok ödeme zamlanacak. İşte tek tek 2024 yeni zamlı ücretler...
3.01.2024 Ekonomi
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir?
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir? Vergi kodları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen ve alınacak vergi türünün nitelendirilmesinde kullanılan sayılardır. Bu kapsamda sık sorulan sorular da 9302 vergi kodu nedir ve karayolları geçiş ücreti/ idari para cezası nereye ödenir olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için 9302 vergi kodu hakkındaki tüm bilgileri derledik.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 📢 Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Kuzey Marmara, Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri...
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 📢 Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Kuzey Marmara, Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri... Otoyol ve Köprü Geçiş ücretlerine 1 Ocak 2024 itibariyle zam geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri yeni zamlı tarife Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu. İşte yeni zamlı ücret tarifeleri...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
Bedelli askerlik ücreti değişiyor: İşte memur maaşıyla artacak ücretler
Bedelli askerlik ücreti değişiyor: İşte memur maaşıyla artacak ücretler Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı yeni yılda alacakları maaş zammında olacak. Ayrıca memur maaşlarına göre pek çok ödeme ve ücrette de artışlar yapılacak. Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, 65 yaş aylığı ve engelli aylıkları da değişecek. İşte detaylar...
1.01.2024 Ekonomi
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor'
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor' Bitmeyen hapşırık, akan bir burun, boğazda kaşıntı, öksürük ve halsizliğe neden olan üst solunum yolu enfeksiyonları her 10 kişiden 3’ünün kapısını çalıyor. Ancak kışın artan hastalıkların şifasını yine doğa bize sunduğu besinlerle veriyor. Mevsim sebzelerinin kendilerine has olağanüstü faydalı özellikleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu, virüslere karşı etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanan doğal antibiyotikleri açıkladı.
1.01.2024 Genel Sağlık
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 | Yeni yılın ilk zammı! 15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri ne kadar oldu?
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 | Yeni yılın ilk zammı! 15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri ne kadar oldu? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 2024 yılı için ne kadar olduğu yılın ilk gününde merak konusu oldu. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti. Yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri açıklandı. İşte15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyol zammı ertelendi!
Köprü ve otoyol zammı ertelendi! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren geçerli olan zam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendi. Bugün alınan geçiş ücretlerindeki fark iade edilecek.
25.10.2023 Haberler
Köprü ve otoyol zammı ertelendi!
Köprü ve otoyol zammı ertelendi! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren geçerli olan zam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendi. Bugün alınan geçiş ücretlerindeki fark iade edilecek.
25.10.2023 Ekonomi
Erdoğan, G20 için Hindistan'a gitti
Erdoğan, G20 için Hindistan'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere, Hindistan’a harekete etti.
8.09.2023 Gündem
Devletin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücreti, ehliyet...
Devletin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücreti, ehliyet... Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Kredi kartında yeni dönem mi? Bankalar 'sınır' sinyali verdi
Kredi kartında yeni dönem mi? Bankalar 'sınır' sinyali verdi Kredi kartı kullanımına sınır getirileceği iddialarıyla ilgili dün bankalar müşterilerine iki ayrı mesaj gönderdi. Peki bu mesajlar ne anlama geliyor? Ekonomi uzmanlarından dikkat çeken yorumlar geldi.
8.09.2023 Ekonomi
2023 Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan otoyol ve köprü ücretleri açıklaması
2023 Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan otoyol ve köprü ücretleri açıklaması Yeni yılda köprü ve otoyol geçiş ücretleri son durumu merakla bekleniyordu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü 2023 ücretleri, araç sahiplerini yakında ilgilendiriyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ocak tarihli Kabine toplantısı ardından otoyol ve köprü geçiş ücretleri hakkında müjdeyi duyurdu...
9.01.2023 Bilgi Rehberi
Bayramda iki tercih; yazlıkçılar Ege'ye, otelciler Akdeniz'e
Bayramda iki tercih; yazlıkçılar Ege'ye, otelciler Akdeniz'e Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Ramazan Bayramı'nda, 4 bin 400 kilometreyi bulan Ege ve Akdeniz sahillerinin tatilcilerin akınına uğradığı ve iki bölgedeki 800 bin yatak kapasitesinin yüzde 80'in üzerinde doluluk yaşadığını söyledi. Yavuz, bayramda ağırlıklı olarak yazlıkçılar Ege’ye yönelirken, otel içinse Akdeniz'in tercih edildiğini kaydetti.
30.04.2022 Ekonomi
'Girdi maliyetlerinin ürün fiyatlarına yansımasına çözüm yerinde üretim'
'Girdi maliyetlerinin ürün fiyatlarına yansımasına çözüm yerinde üretim' Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, nakliye masraflarındaki artışın ürün fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirterek, "Artık ülkemizin dört bir yanında neredeyse tüm gıda ürünleri üretilebiliyor. Bu nedenle en önemli girdi maliyeti olan nakliye masraflarını azaltmak için bölgesel tarım üretimine önem verilmeli. Girdi maliyetlerinin ürün fiyatlarına yansımasına en iyi çözüm yerinde üretimdir" dedi.
28.03.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti, fiyatı ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü ne zamana kadar ücretsiz?
1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti, fiyatı ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü ne zamana kadar ücretsiz? Son zamanlarda büyük merak ve sabırsızlıkla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü dün açıldı. Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti öğrenilmek istenilen sorular arasına girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü açılışta köprünün ilk bir hafta ücretsiz olacağını duyurdu. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, kaç TL?
19.03.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti belli oldu
1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılış töreninde köprü geçiş ücretinin 200 lira olduğunu söyledi.
18.03.2022 Haberler
Son dakika... 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti belli oldu
Son dakika... 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılış töreninde köprü geçiş ücretinin 200 lira olduğunu söyledi.
18.03.2022 Ekonomi
Köprü geçiş ücretinden kaçan motosikletliden pes dedirten yöntem
Köprü geçiş ücretinden kaçan motosikletliden pes dedirten yöntem İstanbul'da maske ve mesafe kuralını yanlış anlayan motosiklet sürücüsü, otoyol ve köprü ücretini ödememek için maskesini motosikletinin plakasına taktı. Bu kadarına da pes dedirten yöntem başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.03.2022 Haberler
OGS kalktı mı, son gün ne zaman? OGS-HGS değişimi nasıl yapılır? HGS nasıl alınır?
OGS kalktı mı, son gün ne zaman? OGS-HGS değişimi nasıl yapılır? HGS nasıl alınır? OGS kaldırıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde HGS'nin kullanılacağı açıklamasında bulundu. Tüm OGS cihazları ücretsiz olarak HGS'ye çevrilecek. Peki, HGS nasıl alınır? OGS için son gün ne zaman?
3.03.2022 Gündem
OGS kalktı mı, son kullanım ne zaman? HGS nasıl alınır?
OGS kalktı mı, son kullanım ne zaman? HGS nasıl alınır? OGS kalktı mı? Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırıldığını duyurdu. Peki, yeni uygulamaya ne zaman geçilecek? HGS nasıl alınır? İşte OGS - HGS farkı.
15.02.2022 Gündem
Son dakika: Köprü geçişlerinde OGS kaldırıldı
Son dakika: Köprü geçişlerinde OGS kaldırıldı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırıldığını duyurdu. Geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. OGS cihazları banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketine dönüştürülecek. Uygulama 31 Mart'ta başlayacak.
14.02.2022 Ekonomi
Köprüde iki yönden de ücret alınacak
Köprüde iki yönden de ücret alınacak Yeni yılla birlikte çeşitli mal ve hizmetlerin fiyatları artırıldı. Boğaz köprülerinden geçişlerde de ücret uygulaması iki yöne çıkarıldı.
2.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Köprü Geçiş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.