Köşe Yazısı

Köşe Yazısı

Son dakika köşe yazısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan köşe yazısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan köşe yazısı haber sayfamızda...

Köşe Yazısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 919 köşe yazısı haberi bulunmuştur.
Gazeteci Barış Pehlivan tahliye oldu
Gazeteci Barış Pehlivan tahliye oldu Yargıtay Üyesi Ömer Faruk Aydıner'in şikayeti nedeniyle hakkında dava açılan gazeteci Barış Pehlivan tahliye oldu.
17.11.2023 Gündem
Dilan Polat’ın izinden gidenler! Sıla Doğu, Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil...
Dilan Polat’ın izinden gidenler! Sıla Doğu, Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil... Ali Eyüboğlu, Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında son dönemde Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve onun izinden giden fenomenleri yazdı. Gözaltına alınan Polat ailesinin ardından MASAK'ın radarına kimler takıldı? Operasyon genişleyecek mi? İşte Eyüboğlu'nun o köşe yazısı...
13.11.2023 Cadde
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen ödüllü eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen ödüllü eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık” dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Haberler
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen ödüllü eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen ödüllü eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık” dedi. 'Açık Yapıt'  Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan gazete Beşiktaş meydanında dağıtıldı
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan gazete Beşiktaş meydanında dağıtıldı Kuruluşu Cumhuriyet öncesi döneme dayanan 106 yıllık Çift Geyik Karaca tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırlanan gazete ‘Yazıyor yazıyor yarın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ilanı edilecek yazıyor’ sloganıyla Beşiktaş meydanında vatandaşlara dağıtıldı.
28.10.2023 Haberler
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan gazete Beşiktaş meydanında dağıtıldı
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan gazete Beşiktaş meydanında dağıtıldı Kuruluşu Cumhuriyet öncesi döneme dayanan 106 yıllık Çift Geyik Karaca tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırlanan gazete ‘Yazıyor yazıyor yarın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ilanı edilecek yazıyor’ sloganıyla Beşiktaş meydanında vatandaşlara dağıtıldı.
28.10.2023 Gündem
Çetin Altan’ı andık
Çetin Altan’ı andık Milliyet yazarı Çetin Altan ölümünün 8. yıldönümünde Zincirlikuyu’daki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
24.10.2023 Gündem
TJK'dan Demirören Grubu'na 5 ödül
TJK'dan Demirören Grubu'na 5 ödül Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından düzenlenen 2022 Yılı Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen ödül töreninde Demirören Grubu’na 5 ödül verildi.
6.09.2023 Diğer
Suriye karıştı, bayraklara dikkat! 'Esad rejiminin ellerini bağladı'
Suriye karıştı, bayraklara dikkat! 'Esad rejiminin ellerini bağladı' Dürzilerin kalesi Süveyda'dan başlayıp Akdeniz kıyısındaki Tartus'a kadar yayılan gösterilerde 'Beşar Esad istifa' sloganları atıldı, 'Suriye çiftlik biz ise koyun değiliz' pankartları taşındı. Suriye iktidarını destekleyen medyadaki bir analiz ise, özellikle İran karşıtı sloganlara öfke kustu.
2.09.2023 Dünya
Yıldız futbolcuyu öve öve bitiremedi! 'Resmen Galatasaray’ın kalbi durumunda'
Yıldız futbolcuyu öve öve bitiremedi! 'Resmen Galatasaray’ın kalbi durumunda' UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Galatasaray evinde mücadele ettiği Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı 1-0’lık skorla yendi ve Play-Off'a yükseldi. Müsabakanın ardından Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusunu öve öve bitiremedi.
16.08.2023 Beşiktaş
Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçından sonra dikkat çekti: Fizik gücüyle en çok yıpratan isimdi
Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçından sonra dikkat çekti: Fizik gücüyle en çok yıpratan isimdi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 3-0'lık skorla kazandı. Müsabakanın ardından Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna dikkat çeken sözler kullandı.
9.08.2023 Galatasaray
Osman Şenher'den Galatasaray taraftarına müjde! 'Zalgiris maçında oynayacak'
Osman Şenher'den Galatasaray taraftarına müjde! 'Zalgiris maçında oynayacak' Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher, Galatasaray taraftarını sevindiren haberi köşesine taşıdı. Duayen gazeteci, sarı-kırmızılıların yıldızının Zalgiris maçında sahada olacağını yazdı.
28.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Çok konuşulacak Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar
Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Çok konuşulacak Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar Süper Lig'i ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler birçok aday içinden tercihini yaptı. Milliyet'in duayen yazarlarındn Attila Gökçe, Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu.
28.06.2023 Fenerbahçe
Borsa İstanbul’un yabancısı değiller!
Borsa İstanbul’un yabancısı değiller! Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele kapsamında politika faizi yüzde 8,5’ten yüzde 15’e yükseltildi...
24.06.2023 Ekonomi
TGC'den Demirören Medya'ya 7 ödül birden!
TGC'den Demirören Medya'ya 7 ödül birden! Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği '64.Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TGC, Demirören Medya Grubu'na 7 ödül verildi. Demirören Ajansı Bursa Muhabirleri Semih Şahin ve Muammer İrtem, 24 Temmuz 2022'de yayınlanan 'Boşaltılmak istenen evde 1 yıldır odaya kilitli çocuk baygın bulundu' haberiyle ödül almaya hak kazandı.
30.03.2023 Gündem
Milliyet’e üç gazetecilik ödülü
Milliyet’e üç gazetecilik ödülü Türkiye’nin en yaygın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin bu yıl 64. kez verdiği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlar açıklandı.
15.03.2023 Kültür Sanat
The Economist kapağına TBMM Başkanı Şentop’tan tepki
The Economist kapağına TBMM Başkanı Şentop’tan tepki TBMM Başkanı Mustafa Şentop, The Economist dergisinin kapağına tepki göstererek, "Onlar kendi çıkarlarına göre bir dünya, bölge ve Türkiye tasarlıyorlar. Türkiye, o çıkar ve planları bozduğu zaman bundan rahatsızlık duyuyorlar. Biz de daima bu bölgeyle alakalı hariçten gazel okuyan, plan yapmaya çalışanların planlarını bozmaya ve onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. Herkes kendi işine baksın, başlarındaki belalarla uğraşsınlar” dedi.
20.01.2023 Gündem
Şenol Güneş'e Atiba eleştirisi! 'Sanırsınız takım 5 kişi'
Şenol Güneş'e Atiba eleştirisi! 'Sanırsınız takım 5 kişi' Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Ankaragücü'ne seri penaltı atışları sonucunda mağlup oldu ve erken havlu attı. Siyah-beyazlıların kupaya vedasını Milliyet Gazetesi yazarlarından Bilal Meşe değerlendirdi.
19.01.2023 Beşiktaş
Satış noktalarıyla büyümesini sürdürüyor
Satış noktalarıyla büyümesini sürdürüyor Lineadecor, bu yıl için planladığı yatırımları hayata geçirmeyi sürdürüyor.
28.11.2022 Ekonomi
Arda Güler gerçeklerini açıkladı: Hafta içinde görüşme gerçekleşti!
Arda Güler gerçeklerini açıkladı: Hafta içinde görüşme gerçekleşti! Milliyet yazarı Cemal Ersen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hafta içi Arda Güler için görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.
19.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Büyük takım oyuncusu değil! Takımı bir kişi eksik oynattı
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Büyük takım oyuncusu değil! Takımı bir kişi eksik oynattı Milliyet yazarlarından Osman Şenher, bugünkü yazısında Okan Buruk'a övgüler yağdırırken Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu sert eleştirdi. Şenher genç yıldız için "Büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Okan Buruk'un forma verdiği maçlarda takım bir kişi eksik oynadı." ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Galatasaray
Bakanlıktan ‘Sarallar’ için suç duyurusu
Bakanlıktan ‘Sarallar’ için suç duyurusu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müşaviri Burak Gültekin, “Sarallar soruşturmasının perde arkasında Soylu ile Aktaş arasında yaşananlar” başlıklı köşe yazısı nedeniyle T24 yazarı Tolga Şardan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
12.11.2022 Gündem
Çetin Altan’ı andık
Çetin Altan’ı andık Türk basının güçlü ismi ve Milliyet yazarı Çetin Altan’ı ölümünün 7. yıldönümünde Zincirlikuyu’daki kabri başında düzenlenen törenle andık. Kabri başında toplanan sevenleri 88 yaşında hayatını kaybeden Altan’ı dualarla yad etti.
25.10.2022 Gündem
Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek
Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek Spor Toto Süper Lig'de geçen haftayı bay geçen Galatasaray, 10. haftada yarın Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, bu haftaki köşesinde sarı-kırmızılı takımın son durumunu masaya yatırırken, transferle ilgili bilgi verdi.
14.10.2022 Galatasaray
TJK 2021 Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu
TJK 2021 Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) 2021 yılı Nimet Üyken Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen yarışmada Demirören Grubu 7 ödüle layık görülürken, Demirören Haber Ajansı (DHA) "Hipodromlardaki Anneler" haberiyle Görsel Medya Röportaj Kategorisi'nde ödülün sahibi oldu.
1.09.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Köşe Yazısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.