2020 KPSS sınav tarihleri belli oldu! KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans sınav tarihleri...
2020 KPSS sınav tarihleri belli oldu! KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans sınav tarihleri... KPSS sınavları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan KPSS Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans sınavlarına girmeyi düşünen adaylar sınavların hangi tarihlerde yapılacağının yanı sıra başvuruların alınacağı tarihleri de merak içinde araştırıyor. Peki 2020 KPSS sınavları hangi tarihlerde yapılacak?
20.02.2020 Gündem
ÖSYM, 2020 sınav takvimini yayımladı! KPSS, ALES, DGS, YKS sınav tarihleri belli oldu
ÖSYM, 2020 sınav takvimini yayımladı! KPSS, ALES, DGS, YKS sınav tarihleri belli oldu 2020 ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından gözler KPSS, ALES, DGS, ve YKS sınav başvuru tarihlerine çevrildi. Binlerce adayı yakından ilgilendiren sınavların başvuru tarihleri açıklandı. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından Memur ve öğretmen olarak atanmak isteyen adaylar KPSS, İyi bir üniversitede eğitim almak isteyen adaylar YKS, Akademik kariyer hedefleyen adaylar ise ALES sınav başvuru tarihlerini merak ediyor. Peki DGS, ALES, YKS ve KPSS sınav başvuruları ne zaman alınacak?
17.01.2020 Gündem
2020 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı! KPSS, YDS, ALES, YKS sınav başvuru tarihleri belli oldu
2020 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı! KPSS, YDS, ALES, YKS sınav başvuru tarihleri belli oldu 2020 yılına girilmesi ile birlikte ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan birçok sınav için başvuruların alınacağı tarihler ve sınavların yapılacağı tarihler sınava girmeyi düşünen adaylar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda Memur ve öğretmen olarak atanmak isteyen öğrenciler KPSS, iyi bir üniversitede eğitim almak isteyen adaylar YKS ve akademik kariyer hedefleyen adaylar ise ALES ve YDS sınavına ilişkin bilgileri araştırmayı sürdürüyor. Peki ALES, YKS, KPSS ve YDS sınavları için başvurular ne zaman alınacak?
10.01.2020 Gündem