Kumluca

Kumluca

Son dakika Kumluca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kumluca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kumluca haber sayfamızda...

Kumluca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.547 kumluca haberi bulunmuştur.
'Çukur Çetesi' operasyonu firarisi CHP'li üye yakalandı
'Çukur Çetesi' operasyonu firarisi CHP'li üye yakalandı Antalya'da geçen yıl aralık ayında 25 kişinin tutuklandığı 'Çukur Çetesi' operasyonunun firarisi CHP'li belediye meclis üyesi C.A., jandarma operasyonuyla yakalandı.
15.03.2024 Gündem
1 ay önce evlendi! Gülnihal'in kahreden sonu
1 ay önce evlendi! Gülnihal'in kahreden sonu Antalya’nın Kumluca ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Genç kızın 1 ay önce evlendiği ve eşinin iş yerine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
10.03.2024 Gündem
17 yaşındaki sürücünün çarptığı Gülistan, hayatını kaybetti
17 yaşındaki sürücünün çarptığı Gülistan, hayatını kaybetti Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 17 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı elektrikli motosiklet sürücüsü Gülistan A., hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
'Türkiye florasına iki yeni bitki kaydı yapıldı'
'Türkiye florasına iki yeni bitki kaydı yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın'da Türkiye florasına 2 yeni bitki türünün kaydının yapıldığını söyledi.
8.03.2024 Ekonomi
Antalya’da hortum felaketi kamerada: Saniyeler içerisinde dehşeti yaşattı
Antalya’da hortum felaketi kamerada: Saniyeler içerisinde dehşeti yaşattı Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün ortaya çıkan hortum tarım alanlarına zarar verdi, evlerin güneş panellerini yerinden söktü. Hortum felaketinin geliş anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Seraların üzerinden saniyeler içerisinde geçen hortum, geride büyük çapta maddi hasar bıraktı.
6.03.2024 Haberler
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Antalya'da hortum paniği! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi
Antalya'da hortum paniği! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum ortalığı adeta savaş alanına çevirirken, üzerine güneş paneli düşen otomobildeki çocuk yaralandı.
5.03.2024 Gündem
Antalya'da hortum her yeri dağıttı! Zarar büyük
Antalya'da hortum her yeri dağıttı! Zarar büyük Antalya Kumluca'da hortum meydana geldi. Hortum sonrası tarım alanları büyük zarar gördü. Şiddetli rüzgar nedeniyle güneş panelleri evlerin üzerinden aşağı düştü. İşte o kareler...
5.03.2024 Gündem
Antalya'da hortum böyle geldi, tarım alanları zarar gördü
Antalya'da hortum böyle geldi, tarım alanları zarar gördü Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum tarım alanlarına zarar verdi, evlerin güneş panellerini yerinden söktü. Bir aracın üzerine düşen güneş paneli sebebiyle araçta bulunan bir çocuk hafif yaralandı.
5.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya - Alanya arası 45 dakika olacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya - Alanya arası 45 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Antalya Şehir Hastanemize 5 kilometre uzunluğunda, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere tam 4 şeritli yol yaptık. Oradan geçecek olan bir ambulansı bir an önce yetiştirmek için güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.
2.03.2024 Gündem
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi Demokrat Parti'den Kumluca belediye başkan adayı olan Aydın Özer'in adaylığı İl Seçim Kurulu kararıyla iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Kazada hayatını kaybeden asteğmene acı veda!
Kazada hayatını kaybeden asteğmene acı veda! Manisa'da askerlik görevi sırasında geçirdiği kazada hayatını kaybeden Asteğmen Enes Bağcı toprağa verildi.
26.02.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem
Kepez'e 3 aylık yağmur 12 saatte yağdı
Kepez'e 3 aylık yağmur 12 saatte yağdı Antalya'da sel felaketi sonrası kente gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AFAD yetkililerinin katılımıyla açıklamada bulundu.
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Salatalık fiyatı aldı başını gitti
Salatalık fiyatı aldı başını gitti İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Ülkemizi dünya projeleriyle tanıştırdık
Bakan Tunç: Ülkemizi dünya projeleriyle tanıştırdık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “21 yılda ülkemizi dünya projeleriyle tanıştırdık. Enerjide bağımsızlığımızı ilan etmek için doğal gazından nükleer santraline kadar adımlar attık. Savunma sanayisinde hep dışa bağımlı olan Türkiye, bugün yüzde 80 yerlilik oranını yakaladı.” dedi.
10.02.2024 Gündem
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek “İstanbul harap oldu, Ankara harabe, İzmir zaten pert, Antalya harabe. CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmaya kararlıyız” dedi.
10.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Antalya ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
AK Parti'nin Antalya ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Erdoğan, Antalya ilçe adaylarını açıkladı.
9.02.2024 Gündem
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen yarışmada, değişik illerden gelen 16 deve görücüye çıktı. Sahipleri tarafından rengarenk süslenen develer, jüri üyeleri önünde kendilerini gösterdi.
26.01.2024 Haberler
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Antalya'nın Kumluca ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm İklim değişikliği ve istilacı türler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tarımsal üretimi tehdit ediyor. Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında özel bir yere sahip olan zeytin, fındık ve Antep fıstığında bunun yansımaları yakından hissediliyor. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili önlem alınması gerektiğinin altını çiziyor.
6.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kumluca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.