Kural İhlali

Kural İhlali

Son dakika kural ihlali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kural ihlali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kural ihlali haber sayfamızda...

Kural İhlali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.023 kural ihlali haberi bulunmuştur.
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
'Bakanlık personeliyim' dedi, polisleri tehdit etti
'Bakanlık personeliyim' dedi, polisleri tehdit etti Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi.
14.04.2024 Gündem
Bayram öncesi tedbirler artırıldı! Tatil cennetinde helikopterli trafik denetimi
Bayram öncesi tedbirler artırıldı! Tatil cennetinde helikopterli trafik denetimi Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı tarafından görevlendirilen helikopter, Fethiye – Antalya Karayolunda trafik denetimlerini sürdürdü.
6.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor'
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor' Survivor All Star 2024'te izleyenleri şoke eden bir kural ihlali yaşandı. Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek bir çuvala yiyecek doldurup yarışmacı arkadaşlarının yanına geri döndü. Gündem olan olayın ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ı savunduğu bir açıklama yaptı.
12.03.2024 Cadde
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS'ye yansıdı
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
11.03.2024 Haberler
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı: Bu yapılan organize bir ihlal
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı: Bu yapılan organize bir ihlal Survivor All Star'da gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı adada yaşanan organize yemek ihlali ile ilgili merak edilen detayları açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Lavrov Antalya Diplomasi Forumu'na konuştu: İsrail'e göre Filistinli herkes terörist
Lavrov Antalya Diplomasi Forumu'na konuştu: İsrail'e göre Filistinli herkes terörist Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Çok uzun zaman önce Zelenski de 'Bir insan vardır bir de yaratıklar vardır. Ukrayna'da yaşayan insanlar Rus kültürünü benimsiyorsa Rusya'ya gitsinler' demişti. Şimdi aynı şeyleri İsrail'de görüyoruz. Gazze'nin tamamı sivil ama İsrail'e göre 3 yaşından itibaren Filistinli herkes radikal terörist. Şu anda en önemli şey çatışmayı durdurabilmek" dedi.
1.03.2024 Dünya
Batman'da akılalmaz olay! Bahçeye gizlice girip tam 900 badem ağacını kestiler!
Batman'da akılalmaz olay! Bahçeye gizlice girip tam 900 badem ağacını kestiler! Batman’ın Kozluk ilçesinde kimliği belirsiz kişiler, girdikleri bahçede 4 yıl önce dikilen 900’e yakın badem ağacını kesti. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
1.03.2024 Gündem
Sağlık alanıyla ilgili düzenleme Resmi Gazete'de: 9 bin sağlık personeli alınacak
Sağlık alanıyla ilgili düzenleme Resmi Gazete'de: 9 bin sağlık personeli alınacak Sağlık alanında düzenlemeler öngören yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre 9 bin yeni sözleşmeli sağlık personeli alınacak.
1.03.2024 Ekonomi
Ne altın, ne dolar, ne mevduat! Hiçbiri bu kadar kazandırmadı! Dünyada zirveye ulaştı
Ne altın, ne dolar, ne mevduat! Hiçbiri bu kadar kazandırmadı! Dünyada zirveye ulaştı Merkez Bankası’nın faizi sabit tutması ve mevduat faizlerinde getirilerin azalması ile birlikte yatırımcı tercihleri değişti. Yeni yıl itibarıyla borsada getiriler dikkat çekiyor. Piyasada şu anda ‘teknoloji coşkusu’ yaşanıyor. Peki rallinin sebebi ne, borsa için yeni tahmin ne? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı'
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı' Geçtiğimiz günlerde Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in sosyal medya hesabından yaptığı yemek paylaşımı, ülkede tartışma yarattı. Nedeni çiğ tavuk ve soğanı aynı tahtada kesmesiydi. Peki ortalığı karıştıran bu olayın ardında nasıl bir gerçek yatıyor? İşin uzmanına sorduk.
1.03.2024 Genel Sağlık
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik'
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik' Sahte doktordan sahte öğretmene birçok meslek grubunun suistimal edildiğini gördük. Ancak astronotun sahtesini hiçbirimiz duymamıştık, ta ki Serkan Anılır'ın hikâyesini öğrenene kadar. Tüm dünyayı, en başta da Japonları 'İlk Türk astronotum' diyerek kandıran Serkan Anılır gerçeklerin ortaya çıkmasıyla sırra kadem bastı.
1.03.2024 Yaşam
Havadan destek! Cayrokopter ile trafik denetimi
Havadan destek! Cayrokopter ile trafik denetimi Zonguldak’ta jandarma Cayrokopter ile trafik denetimi yaptı. Tespit edilen 4 araç sürücüsüne ceza uygulandı.
26.02.2024 Gündem
Aynı gün aynı saatte aynı sokağa 48 tane ceza! Mahkeme cezayı iptal etmedi
Aynı gün aynı saatte aynı sokağa 48 tane ceza! Mahkeme cezayı iptal etmedi İstanbul Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. Sürücüler olay karşısında şaşkına dönerken, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Haberler
Aynı gün aynı saatte aynı sokağa 48 tane ceza! Mahkeme cezayı iptal etmedi
Aynı gün aynı saatte aynı sokağa 48 tane ceza! Mahkeme cezayı iptal etmedi Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. Sürücüler olay karşısında şaşkına dönerken, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
'Ceza' bilmecesi! Vatandaşlar isyan etti, fahri müfettişler 'biz kesmedik' dedi
'Ceza' bilmecesi! Vatandaşlar isyan etti, fahri müfettişler 'biz kesmedik' dedi Esenler Fatih Mahallesi'nde, Fahri Trafik Müfettişliği Büro Amirliği tarafından vatandaşlara gönderilen cezalar isyan ettirdi. Fahri müfettişler ise 'O cezaları biz kesmedik' diyerek kendilerini savundu.
23.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında kaos
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında kaos Survivor All Star'ın dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Dokunulmazlık sembolü bir puan farkla kazanıldı. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
19.02.2024 Cadde
Polisin 'dur' ihtarına uymadı! Kaza yapan ehliyetsiz sürücü yakalandı
Polisin 'dur' ihtarına uymadı! Kaza yapan ehliyetsiz sürücü yakalandı Malatya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kovalamaca sırasında kaza yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
10.02.2024 Gündem
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
5.02.2024 Haberler
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür Beşiktaş’ta trafikte kural ihlali yapan minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde kural ihlali yapmaktan ceza kesilen sürücü, polis ekiplerine kendisini uyardıkları için teşekkür etti.
25.01.2024 Haberler
Survivor 2024 All Star'da yaşananlar 'yok artık' dedirtti! Seda'nın yaptıkları olay oldu
Survivor 2024 All Star'da yaşananlar 'yok artık' dedirtti! Seda'nın yaptıkları olay oldu 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma, yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı mavi takımın Kolombiya ödülünden dönerken yaşadıklarını anlattı. Seda Aktuğlu'nun yaptıkları 'yok artık' dedirtti. İşte detaylar...
9.01.2024 Cadde
Sakarya’daki motosiklet kazaları KGYS’ye yansıdı
Sakarya’daki motosiklet kazaları KGYS’ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen motosiklet kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi (KGYS) kameralarına yansıdı.
7.01.2024 Haberler
11 ayda, 2774 kişi kaza kurbanı
11 ayda, 2774 kişi kaza kurbanı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Ocak ve Kasım arasındaki döneme ait kaza istatistiklerini kamuoyu ile paylaştı.
11.12.2023 Gündem
Manchester City ve Premier Lig yönetimi anlaştı! Küme düşme ve puan silme tehlikesi
Manchester City ve Premier Lig yönetimi anlaştı! Küme düşme ve puan silme tehlikesi Premier Lig yönetiminin Everton'a verdiği 10 puan silme cezasının ardından gözler 115 ayrı ihlalden suçlanan Manchester City'ye çevrilmişti. Manchester City ve Premier Lig yönetimi davanın görüleceği tarih için anlaşma sağladı. Manchester'ın Mavi yakasını büyük tehlikeler bekliyor.
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS’ye yansıdı
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS’ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi (KGYS) kameralarına yansıdı.
23.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kural İhlali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.