BAYRAM İKRAMİYESİNE zam geldi mi? 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman banka  hesabına geçecek?
BAYRAM İKRAMİYESİNE zam geldi mi? 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman banka hesabına geçecek? Bayram ikramiyesi ile ilgili sorularda artış yaşanıyor. Haziran ayına girmemize ramak kala Kurban Bayramı sinyalleri de çalıyor. 29 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı, 2 Temmuz'a kadar sürecek. Peki yılın ikinci bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacak? İşte 2023 emekli ikramiyesi hakkında tahmin...
2.06.2023 Bilgi Rehberi
KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2023; Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek, hangi tarihlerde hesaplara yatacak?
KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2023; Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek, hangi tarihlerde hesaplara yatacak? Emekli bayram ikramiyesi heyecanı başladı! Kurban Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli, yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen bayram ikramiyelerine gözünü dikti. Peki Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı?
25.05.2023 Bilgi Rehberi
Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı! Kurban Bayramı emekli ikramiyesi kaç lira zam geldi mi?
Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı! Kurban Bayramı emekli ikramiyesi kaç lira zam geldi mi? Kurban Bayramına artık sayılı günler kaldı. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bayramdan önce hesaplara yatırılacak olan bayram ikramiyelerine çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafndan yapılan yazılı açıklamada bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu!
2.07.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyeleri yattı mı? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri zamlı mı yattı?
Bayram ikramiyeleri yattı mı? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri zamlı mı yattı? Kurban Bayramı ikramiyeleri için beklenen gün geldi. SSK emeklilerinin zamlı maaşları ve ikramiyelerinin ödeme gününü bekleyen milyonlarca vatandaşlar için müjdeli haber. Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı.
17.07.2020 Ekonomi
Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte yatırılacak? 2019 bayram ikramiyesi
Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte yatırılacak? 2019 bayram ikramiyesi Kurban Bayramı için geri sayım başladı ve gözler emekli bayram ikramiyelerine çevrildi. Peki merakla beklenen bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte 2019 Kurban Bayramı emekli ikramiyelerine ilişkin ayrıntıları...
22.07.2019 Gündem
Emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri
Emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri Vatandaşlar tarafından merak konusu olan emekli ikramiyeleri için arayış başladı. Emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını araştıranlar o tarihi öğrenmek için sabırsızlanıyor. Kurban Bayramı'na az bir süre kala vatandaşlar emekli ikramiyeleri için heyecanlanıyor. Peki emekli ikramiye tarihleri belli oldu mu?
4.07.2019 Gündem