Kurslar, dershaneler açılacak mı 2021? Ehliyet kursu, özel kurslarda yüz yüze eğitim ne zaman?
Kurslar, dershaneler açılacak mı 2021? Ehliyet kursu, özel kurslarda yüz yüze eğitim ne zaman? Ehliyet kursları, özel öğretim kurumları ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Özel kurslar ile ilgili açıklama gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklaması sonrasında kursların durumu araştırılıyor. Peki kurslar, dershaneler açılacak mı?
6.01.2021 Gündem
Kurslar açılıyor mu (dershaneler, sürücü kursları), özel kurslar ne zaman açılacak 2021? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, hangi tarihte?
Kurslar açılıyor mu (dershaneler, sürücü kursları), özel kurslar ne zaman açılacak 2021? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kursların son durumu ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, sürücü kursları ve özel öğretim kurumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama gerçekleştirdi. Peki özel kurslar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
5.01.2021 Gündem
Özel okullar tatil mi, açılacak mı? Kurslar kapanacak mı?
Özel okullar tatil mi, açılacak mı? Kurslar kapanacak mı? Özel okullar ve kursların durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okullar ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı da konu ile ilgili detayları açıkladı. Peki özel okullar tatil mi, kurslar kapanacak mı?
18.11.2020 Gündem