Son dakika... Fransızlar çıldırdı! 'Savaş kapımızda'
Son dakika... Fransızlar çıldırdı! 'Savaş kapımızda' Paris yönetiminin Suriye, Doğu Akdeniz ve Libya'da Türkiye karşısında peş peşe hezimetler yaşaması, son olarak da Ayasofya'nın ibadete açılması Fransız dergisi Le Point'in kapağına taşındı. Dergi, 'Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Erdoğan! Savaş kapımızın önünde' manşetiyle okurlarının karşısına çıktı.
16.07.2020 Dünya
Le Point dergisinin DİTİB hakkındaki 'kara dosyası'na tepki
Le Point dergisinin DİTİB hakkındaki 'kara dosyası'na tepki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Fransa Şubesi, Fransız Le Point dergisinin DİTİB hakkında itibarsızlaştırma ve karalamaya yönelik hazırladığı "kara dosya"ya tepki gösterdi.
7.08.2018 Gündem
Fransa'daki utanç verici kapak kaldırıldı
Fransa'daki utanç verici kapak kaldırıldı Avignon şehrindeki bir reklam panosuna asılan Le Point dergisinin tepki çeken son kapağı, bir grup gencin protestosunun ardından indirildi.
26.05.2018 Dünya
Fransız bakan o raporu yalanladı
Fransız bakan o raporu yalanladı Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant, haftalık Le Point dergisinde yayınlanan ”Kurtlar Paris’e girdi” başlıklı habere kaynak olan ve Fransa İç İstihbarat Teşkilatı (DCRI) tarafından hazırlandığı belirtilen raporu yalanladı.
4.04.2012 Dünya