Lion Air

Lion Air

Son dakika Lion Air haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lion Air gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lion Air haber sayfamızda...

Lion Air

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53 lion air haberi bulunmuştur.
Uçuşları iptal edilen pilot, paket servisi kuryeliğine başladı
Uçuşları iptal edilen pilot, paket servisi kuryeliğine başladı Motosikletiyle ev ve işyerlerine yemek götüren Taylandlı pilot, "Benim gibi bu işi yapan en az 50 pilot biliyorum. Bazıları kendi lüks arabalarıyla taksicilik yapıyor" diyor.
17.06.2020 Dünya
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını, hem virüsün yayıldığı ülkeler hem küresel çapta teyakkuz durumuna yol açtı.
31.01.2020 Dünya
Virüs iptalleri sürüyor
Virüs iptalleri sürüyor Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs salgını sonrasında ülkeye karşı alınan önlemler sürüyor. Rusya, Çin’le sınırını kapattığını duyururken, Çin vatandaşlarına elektronik vize vermeyi geçici olarak durdurdu.
31.01.2020 Ekonomi
Resmen duyurdular! Çin'e tüm uçuşlar durduruldu
Resmen duyurdular! Çin'e tüm uçuşlar durduruldu Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle çeşitli hava yolu şirketleri Çin'e yapılacak uçuşları askıya aldı. İşte o hava yolu şirketleri...
30.01.2020 Haberler
Resmen duyurdular! Çin'e tüm uçuşlar durduruldu
Resmen duyurdular! Çin'e tüm uçuşlar durduruldu Son dakika haberine göre; Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle çeşitli hava yolu şirketleri Çin'e yapılacak uçuşları askıya aldı. İşte o hava yolu şirketleri...
30.01.2020 Dünya
Kabin görevlisinin bu hareketi, sosyal medyada yoğun ilgi gördü
Kabin görevlisinin bu hareketi, sosyal medyada yoğun ilgi gördü Endonezya'da Lion Air Havayolları'na ait yolcu uçağının kabin görevlisi, yaşlı bir kadını eliyle besledi. O görüntüler, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
22.11.2019 Haberler
Malezyalı hava yolu şirketinde kişisel veri ihlali
Malezyalı hava yolu şirketinde kişisel veri ihlali Malezyalı hava yolu şirketi Milando Air, müşterilerine ait kişisel bilgilerin, internet veri depolama sunucusunda paylaşıldığı yönündeki iddiaları doğruladı.
18.09.2019 Dünya
Yüzlerce kişi ölmüştü! Özür dilediler...
Yüzlerce kişi ölmüştü! Özür dilediler... Boeing, 737 MAX tipi uçaklarının, Endonezya ve  Etiyopya'daki kazalarla gündeme gelmesi üzerine, hava yolu şirketlerinden ve hayatını kaybedenlerin ailelerinden özür diledi.
17.06.2019 Ekonomi
Boeing 737 MAX'in emniyeti ABD'deki toplantıda ele alındı
Boeing 737 MAX'in emniyeti ABD'deki toplantıda ele alındı Endonezya ve Etiyopya'daki kazalarla gündeme gelen Boeing 737 MAX tipi uçakların uçuşlarının tekrar açılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor.
29.05.2019 Ekonomi
Ortaya çıktı: Sadece 40 saniyesi vardı
Ortaya çıktı: Sadece 40 saniyesi vardı Etiyopya Havayolları'na ait Boeing 737 Max 8 tipi yolcu uçağının düşmesinin ardından başlatılan inceleme sonucu, geçen yıl aynı sebepten düştüğü sanılan aynı  tip Lion Air uçağının simülasyonlarında, pilotların kaza öncesi uçağın arızalı  otomatik sistemini devre dışı bırakmak için sadece 40 saniyesi olduğu ortaya  çıktı.
27.03.2019 Dünya
Lion Air uçağı denize düşerken 'pilotlar kullanma kılavuzuna baktı'
Lion Air uçağı denize düşerken 'pilotlar kullanma kılavuzuna baktı' Etiyopya'daki facianın ardından yeniden gündeme gelen uçaktaki pilotların, bilgisayar sisteminin kalkıştan hemen sonra uçağın burnunu aşağı çekmesi üzerine sorunu çözmek için çaba harcadığı ortaya çıktı.
21.03.2019 Dünya
Dünyanın konuştuğu olayda yeni gelişme: CEO'dan son dakika açıklaması
Dünyanın konuştuğu olayda yeni gelişme: CEO'dan son dakika açıklaması Boeing Üst Yöneticisi (CEO) Dennis Muilenburg, uçuş emniyetinin Boeing’i tanımlayan temel unsur olduğunu belirterek, "Yolcuların  uçaklarımızla en emniyetli ve güvenilir şekilde yolculuk etmesi, mutlak taahhüdümüzdür." dedi.
20.03.2019 Dünya
En acı hatıra!
En acı hatıra! Etiyopya'daki uçak kazasında yakınlarını ve sevdiklerini kaybedenler, henüz cesetlere ulaşılamadığı için kaza alanından yanlarına bir poşet toprak alarak ayrılıyor.
17.03.2019 Dünya
Havada kriz yaratan uçak
Havada kriz yaratan uçak Beş ay içinde 346 kişinin hayatını kaybettiği iki uçak kazası nedeniyle gözler, Boeing 737 Max 8 modeline çevrildi. Sorun uçağa eklenen yeni yazılım mı, pilotlara bu konuda yeterli eğitim verilmemesi mi mercek altına aldık.
17.03.2019 Pazar
Son dakika... BM'den flaş talimat: Boeing 737 Max ile seyahat etmeyin
Son dakika... BM'den flaş talimat: Boeing 737 Max ile seyahat etmeyin Birleşmiş Milletler (BM), Etiyopya'da  yaşanan uçak kazasında 21 personelinin hayatını kaybetmesinin ardından tüm  çalışanlarından Boeing 737 Max tipi yolcu uçaklarıyla seyahat etmemelerini  istedi.
15.03.2019 Dünya
B737 Max uçuşlarının durdurulması Boeing'i iflasa sürükleyebilir
B737 Max uçuşlarının durdurulması Boeing'i iflasa sürükleyebilir ABD'li uçak üreticisi Boeing, Etiyopya'da yaşanan kaza sonrası 40'tan fazla ülkenin 737 Max tipi yolcu uçaklarının uçuşlarını durdurması nedeniyle zor günler geçiriyor.
14.03.2019 Ekonomi
Boeing'den '737 Max' açıklaması
Boeing'den '737 Max' açıklaması Boeing'den yapılan açıklamada, uçuş emniyetinin, tüm  Boeing çalışanları için temel bir değer olduğu belirtilerek, "Son birkaç aydır,  zaten güvenli olan bir uçağı daha da güvenli hale getirmek için bir uçuş kontrol  yazılım güncellenmesi geliştirmektedir." ifadelerine yer verildi.
13.03.2019 Ekonomi
Düşen Lion Airlines uçağının ikinci karakutusu da bulundu
Düşen Lion Airlines uçağının ikinci karakutusu da bulundu Endonezya'da yaklaşık üç ay önce 189 kişiye mezar olan yolcu uçağının ikinci kara kutusuna ulaşıldı, yetkililer kokpit ses kayıtlarını dinleyecek.
14.01.2019 Dünya
2018 yılındaki uçak kazalarında 500'den fazla kişi öldü
2018 yılındaki uçak kazalarında 500'den fazla kişi öldü Geride bırakılan yılda meydana gelen uçak kazaları üzerine yapılan araştırma, 2018 yılında 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini ortaya koydu.
2.01.2019 Dünya
Düşen uçakta şok! 'Uçuşa uygun değildi...'
Düşen uçakta şok! 'Uçuşa uygun değildi...' Endonezya'da 189 kişinin öldüğü kazayı araştıran uzmanlar, Lion Hava Yolları uçağının kalkıştan bir gün önce de uçuşa uygun olmadığını belirledi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Yolcu uçağı acil iniş yaptı!
Son dakika... Yolcu uçağı acil iniş yaptı! Güney Amerika ülkesi Guyana'dan Kanada'ya doğru havalanan Fly Jamaica havayollarına ait uçak, 20 dakika sonra geri dönmek zorunda kaldı. Uçaktaki yolculardan en az altısı yaralandı.
9.11.2018 Dünya
Son dakika... Yolcu uçağı acil iniş yaptı!
Son dakika... Yolcu uçağı acil iniş yaptı! Güney Amerika ülkesi Guyana'dan Kanada'ya doğru havalanan Fly Jamaica havayollarına ait uçak, 20 dakika sonra geri dönmek zorunda kaldı. Uçaktaki yolculardan en az altısı yaralandı.
9.11.2018 Dünya
Son dakika... Endonezya'da düşen uçağın hız göstergesi arızalı çıktı
Son dakika... Endonezya'da düşen uçağın hız göstergesi arızalı çıktı 189 kişiye mezar olan Lion Air Havayolları'na ait uçağın kara kutusundan alınan veriler, düşüş nedenini ortaya koydu.
5.11.2018 Dünya
Kara kutunun ilk fotoğrafları...
Kara kutunun ilk fotoğrafları... Beklenen haber geldi, uluslararası ajanslar 'son dakika' koduyla dünyaya geçti.
1.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lion Air ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.