MEB LGS nakil sonuçları ne zaman açıklayacak? 2. nakil tercih sonuçları nereden sorgulanıyor?
MEB LGS nakil sonuçları ne zaman açıklayacak? 2. nakil tercih sonuçları nereden sorgulanıyor? Lise nakil tercih sonuçları bekleniyor. 2. nakil tercihlerini 17-21 Ağustos tarihleri arasında yapan öğrenciler heyecanla nakil tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, nakil sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanacak?
22.08.2020 Gündem
LGS nakil sonuçları nasıl öğrenilir? Lise 1. nakil tercih başvuruları ve boş kontenjan sorgulama
LGS nakil sonuçları nasıl öğrenilir? Lise 1. nakil tercih başvuruları ve boş kontenjan sorgulama LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından 8. sınıf öğrencileri için nakil süreci başladı. 10 Ağustos'ta başlayan 1. nakil tercih başvuruları 14 Ağustos'ta sona eriyor. Peki, LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? Nakil sonuçları nasıl öğrenilir? İşte LGS nakil süreci ile ilgili merak edilenler...
12.08.2020 Gündem
LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB nakil sonuçları ve başvuru kılavuzu
LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB nakil sonuçları ve başvuru kılavuzu LGS 1. nakil sonuçları dün sabah saatlerinde açıklandı. Binlerce öğrenci 'www.meb.gov.tr' den yerleştirme sonuçlarını sorgulayabiliyor. 2. nakil başvuruları ise sonuçların açıklanmasının ardından başladı. Adaylar kontenjanlara göre lise tercih edecek.
14.08.2018 Gündem