Mahalle Sakinleri

Mahalle Sakinleri

Son dakika mahalle sakinleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mahalle sakinleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mahalle sakinleri haber sayfamızda...

Mahalle Sakinleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.873 mahalle sakinleri haberi bulunmuştur.
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Haberler
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı  Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Gündem
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı Gaziosmanpaşa’da toprak kaymasından etkilenen 30 ev tahliye edildi. Evlerde bulunan 114 kişiden bazıları otellere yerleştirildi, bazıları akrabalarının yanına gitti. Vali Gül çevredeki evlerin riskli yapı olarak kayıtlı olduğunu vurguladı ve “Toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması ve yıkılması lazım” dedi.
21.04.2024 Gündem
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi Balıkesir'de 309 gün önce evinden ayrılarak ormana yürüyüşe giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ekonomist Korhan Bergez olayı tedirginliğe yol açtı. Hayatından endişe edilen Berzeg'in başına ne geldiği muammasını korurken, olayın meydana geldiği Gönen'in Armutlu kırsal mahallesi adeta hayalet şehre döndü.
20.04.2024 Gündem
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
Bu mahalleyi haritadan sildiler
Bu mahalleyi haritadan sildiler İspanya, Barselona’daki La Salut mahallesi belediyesi, turist kalabalığından kurtulmak için mahalleyi Google ve Apple haritalarından “sildi”.
18.04.2024 Dünya
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Haberler
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Gündem
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu 6 Şubat depreminde ara katı yıkılarak ekseni kaydığı için ilginç görüntünün ortaya çıktığı 4 katlı bina yıkıldı. Mahalle sakinleri ise rahat bir nefes aldı.
15.04.2024 Gündem
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda Edirne'de boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından öldürülen Petek Aksak (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.04.2024 Gündem
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı İstanbul Kartal’da 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı.
9.04.2024 Haberler
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı İstanbul Kartal’da 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı.
9.04.2024 Gündem
Fatih Balat'taki tarihi hamamda yangın çıktı
Fatih Balat'taki tarihi hamamda yangın çıktı İstanbul Fatih'te tarihi Tahta Minare Hamamı'nda yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale etti.
8.04.2024 Gündem
Sancaktepe'de vahşet! Uyuyan ailesine kurşun yağdırıp kendini vurdu: 2 ölü
Sancaktepe'de vahşet! Uyuyan ailesine kurşun yağdırıp kendini vurdu: 2 ölü Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda.
6.04.2024 Gündem
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Haberler
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Gündem
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim'
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim' Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, seçimde kadının gücünü ortaya koydu. Gündoğan bu seçimde de 142 fark atarak güven tazeledi.
1.04.2024 Gündem
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü.
28.03.2024 Gündem
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı Bayrampaşa’da 5 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında Cemal A. içeride mahsur kaldı. Mahalleli Cemal A.'yı kurtarmak için seferber oldu. Camlar kırıldı ancak pencere korkulukları sökülemedi. İtfaiye ekiplerinin güçlükle ulaştığı Cemal A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
23.03.2024 Gündem
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı'
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı' Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.  
21.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli ziyaretinde Büyükşehir’in Sevindik’teki iftar etkinliğine katıldı. İftar yemeği yiyen vatandaşlara konuşma yapan Şimşek, Başkan Osman Zolan’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Denizli önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Müstakil evdeki patlamalar mahalleliyi isyan ettirdi
Müstakil evdeki patlamalar mahalleliyi isyan ettirdi Antalya'nın Manavgat ilçesinde müstakil bir evde sık yaşanan patlama ve olaylar, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Yaşananlara isyan eden muhtar Tayyar Yılmaz, "Köylülerim ayaklanmadan ne olur evi boşaltıp, köyü terk edin” diye kiracıları ikna etmeye çalıştı.
11.03.2024 Haberler
Antalya'da istenmeyen aile! Muhtar böyle seslendi: Köylülerim ayaklanmadan ne olur evi boşaltın
Antalya'da istenmeyen aile! Muhtar böyle seslendi: Köylülerim ayaklanmadan ne olur evi boşaltın Antalya'nın Manavgat ilçesinde müstakil bir evde yaşanan olaylar, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Yaşananlara isyan eden muhtar Tayyar Yılmaz, kiracılara çağrıda bulundu.
11.03.2024 Gündem
Fatih'te korkutan yangın! Ekipler canla başla mücadele etti
Fatih'te korkutan yangın! Ekipler canla başla mücadele etti Fatih'te gece saatlerinde 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Yangına müdahale için gelen itfaiye ekipleri dar sokaklarda ilerlemekte güçlük çekerken, binanın çatısı alev alev yandı. Metrelerce mesafeden hortum uzatarak yangına müdahale eden ekipler, yangını güçlükle söndürdü.
7.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahalle Sakinleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.