Maske Takma

Maske Takma

Son dakika maske takma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maske takma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maske takma haber sayfamızda...

Maske Takma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 994 maske takma haberi bulunmuştur.
Üçlü salgın uyarısı! 'Öksürük, nefes darlığı ve halsizlik belirtilerine dikkat'
Üçlü salgın uyarısı! 'Öksürük, nefes darlığı ve halsizlik belirtilerine dikkat' Üçlü salgının, Covid-19, mevsimsel grip (influenza) ve solunum sinsityal virüsü (RSV) gibi üç farklı enfeksiyonun bir arada görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Uzayan şikayetleri olan hastalar, hekime başvurmalıdır” dedi.
29.01.2024 Gündem
Akdeniz tipi beslenme beyin sisini önlüyor
Akdeniz tipi beslenme beyin sisini önlüyor Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sonrasında pek çok kişide beyin sisi görülmeye başladı.
29.11.2023 Gündem
ERİS VARYANTI Türkiye'de kaç kişide yeni varyant görüldü, tehlikeli mi? Eris varyantı ile yeniden kısıtlama/kapanma olur mu?
ERİS VARYANTI Türkiye'de kaç kişide yeni varyant görüldü, tehlikeli mi? Eris varyantı ile yeniden kısıtlama/kapanma olur mu? Eris varyantı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Covid-19'un yeni varyantı olan Eris Türkiye'de 9 kişide tespit edildi. Eris'in Türkiye'de görülmesi kısıtlama ve kapanmaları yeniden gündeme getirdi. Eris varyantı ile Türkiye'de yeniden maske takma zorunluluğu gelir mi? İşte Eris varyantı belirtileri ve merak edilen detaylar.
20.09.2023 Bilgi Rehberi
Erken gelen gribe karşı aşı çağrısı
Erken gelen gribe karşı aşı çağrısı İnfluenza vakalarının bu yıl erken görülmeye başladığını söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal, korunmak için özellikle risk grubunda bulunanların grip aşısı olmasını öneriyor...
6.09.2023 Gündem
AYM kararı Resmi Gazete'de: Pandemide kesilen cezalar iade edilecek
AYM kararı Resmi Gazete'de: Pandemide kesilen cezalar iade edilecek Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ödenen idari para cezalarının geri ödenmeyeceğine ilişkin madde iptal edildi. Böylece ödenen cezaların geri alınmasının yolu açıldı.
24.05.2023 Ekonomi
Yine bir Kennedy başkan olur mu?
Yine bir Kennedy başkan olur mu? ABD siyasetinin başkan, bakan, senatör çıkaran ‘Kennedy hanedanı’ndan Robert F. Kennedy Jr.’ın 2024 başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olacağını açıklaması, bu aileyi yine gündeme getirdi.
23.04.2023 Dünya
Japonya'da maske kullanımı kişisel tercihe bırakıldı
Japonya'da maske kullanımı kişisel tercihe bırakıldı Japonya'da kapalı alanlarda zorunlu olan maske kullanımı hükümetin kısıtlamaları gevşetmesinin ardından kişilerin kendi inisiyatifine bırakıldı.
13.03.2023 Dünya
Covid kısıtlamalarının gevşetildiği Güney Kore'de gençler neden hâlâ maske takıyor?
Covid kısıtlamalarının gevşetildiği Güney Kore'de gençler neden hâlâ maske takıyor? Pek çok gencin hem kapalı hem de açık alanda maske kullanmaya devam ettiği ülkede üretilen 'magikkun' terimi, oldukça popüler. Maske takmanın sebebi ise sizi şaşırtabilir.
2.02.2023 Dünya
Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu kaldırıldı
Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu kaldırıldı Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu 18 ay sonra kaldırılırken, iç mekanlarda ise yasağın devam ettiği açıklandı. Bu değişiklik, 1 Aralık Perşembe gününden itibaren tüm Tayvan ve Tayvan’a bağlı adalarda geçerli olacak.
1.12.2022 Dünya
Karşılıksız çeke çeki düzen geldi
Karşılıksız çeke çeki düzen geldi Torba kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerinde Türkiye’nin kanayan yarası olan karşılıksız çekte son durum rakamlarla ortaya kondu. Açıklanan verilere göre Türkiye’de 2009 yılında karşılıksız çek yazan 184 bin 489 kişi bulunurken, bu sayı 2021’de 16 bin 798’e, 2022 yılında ise 11 bin 121’e indi. Yazılan karşılıksız çek miktarı da 2009 yılında 23 milyar TL iken, 2021 yılında 13 milyar 836 milyon TL’ye, bu yıl da 13 milyar 697 milyon TL’ye geriledi.
19.10.2022 Ekonomi
Maske Cezaları siliniyor mu 2022? Maske takmama cezası ne kadar? İşte, sorgulama ekranı...
Maske Cezaları siliniyor mu 2022? Maske takmama cezası ne kadar? İşte, sorgulama ekranı... Maske takmama cezası, koronavirüs pandemi döneminde uygulanıyordu. Normalleşme adımları ile de aşama aşama maske takma zorunluluğu kaldırılmıştı. Maske takmayanlara da ceza uygulaması hayata geçirilmişti. Yeni kanun teklifi ile öne çıkan soru ise ''Maske takmama cezaları silinecek mi?'' oldu.
7.10.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da okullar açıldı! Trafik yoğunluğu artıyor
İstanbul'da okullar açıldı! Trafik yoğunluğu artıyor İstanbul'da eğitimin başlamasıyla trafikte ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Kentte saat 08.15 sıralarında trafik yoğunluğu yüzde 60'a yükseldi.
12.09.2022 Gündem
19 milyon öğrenci bugün dersbaşı yapıyor
19 milyon öğrenci bugün dersbaşı yapıyor Yaz tatili sona erdi. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ilk ders zili bugün çalacak.
12.09.2022 Gündem
Ders zili çaldı!
Ders zili çaldı! İlk ve ortaokullarda yeni dönem bugün başladı. İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, “Toplu taşıma kullanalım” çağrısında bulundu.
12.09.2022 Ege
Bilim Kurulu Üyesi İlhan: Günlük vaka 50 bin, kalabalıkta maske takın
Bilim Kurulu Üyesi İlhan: Günlük vaka 50 bin, kalabalıkta maske takın Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Bakanlığı'n açıkladığı haftalık Covid-19 tablosundaki rakamlara göre günlük vaka sayısının ortalama 50 bin civarında olduğunu, günlük 22 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi. İlhan, "Bu rakamlar azımsanacak rakamlar değil. Bu yüzden mutlaka maskemizi kalabalık olan yerlerde takmalıyız" dedi.
3.08.2022 Gündem
‘Maske zorunluluğu geri getirilmeli’
‘Maske zorunluluğu geri getirilmeli’ Kovid-19 salgınında vaka ve ölüm oranı artarken uzmanlar bir an önce kapalı alanlar ile toplu ulaşımda maske zorunluluğunun geri getirilmesini istedi
30.07.2022 Gündem
Edirne koronavirüs vaka artışında kırmızıya boyandı
Edirne koronavirüs vaka artışında kırmızıya boyandı Edirne’nin birçok bölgesinin Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar (HES) Uygulaması’nda koronavirüs vaka artışında çok yüksek riski temsil eden kırmızı renge bürünmesi hem esnafı hem de vatandaşları tedirgin ediyor.
25.07.2022 Haberler
Edirne koronavirüs vaka artışında kırmızıya boyandı!
Edirne koronavirüs vaka artışında kırmızıya boyandı! Edirne’nin birçok bölgesinin Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar (HES) Uygulaması’nda koronavirüs vaka artışında çok yüksek riski temsil eden kırmızı renge bürünmesi hem esnafı hem de vatandaşları tedirgin ediyor.
25.07.2022 Gündem
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı Kovid-19 vaka sayılarında haziran ayı başından bu yana yaşanan büyük artışın, bayram tatilinin de etkisiyle katlanacağı endişesi karşısında Sağlık Bakanlığı’ndan “hatırlatma dozu” adımı geldi.
11.07.2022 Gündem
Fransa'da koronavirüs vakalarında hızlı yükseliş
Fransa'da koronavirüs vakalarında hızlı yükseliş Fransa’da Covid-19 vakaları yükselişte, ülkede son 24 saatte 206 bin 554 yeni vaka tespit edildi. Fransa’da son bir haftadır günlük ortalama vaka sayısı 120 binlerde seyrediyor.
6.07.2022 Dünya
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısının yaklaşık 2 kat arttığını açıklayarak, bayram tatili döneminde biraz daha dikkatli olunması uyarısında bulundu.
6.07.2022 Gündem
Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran
Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran İki sene önce eli Rita Wilson ile birlikte koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileşen dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, 'Elvis' filminin galasında ellerinin titrediğinin göründüğü bir video ile gündem oldu. Hayranları aktörün sağlık durumu hakkında endişelenirken, sosyal medya kullanıcıları Hanks ile ilgili yorumlarını paylaştı. Öte yandan Hanks, New York'ta yemek yedikleri restorandan çıkarken hayran kalabalığının eşini itmesi üzerine öfkesine hakim olamadı. İşte detaylar...
17.06.2022 Cadde
Son dakika: Bakan Koca duyurdu: Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak
Son dakika: Bakan Koca duyurdu: Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak Gelen son dakika haberine göre; Bakan Koca "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren HAFTALIK olarak olarak yayınlanacak açıklamasında bulundu.
1.06.2022 Gündem
SON DAKİKA: 31 Mayıs korona tablosu son durumu AÇIKLANDI! Güncel vaka sayısı - vefat sayısı Sağlık Bakanlığı
SON DAKİKA: 31 Mayıs korona tablosu son durumu AÇIKLANDI! Güncel vaka sayısı - vefat sayısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs tablosu, Sağlık Bakanlığı sayfasından günlük olarak yayımlanıyor. Tabloda vaka sayıları peş peşe 1000 sınırı altında gelmeye devam ediyor. Maske takma zorunluluğu sağlık kuruluşları dışında kalkmış durumda. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç oldu?
31.05.2022 Gündem
Son dakika: Bakanlık'tan 81 ile 'Ülkeye Giriş Tedbirleri' genelgesi! PCR test zorunluluğu kaldırıldı
Son dakika: Bakanlık'tan 81 ile 'Ülkeye Giriş Tedbirleri' genelgesi! PCR test zorunluluğu kaldırıldı Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre; 01 Haziran’dan itibaren tüm sınır kapılarından ülkeye girişlerde, girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğu aranmayacak.
31.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Takma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.