Acun Ilıcalı’nın hayali Premier Lig’e çıkmak! "En pahalı ve en çok zorlayan Survivor"
Acun Ilıcalı’nın hayali Premier Lig’e çıkmak! "En pahalı ve en çok zorlayan Survivor" Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı.
11.02.2024 Pazar
Master Chef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir gazeteci ve polislerle tartıştı
Master Chef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir gazeteci ve polislerle tartıştı Bolu'da, daha önce aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet teklif eden, televizyon kanalındaki yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir yine ortalığı karıştırdı. Master Chef Murat bu kez aynı yere minibüsünü park edince polislerle tartıştı. Gazeteci ve polislere sataşıp, sosyal medyadan yayın yapan Özdemir ve yanındaki arkadaşı gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları...
30.09.2021 Gündem
Murat Özdemir, bu kez gazeteci ve polislere sataştı; yine gözaltında
Murat Özdemir, bu kez gazeteci ve polislere sataştı; yine gözaltında Bolu'da, daha önce aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet teklif eden, Master Chef yarışmasından diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir, yine aynı yere minibüsünü park edince polislerle tartıştı. Gazeteci ve polislere sataşıp, sosyal medyadan yayın yapan Özdemir, gözaltına alındı.
30.09.2021 Gündem
Şef Danilo Zanna'nın babası hayatını kaybetti
Şef Danilo Zanna'nın babası hayatını kaybetti 'MasterChef Türkiye' yarışmasıyla kendini Türkiye'ye sevdiren Danilo Zanna, İtalya’da yaşayan babası Armando Zanna’yı kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Zanna, "Bana bir erkeğin değerlerini öğreten ve bana yaşama saygı duymayı, sevmeyi öğreten bir adam babam." sözleriyle duygusal bir paylaşımda bulundu.
22.04.2020 Cadde
Danilo Zanna: Ülke herkese nasıl harika olduğunu gösterdi
Danilo Zanna: Ülke herkese nasıl harika olduğunu gösterdi Corona virüsle mücadele kapsamında İtalya ve İspanya'ya Türkiye'den sağlık malzemeleri gönderildi. İtalyan şef Danilo da sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.
1.04.2020 Cadde
MasterChef Türkiye finali bitti! Tweetler güldürdü
MasterChef Türkiye finali bitti! Tweetler güldürdü MasterChef Türkiye'nin bitimiyle programın hayranları Twitter'a akın etti. Kimi sevindi kimi üzüldü, haksızlık edildiğini söyleyen de vardı umrunda olmayıp eğlence için tweet atan da. MasterChef Türkiye ile ilgili tweetleri sizler için derledik. Bakalım MasterChef Türkiye'yi kim nasıl görmüş.
30.12.2019 Ekran
MasterChef Türkiye'ye veda eden isim belli oldu!
MasterChef Türkiye'ye veda eden isim belli oldu! MasterChef Türkiye'de 4 eleme adayından hangisi yarışmaya ve hayallerine veda etti. İşte şeflerin verdiği kritik karar...
11.09.2019 Televizyon