Mayıs

Mayıs

Son dakika Mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mayıs haber sayfamızda...

Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123.004 mayıs haberi bulunmuştur.
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı Kağıthane'de yağmur sonrası oluşan kaygan zeminde drift atan hafif ticari araç sürücüsüne 32 bin lira ceza kesilerek ehliyetine de 2 ay el konuldu.
23.04.2024 Gündem
Ergin Ataman'dan Final Four iddiası: Panathinaikos'ta olmayacağım!
Ergin Ataman'dan Final Four iddiası: Panathinaikos'ta olmayacağım! Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra konuştu.
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor? Bu yılki Anneler Günü ne zamana denk geliyor sorusu merak ediliyor. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için geri sayım başladı. 2024 Anneler Gününü kutlamak isteyenler için tarih belli oldu. Peki, Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri...
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Haberler
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Gündem
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde! Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu'
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu' 'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Aşk Sarhoşu' ve 'Acemi Prenses' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Anne Hathaway, kariyerinin başlarında yaşadığı bir olayı anlatmasıyla gündeme geldi. Yaklaşık 20 yıl önce rol arkadaşının seçilebilmesi için bir günde birçok aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf eden ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Cadde
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da 214 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.
23.04.2024 Ekonomi
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar/üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar/üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi? İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs tarihi yaklaşıyor. Bu günde "1 Mayıs resmi tatil mi, hangi gün?" sorusu gündeme geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler tarafından her yıl kutlanıyor.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.
23.04.2024 Trabzonspor
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’ Bakan Vedat Işıkhan 5 yıl aradan sonra toplanacak 13. Çalışma Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 29-30 Nisan’da Ankara’da bir araya geleceğini açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu Biden'ın iması, Çin'in bölgedeki etkisini arttırmaya çalıştığı bir dönemde önemli bir stratejik müttefiki olan ada ülkesini rahatsız etti.
22.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.