Medikal ürün satın alınacak
Medikal ürün satın alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre medikal ürün satın alınacak.
16.07.2022 Ekonomi
Kaçak medikal ürünleri sahte faturayla satan iş yerlerine baskın!
Kaçak medikal ürünleri sahte faturayla satan iş yerlerine baskın! İstanbul Fatih'de 2 ayrı adrese düzenlenen baskında aralarında koronavirüs tedavisinde kullanılan tıbbi malzemelerin de bulunduğu binlerce malzeme ele geçirildi. Kaçak oldukları ve sahte fatura ile piyasaya sürüldüğü tespit edilen malzemelerin bulunduğu depoların birinde oluşan su birikintileri içerisinde balıkların yaşadığı tespit edildi.
28.01.2021 Gündem
Ümraniye’de ultrasonik maske üretimi yapılıyor
Ümraniye’de ultrasonik maske üretimi yapılıyor İstanbul Ümraniye’de yaklaşık 30 yıldır toptan medikal ürün satışı yapan bir firma, pandemi sürecinde 100 milyona yakın maske üretti. Ultrasonik yöntemlerle el değmeden üretilen maskeler iç piyasaya ve 30 farklı ülkeye ihraç ediliyor ve fabrikanın günlük 2 buçuk milyon adet üretim kapasitesi bulunuyor. Temassız ateş ölçer aletinin satışını 10 yıl önce Türkiye’de ilk defa yapan firmanın sahibi Mustafa Toprak, piyasada bulunan maskeler ile ilgili de bilgi verdi.
9.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri