Meksika Körfezi

Meksika Körfezi

Son dakika Meksika Körfezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meksika Körfezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meksika Körfezi haber sayfamızda...

Meksika Körfezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 622 meksika körfezi haberi bulunmuştur.
ABD'nin sondaj kule sayısında düşüş sürdü
ABD'nin sondaj kule sayısında düşüş sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı üst üste dördüncü haftasında da geriledi.
13.04.2024 Uzmanpara
ABD'de sondaj kule sayısında düşüş sürdü
ABD'de sondaj kule sayısında düşüş sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı üst üste üçüncü haftasında sınırlı da olsa geriledi.
6.04.2024 Uzmanpara
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
Alper Gezeravcı, rekorlarla geri dönüyor
Alper Gezeravcı, rekorlarla geri dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki görevini başarıyla tamamladı.
9.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin dünyaya dönüş yolculuğu başladı.
7.02.2024 Haberler
Astronot Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu ertelendi
Astronot Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu ertelendi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Dragon Uzay Aracı'nın Dünya'ya dönüşü, Florida kıyısında hava durumunun uygun olmaması nedeniyle 5 Ocak'a ertelendi.
3.02.2024 Haberler
Son dakika: Astronot Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu ertelendi
Son dakika: Astronot Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu ertelendi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Dragon Uzay Aracı'nın Dünya'ya dönüşü, Florida kıyısında hava durumunun uygun olmaması nedeniyle ertelendi.
3.02.2024 Gündem
‘Bu hikâyenin bir başlangıcıydı’
‘Bu hikâyenin bir başlangıcıydı’ Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki 14 günlük görevini tamamladı. Dünya’ya dönüş öncesinde konuşan Gezeravcı, ‘Bu hikâyenin bir başlangıcıydı’ dedi.
3.02.2024 Gündem
'Deneylerin bizlere ne gibi katkıları olacak?' sorusuna Alper Gezeravcı'dan yanıt
'Deneylerin bizlere ne gibi katkıları olacak?' sorusuna Alper Gezeravcı'dan yanıt Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda kalacağı sürede yaptığı deneylere ilişkin bilgi verdi.
28.01.2024 Haberler
'Deneylerin bizlere ne gibi katkıları olacak?' sorusuna Alper Gezeravcı'dan yanıt
'Deneylerin bizlere ne gibi katkıları olacak?' sorusuna Alper Gezeravcı'dan yanıt Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda kalacağı sürede yaptığı deneylere ilişkin bilgi verdi.
28.01.2024 Gündem
Küba Nerede? Küba'ya Nasıl Gidilir? (2024)
Küba Nerede? Küba'ya Nasıl Gidilir? (2024) Son yıllarda yurt dışı gezisi denilince, akla ilk gelen yerlerden biri olan Küba, Amerika Kıtası'nda bulunmaktadır. Küba'nın rengarenk eğlence hayatı ve dört mevsim ılıman olan iklimi, her daim tercih sebebi olmasını sağlar. Küba'nın hakkında birçok bilgiyi, detaylarıyla derledik.
1.01.2024 Tatil
ABD'de sondaj kule sayısında artış sürdü
ABD'de sondaj kule sayısında artış sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısında üst üste üçüncü haftada da artış yaşandı.
4.12.2023 Uzmanpara
Bu güzelliğe kıymayın! Renklerini kaybediyorlar
Bu güzelliğe kıymayın! Renklerini kaybediyorlar Meksika Körfezi’ndeki rengarenk mercan resifleri serin ve derin bir yerde oldukları için bu yıl ağarmadı. Ama küresel ısınma önlenmezse kurtuluş yok!
26.11.2023 Dünya
ABD'de sondaj kule sayısında artış sürdü
ABD'de sondaj kule sayısında artış sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısında üst üste ikinci haftada da artış yaşandı.
23.11.2023 Uzmanpara
ABD'de sondaj kule sayısı yükseldi
ABD'de sondaj kule sayısı yükseldi ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısında artış yaşandı.
20.11.2023 Uzmanpara
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, bugün yapılan fırlatmadan yaklaşık 2,5 dakika sonra infilak etti.
18.11.2023 Dünya
ABD'de sondaj kule sayısı geriledi
ABD'de sondaj kule sayısı geriledi ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısında üç haftalık yükselişin ardından geçen hafta düşüş yaşandı.
6.11.2023 Uzmanpara
NASA uzaydan canlı yayınladı! Felaket kamerada: Kendinizi koruyun
NASA uzaydan canlı yayınladı! Felaket kamerada: Kendinizi koruyun Florida'da etkisini sürdüren ve Idalia Kasırgası için yetkililer Kategori 3 seviyesinde alarm verdi. NASA ise felaketin boyunu adeta kanıtlayacak kareleri uzaydan canlı yayın açarak yayınladı.
31.08.2023 Dünya
Binlerce kişi tahliye edildi! Uyarı üstüne uyarı: Küba'da alarm
Binlerce kişi tahliye edildi! Uyarı üstüne uyarı: Küba'da alarm Kübalı yetkililer ülkenin batısına doğru yaklaşan Idalia Fırtınası nedeniyle alarm verdi, binlerce kişi tahliye edildi.
28.08.2023 Haberler
Binlerce kişi tahliye edildi! Uyarı üstüne uyarı: Küba'da alarm
Binlerce kişi tahliye edildi! Uyarı üstüne uyarı: Küba'da alarm Kübalı yetkililer ülkenin batısına doğru yaklaşan Idalia Fırtınası nedeniyle alarm verdi, binlerce kişi tahliye edildi.
28.08.2023 Dünya
3 ülkeyi vuracak! Meksika alarma geçti
3 ülkeyi vuracak! Meksika alarma geçti Karayip Denizi’nde etkili olan Idalia Fırtınası'nın Meksika Körfezi’ne doğru ilerlemesi sonucu alarm verildi. Fırtınanın Meksika, Küba ve ABD’nin Florida eyaletini vurması bekleniyor.
27.08.2023 Dünya
Uluslararası Balinacılık Kurulu: Yalnızca 10 civarında körfez muturu kaldı
Uluslararası Balinacılık Kurulu: Yalnızca 10 civarında körfez muturu kaldı Uluslararası Balinacılık Kurulu (IWC), Meksika'nın Pasifik Sahili'nde bulunan körfez muturunun (vaquita porpoise) neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu.
8.08.2023 Dünya
Okyanus sıcaklığı yeni bir rekor kaydetti! Bunun sonuçları ne olabilir?
Okyanus sıcaklığı yeni bir rekor kaydetti! Bunun sonuçları ne olabilir? İklim değişikliğinin etkisiyle ısınan okyanuslarda su sıcaklığı şu ana kadar kayda geçen en yüksek düzeyine çıktı. Sulardaki ısının bu kadar yükselmesi gezegenin sağlığı açısından çok vahim sonuçlara yol açıyor.
5.08.2023 Dünya
Meksika’da uçak denize düştü! 2 pilot ve 1 yolcu kayıp
Meksika’da uçak denize düştü! 2 pilot ve 1 yolcu kayıp Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.
29.07.2023 Dünya
Körfez Akıntısı sistemi gerçekten 2025’te çökebilir mi?
Körfez Akıntısı sistemi gerçekten 2025’te çökebilir mi? Yeni bir araştırma, Körfez Akıntısı (Gulf Stream) sisteminin 2025’ten itibaren çökme riskinde olduğunu ortaya koydu.
27.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Meksika Körfezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.