Melih Değirmenci

Melih Değirmenci

Son dakika Melih Değirmenci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Melih Değirmenci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Melih Değirmenci haber sayfamızda...

Melih Değirmenci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 melih değirmenci haberi bulunmuştur.
BBG Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı!
BBG Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı! Bir döneme damgasını vuran 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasının filozofu Eray Sezer, uzun süre sonra suskunluğunu bozdu. İşte saçlarına ak düşen BBG Eray'ın son görüntüsü ve çarpıcı açıklamaları...
4.02.2021 Cadde
Melih Değirmenci | İki Dakika
Melih Değirmenci | İki Dakika Melih Değirmenci yani BBG Melih, İki Dakika'da kendisine yöneltilen soruları cevapladı. İşte Melih Değirmenci ile çektiğimiz İki Dakika bölümü...
14.04.2020 Trend
Melih Değirmenci | Maykrofon Şov
Melih Değirmenci | Maykrofon Şov Maykrofon Şov yeni bölümüyle yayında... Molatik editörü Mayk Şişman bu kez ‘maykrofon’u BBG Melih yani Melih Değirmenci'ye uzatıyor... Yarışma bittikten sonra ne oldu? Melih Değirmenci şimdi ne yapıyor? İşte karşınızda BBG Melih'li Maykrofon Şov!
1.04.2020 Trend
BBG Melih'in şöhret olma tecrübesini kim yaşamak ister?
BBG Melih'in şöhret olma tecrübesini kim yaşamak ister? 02 Melih, 03 Tarık, 10 Esra, 11 Eray, 14 Hülya... 'Lost' dizisindeki rakamlar gibi aklımızda hâlâ. 'BBG' evinin öne çıkan bu isimlerin her biri fenomen olmayı başardı. Bu isimlerin yarıştığı ilk sezonda şampiyon 02 Melih olmuştu. Yıllardır "Sahi bir Melih vardı, ne oldu ona?" sorusu, geçtiğimiz günlerde cevap buldu...
21.09.2021 Ekran
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı? 90'lı yıllara damga vuran 'BBG' yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer 02 BBG Melih, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.. Melih, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
21.02.2019 Cadde
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı? 90'lı yıllara damga vuran 'BBG' yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer 02 BBG Melih, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.. Melih, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
21.02.2019 Cadde
BBG Melih kimdir? Melih Değirmenci kaç yaşında?
BBG Melih kimdir? Melih Değirmenci kaç yaşında? Biri Bizi Gözetliyor yarışması ile ünlenen Melih Değirmenci bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisiydi. BBG yarışmasının birincisi olan Melih Değirmenci zaman zaman TV'de başka yapımlarda görüldü. Peki BBG Melih kimdir?
21.02.2019 Gündem
'Mucize-Aşk'a Melih Değirmenci de dahil oldu
'Mucize-Aşk'a Melih Değirmenci de dahil oldu Oyuncu Melih Değirmenci tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
8.09.2018 Cadde
Yeşim Salkım: Büyüye inanmayan yoktur
Yeşim Salkım: Büyüye inanmayan yoktur Yaklaşık 13  yıl sonra tekrar beyaz perdeye uyarlanan 'Büyü 2' filmi, önceki akşam Özdilek AVM Cinetime sinemalarında, oyuncuların da katılımıyla özel gösterim yaptı.
21.06.2017 Cadde
Yeşim Salkım Kızıyla Beraber beyazperdede..
Yeşim Salkım Kızıyla Beraber beyazperdede.. 13 yıl aradan sonra tekrar beyazperdeye gelecek olan Büyü 2 filminde anne-kız sürprizi birlikte rol alacaklar. Yeşim Salkım kızı Gizem Salkım ile birlikte ´Büyü 2´ filminde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Yeşim Salkım ile kızının birlikte rol alacağı ´Büyü 2´ filmi 23 Haziran´da sinema salonlarındaki yerini alacak...
13.06.2017 Kültür Sanat
BBG Melih geri döndü!
BBG Melih geri döndü! Bir dönemin efsane yarışması BBG'nin birincisi Melih Değirmenci, oyunculuğa geri döndü. 'BÜYÜ 2' filminde rol alan Melih Değirmenci, rol gereği kendini yaktı.
6.06.2017 Cadde
BBG Melih geri döndü!
BBG Melih geri döndü! Bir dönemin efsane yarışması BBG'nin birincisi Melih Değirmenci, oyunculuğa geri döndü. 'BÜYÜ 2' filminde rol alan Melih Değirmenci, rol gereği kendini yaktı.
6.06.2017 Cadde
BBG Melih pideci oldu
BBG Melih pideci oldu 2000 yılında reyting rekorları kıran bir televizyon şovu sayesinde şöhret olan İzmirli Melih Değirmenci Güzelbahçe'de işletmecilik yapıyor.
25.06.2015 Cadde
Evlilik kararını ilk iki saatte aldılar
Evlilik kararını ilk iki saatte aldılar Bir döneme damgasını vuran televizyon programı “Biri Bizi Gözetliyor” birinciliğiyle şöhrete kavuşan Melih Değirmenci, Kevser Kalaycı ile ömür boyu mutluluk için “evet” dedi.
17.11.2011 Ege
Şöhretlerden bir demet
Şöhretlerden bir demet Cuma gecesi şovları, yine birçok ünlü ismi ekranda buluşturuyor
31.01.2002 The Others
‘Ne yani, ben aptal mıyım?’
‘Ne yani, ben aptal mıyım?’ Biri Bizi Gözetliyor evindeki Melih birinci olduğunda "Zeka kaybetti, sempati kazandı" yorumu yapıldı. Bu duruma çok içerleyen Melih, "Zekamı da göreceksiniz" diyor
26.05.2001 Pazar
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı!
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Kocaelispor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti.
20.01.2024 1.Lig
Ümraniyespor, Kocaelispor engeline takılmadı!
Ümraniyespor, Kocaelispor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 14'üncü haftasında Ümraniyespor, Kocaelispor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
1.12.2023 1.Lig
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Samsunspor: 0 – Bandırmaspor: 1
Samsunspor: 0 – Bandırmaspor: 1 Spor Toto 1. Lig 30. hafta maçında Samsunspor sahasında karşılaştığı Bandırmaspor’a 1-0 mağlup oldu.
2.04.2022 1.Lig
Royal Hastanesi Bandırmaspor-İstanbulspor:0-0
Royal Hastanesi Bandırmaspor-İstanbulspor:0-0 Spor Toto 1 Lig'in 19'uncu haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor, evinde İstanbulspor'u konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
25.12.2021 1.Lig
Royal Hastanesi Bandırmaspor: 2 - İstanbulspor: 1
Royal Hastanesi Bandırmaspor: 2 - İstanbulspor: 1 TFF 1. Lig'in 21. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor, sahasında İstanbulspor'u 2-1 yendi.
13.02.2021 1.Lig
Boluspor 0 - Bandırmaspor: 1
Boluspor 0 - Bandırmaspor: 1 TFF 1. Lig’in 14’üncü haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor - Bandırmaspor karşılaşması Bandırmaspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.
13.12.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Melih Değirmenci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.