Menfez

Menfez

Son dakika menfez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan menfez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan menfez haber sayfamızda...

Menfez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 716 menfez haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Isparta'da feci kaza! Otomobil çukura uçtu; uzman çavuş öldü, astsubay yaralandı
Isparta'da feci kaza! Otomobil çukura uçtu; uzman çavuş öldü, astsubay yaralandı Isparta’da 4 metrelik çukura uçan otomobildeki Jandarma Uzman Çavuş Fatih Kılıçarslan (30) hayatını kaybetti, Jandarma Astsubay Başçavuş Ünsal Cengiz (43) yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
6.03.2024 Gündem
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz Diyarbakır’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bu bölgeden, biraz güneyimizden geçecek olan Irak’ın Fav Limanı’ndan başlayıp, Ovaköy Sınır Kapısı’ndan girecek olan 1200 kilometrelik demir yolu ve otoyol, ülkemizi baştan başa katederek Kapıkule’den Avrupa’ya çıkacak olan hattımızda da çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. İnşallah Irak tarafında bu sene içerisinde çalışmalara fiili olarak başlayabilirsek, bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Dolayısıyla bu bölgenin gelişimine çok ciddi bir destek verecek” dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Menfeze düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı
Menfeze düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı Bitlis'te bir otomobil inşaat alanındaki menfeze düştü. Kazada araçtaki 3 kişi yaralandı.
19.02.2024 Gündem
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar, "Kayan toprağın tahliyesi, su alanlarının korunması için ilave tedbirlerin devreye alınması yönünde ikinci faz çalışmalarını başlattık." dedi. Öte yandan meydana gelen maden kazasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
16.02.2024 Gündem
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni Tekirdağ'da taşan derenin suyuna kapılan Burak Önder (9) ile Mustafa Aslan'ın (13) ölümüne ilişkin bilirkişi heyeti raporunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi 'asli' kusurlu bulundu. Rapor sonrası soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 belediyenin fen işleri müdürlüğündeki devlet memurlarının soruşturulması için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi. Bakanlık, 2,5 yıl sonra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında soruşturma izin verdi.
8.01.2024 Gündem
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kuzey Marmara Otoyolu kapsamına, Nakkaş-Başakşehir kesimini de 30 Haziran 2020’de dâhil ettik. 2 kilometre ana gövde ve 20,8 kilometre bağlantı yolu olmak üzere 45 kilometrelik Nakkaş-Başakşehir kesimiyle projemizin toplam uzunluğu 443 kilometreye ulaştı. Nakkaş-Başakşehir kesimindeki çalışmaları 2026 yılında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
15.12.2023 Ekonomi
Ailelerin gözü İçişleri Bakanlığı'nda! 2 çocuğun ölümünde belediyeler 'asli' kusurlu
Ailelerin gözü İçişleri Bakanlığı'nda! 2 çocuğun ölümünde belediyeler 'asli' kusurlu Tekirdağ'da taşan derenin sularına kapılan Burak Önder (9) ile Mustafa Aslan'ın (13) ölümüne ilişkin bilirkişi heyeti raporunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi 'asli' kusurlu bulundu.
12.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açılışına katıldı! Yeni yol hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açılışına katıldı! Yeni yol hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, “Hayata geçirdiğimiz her yeni yol, köprü ve tünel ile üretim, ticaret, kültür ve turizm faaliyetlerini canlandırdık, yeni istihdam alanlarının oluşmasına vesile olduk” dedi.
11.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'
Bakan Uraloğlu: 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sarıyer- Kilyos Tüneli’nin hayata geçmesiyle, şehir içi imar yolları by-pass edilecek ve Sarıyer’e ulaşım süresi 5 dakikaya kadar inecek” dedi.
4.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray’a alternatif ikinci bir demiryolu hattı geliyor
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray’a alternatif ikinci bir demiryolu hattı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı Yenice Şantiyesini ziyaret edip, çalışmaları inceledi.
14.10.2023 Gündem
Otomobilini tamir etmek isterken kendini 3 metrelik menfezde buldu
Otomobilini tamir etmek isterken kendini 3 metrelik menfezde buldu Mersin'e bağlı Tarsus ilçesinde, otomobilindeki arızayı kontrol etmek için araçtan inip yol kenarında bulunan 3 metre derinlikteki atık su menfezine düşen sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
6.10.2023 Gündem
Uşak'ta ‘kararsız yağış’ etkili oldu! Rekor seviyelere ulaştı
Uşak'ta ‘kararsız yağış’ etkili oldu! Rekor seviyelere ulaştı Yaz mevsimi olmasına rağmen geçtiğimiz hafta kentin belirli noktalarına dolu yağmış ve birikintinin kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaşmıştı. Uşak’ta bugün de çok kuvvetli yağış meydana geldi ve yağış miktarı rekor seviyelere ulaştı.
2.09.2023 Gündem
Kazada hayatını kaybeden gazi, 11 yıl önce PKK saldırısından yaralı kurtulmuş
Kazada hayatını kaybeden gazi, 11 yıl önce PKK saldırısından yaralı kurtulmuş İzmir’in Bornova ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazi Mustafa Bayram'ın (32), 27 Temmuz 2012’de Diyarbakır’da PKK’lı teröristler tarafından kara yolundaki menfezin altına döşenen uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatıldığı olayda ağır yaralandığı ve sonrasında yaşama tutunduğu öğrenildi.
30.07.2023 Gündem
Siirt'te otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı
Siirt'te otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı Siirt'te, yol yapım çalışmasını fark edemeyen sürücünün kullandığı otomobilin, menfez için kazılan çukura düşmesi sonucu 3 yaşındaki Irmak Demir yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Sel riskine karşı Ordu'da 'sel kapanı' formülü
Sel riskine karşı Ordu'da 'sel kapanı' formülü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, sel felaketi sonrasında derelere sel kapanları kuracaklarını belirtip, "Suyu yukarıda tutacağız. Başladığımız yerlerde yeni istimlaklar ve kamulaştırmalar yapılacak. Belki bazı yerleri yıkacağız" dedi.
13.07.2023 Gündem
Selde kayıplar artıyor!
Selde kayıplar artıyor! Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan sel felaketinde Samsun’un Çarşamba ilçesinde sel sularına kapılarak ölen Türkan Yılmaz’ın (45) ardından yeni ölüm haberi geldi. Zonguldak Çaycuma’da selin ardından kaybolan Hüseyin Topçuoğlu’nun (58) cesedi bulunurken, Ordu’nun Fatsa ilçesinde dereye düştüğü tahmin edilen Naciye Yılmaz’ı (64) arama çalışması da sürüyor. Giresun’un Yağlıdere ilçesinde de yağış nedeniyle fabrikanın depo bölümündeki menfez çöktü. İki işçi kurtarılırken, işçi Şinasi Özdemir’in  cansız bedeni bulundu.
12.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nda incelemelerde bulundu! Tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nda incelemelerde bulundu! Tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın ziyaretinin devamında Aydın-Denizli Otoyolu şantiyesinde incelemelerde bulundu.
24.06.2023 Gündem
Sel sularının buzdolabı ve çamaşır makinesini sürüklediği anlar kamerada
Sel sularının buzdolabı ve çamaşır makinesini sürüklediği anlar kamerada Afyonkarahisar'da sel baskını yaşanan bir köyde suların yüksekliği zaman zaman 1 metreye yaklaşırken, azgın suların bir esnafın dükkanının önündeki buzdolabı ve çamaşır makinesinden oluşan beyaz eşyaları önüne katıp sürükleyerek götürdüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
12.06.2023 Haberler
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar hız kesmiyor
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar hız kesmiyor Trabzon’da devam eden en önemli karayolu projelerinden biri olan Kanuni Bulvarı Yolu’ndaki çalışmalar hız kesmiyor. Şehrin Yıldızlı Mahallesi ile Akoluk arasında geçişi sağlayacak olan Çukurçayır 1 Tünelinde son rötuşlar yapılırken, yol da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Tünelde asfaltlama çalışması son aşamaya gelirken, ışıklandırma çalışmalarına başlanacak.
8.06.2023 Ekonomi
Okullara sağanak arası
Okullara sağanak arası Bahçesini su basan okulda öğrenciler birbirini sırtladı. Sağanak, sel ve dolu tarım arazilerini vurdu, yollar göle döndü. Ordu ve Samsun’un tamamında  taşımalı eğitime; Samsun’un 4 ilçesinde ise tüm eğitime ara verildi.
7.06.2023 Gündem
Karadeniz'de yağış sele dönüştü! 2 can kaybı
Karadeniz'de yağış sele dönüştü! 2 can kaybı Ülkenin büyük bölümünde etkili olan yağışlı hava Karadeniz'deki illerde de hayatı olumsuz etkiledi. Samsun'da 1 kişi hayatını kaybetti, Amasya'da sele kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Bölge için AFAD'dan yeni uyarı da geldi.
5.06.2023 Gündem
Karadeniz'de yağış sele dönüştü: 2 can kaybı
Karadeniz'de yağış sele dönüştü: 2 can kaybı Ülkenin büyük bölümünde etkili olan yağışlı hava Karadeniz'deki illerde de hayatı olumsuz etkiledi. Samsun'da 1 kişi hayatını kaybetti, Amasya'da sele kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Sinop ve Kastamonu'da tarım arazileri su altında kalırken ulaşımda aksamalar yaşandı.
5.06.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Menfez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.