Meriç Aral

Meriç Aral

Son dakika Meriç Aral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meriç Aral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meriç Aral haber sayfamızda...

Meriç Aral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 258 meriç aral haberi bulunmuştur.
Serenay Sarıkaya'dan Adana Demirspor sürprizi! 'İlk defa bugün giydim'
Serenay Sarıkaya'dan Adana Demirspor sürprizi! 'İlk defa bugün giydim' Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi.
31.03.2024 Magazin
Meriç Aral ve Serkan Keskin'den 'evlilik' müjdesi!
Meriç Aral ve Serkan Keskin'den 'evlilik' müjdesi! Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti, önceki gece Gayrettepe'deki bir etkinliğe katıldı. Son dönemde haklarında sürekli evlilik haberleri çıkan çift müjdeyi de verdi.
8.03.2024 Cadde
Serkan Keskin-Meriç Aral çifti, Bozburun'da ön balayında!
Serkan Keskin-Meriç Aral çifti, Bozburun'da ön balayında! Uzun süredir aşk yaşayan Meriç Aral (34) ile Serkan Keskin (45), nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, evlilik teklifine 'evet' dediği meslektaşı ile Marmaris Bozburun'da görüntülendi.
9.08.2023 Cadde
Serkan Keskin'den 'evlilik tarihi' açıklaması
Serkan Keskin'den 'evlilik tarihi' açıklaması Kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral'a (34) evlilik teklifinde bulunan ve 'evet' cevabını alan Serkan Keskin (45), önceki gece Arnavutköy'de köpeği ile birlikte objektiflere yansıdı.
14.07.2023 Cadde
Yaz sonunda düğün var! Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor
Yaz sonunda düğün var! Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor Serkan Keskin, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Tek başına hızlı adımlarla yürüyen 45 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına acelesi olduğunu söyleyerek, bir scotter kiraladı.
19.06.2023 Cadde
Serkan Keskin scooter’la trafikte
Serkan Keskin scooter’la trafikte Kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral (34) ile evlilik kararı alan Serkan Keskin (45), önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.
9.05.2023 Cadde
Evlilik yakın
Evlilik yakın Meriç Aral, sevgilisi Serkan Keskin’in yer aldığı ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ oyununun galasına katıldı.
6.05.2023 Cadde
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler' Serkan Keskin'in (45) onlarca surete büründüğü ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nün galasına katılanlar arasında ünlü oyuncunun sevgilisi Meriç Aral da (34) vardı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
6.05.2023 Cadde
1-2 kere giyecekleri kıyafete çok para vermiyorlar! 100 liraya 'kirala kullan' dönemi
1-2 kere giyecekleri kıyafete çok para vermiyorlar! 100 liraya 'kirala kullan' dönemi Pek çok kişi doğum günlerine, iş yemeklerine ya da hafta sonu tatillerine giderken trend kıyafetler giymek istiyor. Ancak sadece 1-2 kere giyeceği kıyafetlere yüksek ücretler ödemek istemiyor. İşte son yıllarda böyle düşünenlerin yanı sıra ünlü isimlerin de tercihi, hızlı modanın çevresel ve sosyal açıdan olumsuz etkilerini azaltan 'kıyafet kiralama' olmaya başladı. "Hem bütçeyi hem de doğayı koruyoruz" diyen girişimci ve stil danışmanı Yasemin Eke, yeni trendi tüm detaylarıyla anlattı.
31.01.2023 Gündem
Doğal güzel Meriç Aral
Doğal güzel Meriç Aral Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çeki.
4.12.2022 Cadde
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Siz hiç bizim yerimize endişelenmeyin!
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Siz hiç bizim yerimize endişelenmeyin! Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Asırlık binada görkemli açılış İstanbul’un popüler yapıları arasında yer alan İtalyan asıllı mimar Giulio tarafından 100 yıl önce yapılan Maçka Palas, önceki akşam tarihi günlerinden birini daha yaşadı...
10.10.2022 Cadde
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski'den ilan-ı aşk
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski'den ilan-ı aşk Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un (30), kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Cadde
Ünlü isimler tatilde! Çeşme ve Bodrum'da böyle görüntülendiler
Ünlü isimler tatilde! Çeşme ve Bodrum'da böyle görüntülendiler Yaz mevsiminin başlamasıyla magazin dünyasının ünlü isimleri tatil sezonunu açtı. Ünlülerden kimi Çeşme'yi kimi Bodrum'u tercih etti. Ünlü oyuncu Sarp Akkaya ailesiyle vakit geçirirken, Meriç Aral sevgilisiyle romantik anlar yaşadı. Emre Çapa, eşiyle locasına geçerek güneşlendi. Bülent Serttaş'ın renkleri anları ise objektiflere böyle takıldı. İşte ünlülerin tatilinden kareler...
4.08.2022 Cadde
Esra Dermancıoğlu'nun estetik göndermesi gündem oldu!
Esra Dermancıoğlu'nun estetik göndermesi gündem oldu! Sosyal medyayı aktif kullanan ve yayınladığı eğlenceli videolarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu Esra Dermancıoğlu,son paylaşımıyla dikkat çekti. Çektiği videoda estetik göndermesi yapan Dermancıoğlu, takipçilerini güldürürken geçirdiği operasyonlarla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan da bu paylaşıma kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
27.07.2022 Cadde
Tiyatro aşkına!
Tiyatro aşkına! Balıkesir Tiyatro Festivali’nin ikinci ayağı olan Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali, Ayvalık’ta başladı.
25.06.2022 Cadde
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
20.06.2022 Cadde
Yanımda Kal filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yanımda Kal nerede çekildi?
Yanımda Kal filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yanımda Kal nerede çekildi? Yanımda Kal filmi, 2018 yılında vizyona giren romantik yapımlardandır. Başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral yer alıyor. Filmde başarılı bir iş adamı ve sokaka müzsiyeni kızın aşk hikayesi anlatılıyor. Peki, Yanımda Kal filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
5.06.2022 Cadde
Afra Saraçoğlu: Sürpriz doğum günü kutlamaları yapamıyorum
Afra Saraçoğlu: Sürpriz doğum günü kutlamaları yapamıyorum Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Yeşilçam' dizisinde rol alan genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunumuyla Youtube'da yayınlanan 'Teras Noir' programında samimi açıklamalarda bulundu.
24.05.2022 Cadde
Martta nikah mayısta düğün
Martta nikah mayısta düğün Demet Evgar ve Levent Babataş, Evgar’ın Emirgan’daki evinde düğün yaptı.
23.05.2022 Cadde
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, geçtiğimiz ay oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Eşi ve oğluyla gözlerden uzak bir yaşam süren yakışıklı oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda babalığın kendisinde yarattığı değişimi anlattı.
21.05.2022 Cadde
Öykü Karayel: Deneyimlerin bilinçaltında birikip, sırası geldiğinde çıktığını düşünürüm
Öykü Karayel: Deneyimlerin bilinçaltında birikip, sırası geldiğinde çıktığını düşünürüm Dijital platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir’ programına konuk oldu.
17.05.2022 Cadde
KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI kim, hangi gün yayımlanıyor? Kaderimin Oyunu dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI kim, hangi gün yayımlanıyor? Kaderimin Oyunu dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi her hafta cuma akşamları yeni bölümleri ile diziseverlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak gibi isimler bulunuyor. Seyirci ise ''Kaderimin Oyunu hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var?'' sorularına yanıt arıyor.
13.05.2022 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden yakışıklı oyuncu, önceki gün Ulus'ta bulunan spor salonundan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan İmirzalıoğlu, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un önceki haftalarda dünyaya gelen oğlu Kurt Efe hakkında konuştu.
3.05.2022 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Meriç Aral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.