Mezra

Mezra

Son dakika Mezra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mezra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mezra haber sayfamızda...

Mezra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 676 mezra haberi bulunmuştur.
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi Kars'ta 'kar kaplanları' olarak bilinen ekipler köylerin 2 bin 300 rakımlı Boğatepe geçidindeki kar ve tipi nedeniyle kapanan yollarını birer birer açıyor.
26.03.2024 Gündem
Van'da kapanan 88 yerleşim yerinin yolu ulaşıma açıldı
Van'da kapanan 88 yerleşim yerinin yolu ulaşıma açıldı Van'da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 145 yerleşim yerinden 88'inin yolu yeniden açıldı.
25.03.2024 Gündem
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Haberler
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Gündem
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 446 yerleşim yerinin yolu kapandı. Kar kalınlığının merkezde 15, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştı. Kentte, kapanan yolların açılması için çalışma başlatıldı.
20.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
14.03.2024 Yaşam
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara!
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara! Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
13.03.2024 Gündem
Van'da, 152 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı
Van'da, 152 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 152 yerleşim yeri ulaşıma kapandı. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 35 santimetreye ulaştı.
10.03.2024 Gündem
Hakkari'de kar yağışı! Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti
Hakkari'de kar yağışı! Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar ve tipi günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Yüksekova- Şemdinli karayolunda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Karayolları ekipleri, yolun kapanmaması için bölgede çalışma yaptı.
7.03.2024 Haberler
Hakkari'de kar yağışı! Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti
Hakkari'de kar yağışı! Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar ve tipi günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Yüksekova- Şemdinli karayolunda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Karayolları ekipleri, yolun kapanmaması için bölgede çalışma yaptı.
7.03.2024 Gündem
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk Batman’ın Sason ilçesindeki 1 derslikli Kaşyayla Gidornik İlkokulu’nda, sadece 3'üncü sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt (8) eğitim görüyor. 30 nüfuslu mezra, ilçeye 2 saat uzaklıkta olduğu için okulun lojmanında kalan ücretli öğretmen Pınar Aktaş (28), sabahları okulun sobasını yakıp işe başladığını belirterek, "İsmail geldikten sonra dersimizi işliyoruz. Tek öğrenciye eğitim vermek farklı bir duygu" dedi.
4.03.2024 Eğitim
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. Başta İstanbul, Ankara olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
6.02.2024 Gündem
Karlı kaplı yol açıldı, hamile kadın hastaneye ulaştırıldı
Karlı kaplı yol açıldı, hamile kadın hastaneye ulaştırıldı Rahatsızlanan hamile Rabia Caylı (31), kardan kapanan mezra yolunun 3 saatlik çalışma sonucu açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
29.01.2024 Gündem
Van'da 95 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu
Van'da 95 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan Deliçay Mahallesi'nin Tırmıklı mezrasında rahatsızlanan kalp ve tansiyon hastası Gülizar Çağlar (95), karla mücadele ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla evinden alınarak hastaneye götürüldü.
29.01.2024 Gündem
Van'da kar esareti! 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı
Van'da kar esareti! 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı Van’da kar yağışı nedeniyle kapanan 451 yerleşim yerinden 148'i, ekiplerin çalışması ile açıldı.
28.01.2024 Gündem
Hakkari'deki Güney Koreli turistler karayolları ekiplerine şarkı söyledi
Hakkari'deki Güney Koreli turistler karayolları ekiplerine şarkı söyledi Hakkari’nin Yüksekova ilçesini ziyaret eden Güney Koreli turistler, yollarda kar temizleme çalışması öncesi Karayolları ekiplerine yöresel şarkılarını seslendirdi.
27.01.2024 Haberler
Hakkari'deki Güney Koreli turistler karayolları ekiplerine şarkı söyledi
Hakkari'deki Güney Koreli turistler karayolları ekiplerine şarkı söyledi Hakkari’nin Yüksekova ilçesini ziyaret eden Güney Koreli turistler, yollarda kar temizleme çalışması öncesi Karayolları ekiplerine yöresel şarkılarını seslendirdi.
27.01.2024 Gündem
Kar esareti! 355 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı, kara yoluna çığ düştü
Kar esareti! 355 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı, kara yoluna çığ düştü Hakkari'de ve çevresinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 355 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Çukurca ilçesine ulaşım sağlayan Hakkari-Şırnak kara yoluna çığ düştü. Kapanan yolun açılması için kara yolları ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. 
27.01.2024 Gündem
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 429 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların açılması için çalışma başlattı. Erciş ilçesinde yolu kar yağışı nedeniyle kapanan Kadirasker Mahallesi'nde doğum sancısı tutan Hazar Yıldız'ı (23) almaya giden sağlıkçıları taşıyan ambulans kara saplandı. Karla mücadele ekiplerinin kurtardığı ambulans, tepedeki eve çıkamayınca sağlık ekipleri iş makinesiyle Yıldız'ın evine ulaştı.
24.01.2024 Gündem
Türkiye kara teslim! Birçok yerleşim biriminin yolu kapandı
Türkiye kara teslim! Birçok yerleşim biriminin yolu kapandı Hakkâri’de yoğun kar yağışı nedeniyle 86 köy ve 177 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Van ve Bitlis'te de etkili olan kar yağışı nedeniyle 900 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Yolların tekrar açılması için karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
13.01.2024 Gündem
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı Van’ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı ve düşen çığ sonrası yolu kapanan kırsal mahallede rahatsızlanan Kava Sami (15) için ekipler devreye girdi. Ekipler hastayı paletli ambulansla hastaneye kaldırdı.
7.01.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! 492 yerleşim yerine ulaşıma kapandı
Van'da kar yağışı etkili oldu! 492 yerleşim yerine ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 492 yerleşim yerinin yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Meteoroloji gün vererek paylaştı! Balkanlar'dan giriş yapacak... Kar yağışı geliyor
Meteoroloji gün vererek paylaştı! Balkanlar'dan giriş yapacak... Kar yağışı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre sıcaklıklar hızla düşerken, Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası ile beraber kar yağışı İstanbul dahil birçok kentte etkisini gösterecek. İşte detaylar...
5.01.2024 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! Birçok kentte kar etkili oldu
Meteoroloji uyarmıştı! Birçok kentte kar etkili oldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için birçok kenti kar yağışı konusunda uyarmıştı. Ardahan başta olmak üzere, Muş, Van, Tunceli, Bitlis gibi birçok kentte kar yağışı etkili oldu. Yetkililer Rize'nin ve Artvin'in yüksek ve dağlık kesimleri ile Şırnak'ın doğusu, Van'ın güneyi ve doğusu, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışının etkili olacağını duyurdu.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mezra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.