Militan

Militan

Son dakika militan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan militan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan militan haber sayfamızda...

Militan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.043 militan haberi bulunmuştur.
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı Birkaç saat süren sağanak yağışın, orta güvenlikli hapishanenin çevre duvarı ve dış çeperindeki binalarda bazı kısımları tahrip ettiği bildirildi.
25.04.2024 Dünya
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor Hafta başında Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçilik binası İsrail tarafından füzelerle vurulan İran, bu kez kendi topraklarında saldırıya uğradı.
4.04.2024 Haberler
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu Konser salonunda yarı zamanlı çalışan Kırgızistanlı çocuk, vestiyer salonundan çıkarak kalabalığa "Sergi alanına koşun! Herkes sergi alanına gitsin" diye bağırdı. İslam Halilov isimli çocuğa Liyakat Madalyası verilecek.
25.03.2024 Dünya
‘Ortak aday çıkarıyorlar’
‘Ortak aday çıkarıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde “Sorsan, ‘İttifak yapmadık’ diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı çıkartıyorlar. Şu anda yargı, bunları takip ediyor” dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Özhaseki Balıkesir'de açılışa katıldı
Bakan Özhaseki Balıkesir'de açılışa katıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Balıkesir Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) ve şehrin simgesi olan mimari yapılarından oluşan Mini10 alanlarının açılış programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi!
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi! Ölümcül kanser hastalığı ile can çekişerek hastane yatağında hayatının sona ermesini bekliyordu. Son günlerinde yaşamı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda hakimiyeti altına alan korku iktidarının bir parçası olan ve 50 yıldır kayıplara karışan faildi.
28.02.2024 Dünya
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, İsrail hükümetini Gazze’de soykırım yapmakla suçladı ve askeri eylemleri Holokost ile kıyasladı. İsrail ise bu açıklamaları nedeniyle Lula’yı kınadı.
19.02.2024 Dünya
Pakistan seçimleri neden önemli?
Pakistan seçimleri neden önemli? Pakistan'da siyasi karışıklık, ekonomik kriz ve artan güvenlik endişeleri eşliğinde 8 Şubat'ta genel seçimler yapılıyor.
8.02.2024 Dünya
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim Ölümcül kanser hastalığı sebebiyle hastane yatağında ölümü bekliyordu. Yaşamının son günlerinde hayatı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda sarsan bir dizi bombalı eylemin 50 yıldır kayıplara karışan failiydi. 
28.02.2024 Dünya
Ürdün’deki ABD üssüne saldırı neden engellenemedi? Ortalığı karıştıracak iddia
Ürdün’deki ABD üssüne saldırı neden engellenemedi? Ortalığı karıştıracak iddia ABD basınının iki ABD’li yetkiliye dayandırdığı haberlerde, Ürdün’deki ABD üssüne düzenlenen saldırıda kullanılan İHA’nın üsse dönen ABD’ye ait başka bir İHA ile karıştırılmış olabileceği ve saldırının bu nedenle engellenemediği iddia edildi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Güvenlik Konseyi ile dün Ürdün’deki ABD üssüne düzenlenen saldırıyı görüştü.
29.01.2024 Dünya
Trump: Ülkemiz Biden'ın başkomutanlığı ile ayakta kalamaz
Trump: Ülkemiz Biden'ın başkomutanlığı ile ayakta kalamaz Eski ABD Başkanı Donald Trump, Ürdün’deki ABD üssüne yönelik dron saldırısına ilişkin, 'Ülkemiz Joe Biden'ın başkomutanlığı ile ayakta kalamaz' dedi.
29.01.2024 Dünya
Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Televizyon
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Dünya
Ateşle oynuyorlar
Ateşle oynuyorlar Gazze’de süren savaş, Kızıldeniz’deki çatışmalar ve İran’ın düzenlediği saldırılar, krizin bölgeye yayılması korkusunu artırıyor. Pakistan İran’ın önceki günkü saldırısına misilleme yaparken, bu, İran’a 1988’den beri başka bir ülkenin düzenlediği ilk resmi saldırı oldu.
19.01.2024 Dünya
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı'
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı' Pakistan, komşu ülkesi İran’ın Sistan-Belucistan bölgesindeki 'terör hedeflerine' yönelik füze saldırısı başlattığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Terörle mücadelede net mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine, hangi tehditleri savurduğuna bakmadan bu doğrultuda yeni adımları muhakkak atacağız." dedi.
16.01.2024 Gündem
Etkisi olur mu?
Etkisi olur mu? BM Güvenlik Konseyi’nde uzun müzakereler ve ertelemeler sonrası kabul edilen karar tasarısı, verilen tavizler ve yapılan değişiklikler nedeniyle karmaşık bir tepkiyle karşılaştı.
24.12.2023 Dünya
MİT'ten Süleymaniye'de terörist Gülsüme Doğan'a operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de terörist Gülsüme Doğan'a operasyon Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyinde yer alan Süleymaniye kentinden geldi. MİT, terörist Gülsüme Doğan'a yönelik operasyon düzenlerken detaylar da belli oldu.
20.11.2023 Haberler
MİT'ten Süleymaniye'de terörist Gülsüme Doğan'a operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de terörist Gülsüme Doğan'a operasyon Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyinde yer alan Süleymaniye kentinden geldi. MİT, terörist Gülsüme Doğan'a yönelik operasyon düzenlerken detaylar da belli oldu.
20.11.2023 Gündem
İsrail'in Gazze bombardımanı 13'üncü gününde sürüyor
İsrail'in Gazze bombardımanı 13'üncü gününde sürüyor İsrail'in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava harekatında 13’üncü güne girilirken, İsrail ordusu Lübnan sınırındaki Hizbullah noktalarını vuruyor.
19.10.2023 Haberler
Ayelet HaShahar'dan şok fotoğraflar! İsrail ordusu silah dağıtıyor
Ayelet HaShahar'dan şok fotoğraflar! İsrail ordusu silah dağıtıyor Kuzeyde yeni bir cephe açılmasından çekinen İsrail patlamaların kesilmediği sınır hattına onlarca tankla askeri yığınak yaptı. AFP ise, 1100 nüfuslu bir yerleşimden gözden kaçmayacak fotoğraflar servis etti.
12.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Militan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.