Milli

Milli

Son dakika milli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli haber sayfamızda...

Milli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261.106 milli haberi bulunmuştur.
'Futbolcu fabrikası olacağız'
'Futbolcu fabrikası olacağız' Futbol Gelişim Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı dün Bakan Bak, Bakan Tekin ve TFF Başkanı Büyükekşi’nin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte 6 ay gibi kısa bir sürede 500 bine yakın çocuğun futbolla tanıştığı vurgulandı.
27.04.2024 Skorer
Şırnak’ta öğrenciler Gazzeli çocuklar için çizdi
Şırnak’ta öğrenciler Gazzeli çocuklar için çizdi Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Filistin’de yaşanan katliamı ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla “Gazze’de Çocuk Olmak” adlı bir resim sergisi düzenlendi.
27.04.2024 Kültür Sanat
Güler ve komutanlar KKTC’de
Güler ve komutanlar KKTC’de Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile birlikte KKTC ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından kabul edildi.
27.04.2024 Gündem
‘KAAN ile işin son sınırına meydan okuyoruz’
‘KAAN ile işin son sınırına meydan okuyoruz’ Türkiye’nin savunma sanayii alanında önemli adımlarından biri olan Milli Muharip Uçak projesi olan KAAN’ın Test Pilotu, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu.
27.04.2024 Gündem
İlk kez öğrenci profili tanımı yapıldı
İlk kez öğrenci profili tanımı yapıldı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağı, https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden dün kamuoyunun görüşüne sunuldu.
27.04.2024 Eğitim
Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de
Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de Çalışmak için bulundukları ilden başka illere giden mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.04.2024 Ekonomi
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var'
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var' 19 yaşındaki on numara Arda Güler'in Real Madrid'e Real Sociedad deplasmanında 3 puanı getirmesi İspanya'da gündem oldu. Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
27.04.2024 İspanya La Liga
İntegral müfredattan kalktı mı, ne zaman kalkacak? ✍🏻 2024 YKS'de integral var mı, yok mu?
İntegral müfredattan kalktı mı, ne zaman kalkacak? ✍🏻 2024 YKS'de integral var mı, yok mu? Milli Eğitim Bakanlığı, yeni müfredatı duyurdu. Gündeme integral dersi ile ilgili sorular geldi. Öğrenciler İntegral kalktı mı? 2024 MEB integral YKS'de var mı, yok mu? araştırmasına geçti. İşte integral dersi hakkında merak edilenler
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi!
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi! İspanya La Liga'nın 33'üncü haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle devirdi.
26.04.2024 İspanya La Liga
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek?
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek? Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaklaşılmasıyla beraber sorgulanmaya başladı. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PAOK'un yolunu tutan Mbwana Samatta'nın performansı Yunanistan'da gündem oldu. Tanzanyalı futbolcu eleştiri oklarının hedefine kondu.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret etti
Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile KKTC'de ziyaretlere devam etti.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı Samsun Büyükşehir Belediyesi finansmanı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Üreticinin Yanında Projesi’ kapsamında Çarşamba ilçesinde üreticilere silajlık mısır tohumu dağıtıldı.
26.04.2024 Ekonomi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.04.2024 Haberler
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
SON DAKİKA MEB YENİ MÜFREDAT TASLAĞI 2024 📍 Yeni Müfredat taslağı kamuoyu ile paylaşıldı! Hangi değişiklikler var, hangi kademelerde uygulanacak?
SON DAKİKA MEB YENİ MÜFREDAT TASLAĞI 2024 📍 Yeni Müfredat taslağı kamuoyu ile paylaşıldı! Hangi değişiklikler var, hangi kademelerde uygulanacak? Yeni müfredat değişikliği taslağı bugün askıya çıktı. Okullarda yapılacak yeni müfredat değişikliğine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dün yaptığı açıklamada müfredat taslağının askıya çıkacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. MEB üzerinden 2024 yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Bakan Tekin 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' adını taşıyan yeni müfredatla ilgil görüş ve önerilerin “gorusoneri.meb.gov.tr” adresi üzerinden paylaşılabileceğini belirtti. Peki Yeni müfredat değişikliği içeriğinde neler var? Hangi kademelerde uygulanacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Milli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.