Yeni dönemin ilk Milli Piyango çekilişi 9 Ağustos'ta! Büyük ikramiye 3 milyon TL
Yeni dönemin ilk Milli Piyango çekilişi 9 Ağustos'ta! Büyük ikramiye 3 milyon TL Yeni dönemin ilk Milli Piyango çekilişi yarın yapılacak. Sisal Şans, yılların geleneği Milli Piyango’nun ilk çekilişini 9 Ağustos Pazar saat 15.30’da gerçekleştirecek. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Milli Piyango’nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL.
8.08.2020 Ekonomi
Milli Piyango yeni dönemde sürpriz yenilikler! Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto nasıl oynanır?
Milli Piyango yeni dönemde sürpriz yenilikler! Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto nasıl oynanır? Milli Piyango yeni dönemde rekor ikramiyeler... Artık çekiliş günleri haftada 3 kez... Süper Loto ve Çılgın Sayısal Loto yenilikleri ile kullanıcılarının ilgisini daha çok çekiyor. Peki, Milli Piyango oyunlarına ne gibi yenilikler geldi? Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto online ortamda oynanabiliyor mu? İşte Milli Piyango oyunları ile ilgili yeni dönem yenilikleri.
5.08.2020 Gündem
Milli Piyango çekilişlerinde rekor ikramiyeler! Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto online platformda...
Milli Piyango çekilişlerinde rekor ikramiyeler! Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto online platformda... Milli Piyango çekilişlerinde yeni dönem. Milli Piyango, Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto ve Kazı Kazan artık online platformda. Rekor ikramiyelerin dağıtılacağı Milli Piyango çekilişleri artık daha çok kazandıracak. Peki, Milli Piyango yenilikleri neler? İşte kullanıcıları bekleyen sürpriz detaylar...
3.08.2020 Gündem