Milliyettatil

Milliyettatil

Son dakika milliyettatil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milliyettatil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milliyettatil haber sayfamızda...

Milliyettatil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 milliyettatil haberi bulunmuştur.
Sapanca Gezilecek Yerler: Sapanca Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Sapanca Gezilecek Yerler: Sapanca Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Sakarya'nın en güzel ilçelerinden biri olan Sapanca doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyülüyor. Sapanca’ya gelmeden önce mutlaka ilçe hakkında gezilecek yerleri hakkında araştırma yapmak gerekir. Çünkü Sapanca gezi rehberi sayesinde şehirde gezip görmeniz gereken yerleri tespit edebilir ve bu sayede her yeri gezerek keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Son aylarda ise Sapanca ilçesi hakkında araştırmalar yapılmaktadır. Peki, Sapanca gezilecek yerler neresidir? Sapanca mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Sapanca ili ve mutlaka gezilmesi gereken tarihi ve doğal yerleri.
11.10.2022 Gezilecek Yerler
18 yaşındaki Türk genci dünya turuna çıkıyor! Rotası belli oldu
18 yaşındaki Türk genci dünya turuna çıkıyor! Rotası belli oldu 18 yaşına basar basmaz pasaportunu çıkarıp ilk seyahatini Gürcistan’a gerçekleştiren Halil Kaptan, şimdilerde dünya turuna çıkmaya hazırlanıyor. Hayattaki en büyük tutkusunun peşinden giden genç gezginin ilk rotası ise Ürdün.
4.06.2022 Tatil
Sırbistan Gezilecek Yerler (2022) - Sırbistan Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Sırbistan Gezilecek Yerler (2022) - Sırbistan Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Sırbistan, eğlence dolu bir ülke şeklinde tanımlanarak her milletten turiste kapılarını açan bir ülkedir. Hem eğlence dolu bir şehir hem de ufak kasabaların ve ulusal parkların yer aldığı ülkelerden biri olan Sırbistan, vizesiz ülkeler arasında bulunmaktadır. Bununla beraber ülkenin çok ekonomik bir şekilde gezileceğini belirtmek mümkündür. Balkanların kalbinde yer alıp, pek çok kültürü bünyesinde bulunduran tarihi yerler ile Sırbistan, hareketli gece yaşamına da sahiptir. İşte, sizler için hazırladığımız gezi rehberi.
6.01.2022 Gezilecek Yerler
Sofya Gezilecek Yerler (2022) - Sofya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Sofya Gezilecek Yerler (2022) - Sofya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Sofya balkanların merkezinde bulunan Bulgaristan’ın başkentidir. Bulgaristan zengin ve köklü bir tarihe sahip olan bir ülkedir. Bulgarlara; Slavlar, Rumlar, Bizanslılar ve Romalılara ev sahipliği yapmıştır. Bu sebeple Bulgaristan çok sayıda farklı kültürü içinde barındırır. Avrupa ve Asya kıtaları arasında bir geçiş yeridir. Tüm bu kültürleri yansıtan Sofya’da gezilecek birçok yer bulunuyor. Sofya’da gezilecek yerler nerelerdir? Sofya’da mutlaka gezilecek yerler nerelerdir? İşte Sofya’da mutlaka gezilmesi ve görülmesi gerekli olan yerlerin listesi.
6.01.2022 Gezilecek Yerler
Ürgüp Gezilecek Yerler (2022) - Ürgüp Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Ürgüp Gezilecek Yerler (2022) - Ürgüp Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Kapadokya denildiğinde akla ilk olarak gelen Nevşehir ilinin bir ilçesi olan Ürgüp’tür. Oldukça önemli bir ilçe olan Ürgüp geçmiş dönemlerde Osmanlılar, Selçuklular, Bizanslılar ve Romalılar tarafından yönetilmiştir. Günümüzde turizm açısından önemli olan bir kenttir. Ürgüp’e Üç Güzellerin evi denilmektedir. Doğal güzellikleri ev medeniyetlerin birleştiği bir kültür harmanı olması nedeni ile oldukça dikkat çekmektedir. Ürgüp’te gezilecek yerler nerelerdir? Ürgüp’te mutlaka gezilmesi gereken yerler nerelerdir? İşte, Ürgüp’e gidip gezilmeden dönülmemesi gereken yerler.
6.01.2022 Gezilecek Yerler
Hollanda Gezilecek Yerler (2022) - Hollanda Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Hollanda Gezilecek Yerler (2022) - Hollanda Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Gezginlerin genellikle doğanın insana verdiği en güzel ülke olarak tanımladığı Hollanda gezilebilecek güzel yerleriyle göz kamaştırıyor. Hayret verici tabiatının yanı sıra geçmişe uzanan elleriyle de görülmeye değer bir Avrupa ülkesi olan Hollanda, 17 milyon nüfusa sahiptir. Bu yazımızda sizlere Hollanda seyahatinizde gezebileceğiniz en iyi yerleri derledik. İşte 'Özgürlükler Ülkesi' diye tanımlanan Hollanda'nın mutlaka gezip görülmesi gereken yerleri. Gezi rehberi niteliğinde olan listeyi sizler için derledik.
5.01.2022 Gezilecek Yerler
Kuzey Makedonya Gezilecek Yerler (2022) - Kuzey Makedonya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Kuzey Makedonya Gezilecek Yerler (2022) - Kuzey Makedonya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Kuzey Makedonya Avrupa kıtasında yer alan bir ülkedir. Gerek tarihi ile gerekse de doğal güzellikleri ile Avrupa'nın gezilesi en güzel ülkelerinden olan Kuzey Makedonya her yaz ülkemizden de tatilcilerin gittiği bir ülkedir. Özellikle Kuzey Makedonya'da bizim tarihimizle ilgili pek çok eser yer almaktadır. Kuzey Makedonya'ya gitmek isteyenler şehrin tarihi hakkında bilgi edinmektedirler. Arama motorlarında Kuzey Makedonya'ya ait bilgiler araştırmaktadırlar. Peki, Kuzey Makedonya gezilecek yerler neresidir? Makedonya mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Makedonya'ya ait tüm detaylar.
5.01.2022 Gezilecek Yerler
Paraları olmadan pazarlığa girdiler! İşte karavan macerasının sonu...
Paraları olmadan pazarlığa girdiler! İşte karavan macerasının sonu... Kahve eğitmeni Öznur ve fotoğrafçı Merve, hayalleri uğruna çabalayan iki yakın arkadaş. Paraları olmadan bir araç almak için pazarlığa giren ikili, şimdilerde büyük zorluklarla aldıkları aracı karavana dönüştürmek için tulumlarını giydiler ve kolları sıvadılar.
24.11.2021 Tatil
Bu otelde gördüğünüz her şey altın kaplama
Bu otelde gördüğünüz her şey altın kaplama Dünyanın ilk altın kaplama oteli Vietnam'da açıldı. 24 ayar altın kaplama otel görenleri şaşkına çeviriyor. Şatafatıyla dikkat çeken otelde her şeyin altın kaplama olması ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Otel sahibiyse işletmesinin tamamen altın kaplı olmasına farklı bir açıdan bakıp bu konudaki eleştirilere yanıt veriyor.
2.11.2021 Tatil
Tuhaf gelenek! Yeni evli çiftin yalnız kalması yasak!
Tuhaf gelenek! Yeni evli çiftin yalnız kalması yasak! Dünyanın pek çok yerinde birbirinden ilginç geleneklerle karşılaşmak mümkün. İnsanlar evlendikten sonra, yaşadıkları ülkelerde gerçekleştirilen o ritüeller görenleri hayrete düşürüyor. Bunlardan bazıları yıllar önce yapılan bazıları da sürekliliğini yitirmemiş gelenekler. İşte onlardan bazıları.
18.10.2021 Tatil
Harran evlerinin akılalmaz özelliği
Harran evlerinin akılalmaz özelliği Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Şanlıurfa'nın güney doğusundaki Harran, Türk ve İslam tarihinde de önemli bir yere sahiptir. Dünyada sadece 3 yerde bulunan konik kubbeli evler mimarileri ile gelen ziyaretçileri hayretler içinde bırakıyor.
26.10.2021 Tatil
Bu kabilede son sözü kadınlar söylüyor
Bu kabilede son sözü kadınlar söylüyor Dünyanın farklı yerlerinde, farklı kültürlerde yaşayan pek çok topluluk mevcut. Onlardan biri de Mosuolar kabilesi. Bu kabilede her şeye kadınlar karar veriyorlar. Himalaya eteklerinde yaşayan Mosuo kabilesi, kadınlar tarafından yönetiliyor.
5.07.2021 Tatil
Bu ülkede evlenmek isteyenler 60 kilonun üzerinde olmalı
Bu ülkede evlenmek isteyenler 60 kilonun üzerinde olmalı Günümüzde ülkelerin en büyük sağlık sorunlarından biri olarak görülen obezite, bir ülke için statü ve güzellik göstergesi. Batı Afrika'nın küçük ülkesi Moritanya'da dünyanın en ilginç geleneklerinden biri yıllardır uygulanıyor.
27.06.2021 Tatil
Sinop'tan yola çıktı Balkan ülkelerini geziyor
Sinop'tan yola çıktı Balkan ülkelerini geziyor Sinop'tan Nisan ayında yola çıkan 28 yaşındaki Sıla Yakamoz, pandemiye rağmen 1 bir aydır Balkanları geziyor.
10.05.2021 Tatil
İstanbul Boğazı dondu, kartopu oynamak yasaklandı
İstanbul Boğazı dondu, kartopu oynamak yasaklandı İstanbul Boğazı’nın donduğu, kar topu oynamanın yasaklandığı bir zaman düşünün. 1935 ve 1954 yıllarında yağan kar, koca şehri adeta felç etmişti. Hal böyle olunca 1935 yılında, belki de dünyanın en garip yasaklarından biri İstanbul’da uygulanmaya başlanmıştı.
26.04.2021 Tatil
Brüksel Gezilecek Yerler (2021) - Brüksel Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Brüksel Gezilecek Yerler (2021) - Brüksel Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Avrupa birliğinin başkenti olan Brüksel her mevsim tatilcilerin tercih ettiği Avrupa şehirlerinden biridir. Brüksel şehrine gelmeden önce araştırma yapan kişiler şehir hakkında önemli bilgi edinmektedirler. Özellikle şehri bir gün boyunca gezmek zordur. Gezilecek görülecek yerleri oldukça fazla olan Brüksel şehrini tatil için tercih edebilirsiniz. Peki, Brüksel gezilecek yerler neresidir? Brüksel mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte, Brüksel şehri ve mutlaka gezilmesi gereken yerleri sizler için derledik.
9.07.2020 Gezilecek Yerler
İspanya Gezilecek Yerler (2021) - İspanya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
İspanya Gezilecek Yerler (2021) - İspanya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Picasso ve Salvador Dali gibi büyük ressamlara ilham kaynağı olan İspanya, baştan aşağı bir resim tablosunu andırıyor denilebilir. Bir tarata Atlantik Okyanusuna kıyısı bulunan İspanya, öte taraftan Akdeniz'le kucaklaşıyor. Köklü geçmişinin yanında, tabiatı ve otantik havası, İspanya ülkesini Avrupa'da gezilebilecek en iyi ülke konumuna getiriyor. Bu yazımızda, sizlere İspanya'da gezilebilecek en güzel yerleri derledik. Önce isterseniz kısaca İspanya ülkesini biraz tanıyalım. İşte tarihi yerler konusunda çok zengin olan İspanya'nın en güzel yerleri.
9.07.2020 Gezilecek Yerler
Beşiktaş Gezilecek Yerler (2021) - Beşiktaş Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Beşiktaş Gezilecek Yerler (2021) - Beşiktaş Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi İstanbul'un başkenti olarak kabul edilen, son dönemlerde gençlerin ilgisiyle kalabalıklaşan Beşiktaş, gezilecek yerler konusunda bir hayli seçeneğe sahiptir. Kahvaltıcılar sokağı, deniz kenarı, tarihi yerleri ve diğer farklı mekanları, Beşiktaş ilçesiniz özel kılan etkenlerden bazılarıdır. Sizler için Beşiktaş'ta gezilebilecek en iyi 10 yeri sizler için hazırladık. Beşiktaş gezilecek yerler listesine geçmeden, dilerseniz Beşiktaş hakkında biraz bilgi edinmeye çalışalım. İşte, detaylar.
16.07.2020 Gezilecek Yerler
Japonya Gezilecek Yerler (2021) - Japonya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Japonya Gezilecek Yerler (2021) - Japonya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Japonya Dünya’nın en güzel ülkelerinden birisidir. Başkenti Tokyo olan Japonya nüfusu ile kalabalık bir ülkedir. Özellikle tatilcilerin en çok tercih ettiği ülkelerden olan Japonya, pek çok ünlü mekanları bulunan bir şehirdir. Japonya gezip görmeniz gereken ülkelerdendir. Japonya’yı gezmek isteyen kişiler ise ülkeye gelmeden önce gezi rehberini oluşturmaktadırlar. Peki, Japonya gezilecek yerler neresidir? Japonya mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Japonya mutlaka gezilip görülmesi gereken, Japonya seyahat rehberiniz.
8.07.2020 Gezilecek Yerler
Cunda Adası Gezilecek Yerler (2021) - Cunda Adası Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Cunda Adası Gezilecek Yerler (2021) - Cunda Adası Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Cunda Adası, birçok insanın gezip görmek istediği doğal güzelliklerin ve tarihi yerlerin arasında kendisine ilk sıralarda yer bulmaktadır. Hareketli gecelerinin sayesinde yıl içerisinde çok fazla turist çeken Cunda Adası, aynı zamanda sahip olduğu el değmemiş toprakları ile de ayrı bir çekicilik kazanmaktadır. Cunda Adası’na gittiğinizde nerelerde gezmeniz gerektiği konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu yazıyı sonuna kadar okumalısınız. Cunda Adası gezilecek ve keşfedilecek o kadar fazla yere sahip ki, adaya vardığınızda durumu daha iyi anlayacaksınız. İşte, Cunda Adası ile ilgili merak edilenler ve gezilip görülecek yerleri sizler için derledik.
15.07.2020 Gezilecek Yerler
Londra Gezilecek Yerler (2021) - Londra Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Londra Gezilecek Yerler (2021) - Londra Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Dünyada gezilip görülmesi gereken yerlerin arasında Londra ilk sıraları çekmektedir. Öyle görünüyor ki ilerleyen yıllarda da bu başarısını devam ettirecektir. Çünkü sahip olduğu tarihi değerler, müzeler ve semtleri bakımından benzersiz bir örnek sunmaktadır. Sizler için hazırlanan bu gezi rehberinde yer alan mekânlar ve doğal alanlar kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerlerdir. Sizler de bu görsel ziyafetten en iyi şekilde faydalanmalısınız. Bu eşsiz şehrin gezilecek tarihi mekânlarını ve müzelerini sizler için derledik.
8.07.2020 Gezilecek Yerler
Almanya Gezilecek Yerler (2021) - Almanya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Almanya Gezilecek Yerler (2021) - Almanya Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Almanya, Avrupa’nın en gözde ülkelerinden biri olmayı yüzyıllardır başarmaktadır. İçinde barındırdığı tarihi mekânlar, müzeler ve müthiş doğası ile insanları kendisine hayran bırakmaktadır. Bu nedenle Almanya’nın daha çok araştırılıp bir gezi rehberi oluşturulmasına karar verdik. Almanya’da nerelere gidilmeli ve nereler mutlaka ziyaret edilmelidir? İşte bu sorunların cevaplarını sizler için araştırdık ve güzel bir liste oluşturduk. Sizler için listelenmiş olan eşsiz müzeler ve semtleri derledik.
9.07.2020 Gezilecek Yerler
Milano Gezilecek Yerler (2021) - Milano Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Milano Gezilecek Yerler (2021) - Milano Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri olan Milano her yıl binlerce turistin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Eğer Milano şehrinde tatil yapmayı planlıyorsanız kesinlikle doğru bir tercih yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Milano gerek tarihi dokusu ile gerek doğal alanları ile tercih edilebilecek en güzel şehirlerden birisidir. Peki, Milano gezilecek yerler neresidir? Milan mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Milano şehri ve mutlaka gezmeniz gereken yerler.
7.07.2020 Gezilecek Yerler
Çeşme Gezilecek Yerler (2021) - Çeşme Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Çeşme Gezilecek Yerler (2021) - Çeşme Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Ege bölgesinde bulunan İzmir ilinin bir ilçesi olan Çeşme bembeyaz kumsalları, sınırsız eğlence hayatı, mavi bayraklı olan plajları ile sadece yerli olan turistlerin yabancı turistlerinde en gözde olan tatil yerlerinden biridir. Çeşme yaz tatilinde sadece deniz tatili yapmayı değil gezilecek çok sayıda yeri ile kültür gezisi yapılabilir. Çeşme’de gezilecek yerler neresidir? Çeşme de mutlaka gezilecek yerler nerelerdir? İşte Çeşme tatilini dolu dolu geçirebilmek için mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerin listesi.
10.07.2020 Gezilecek Yerler
Saraybosna Gezilecek Yerler (2021) - Saraybosna Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Saraybosna Gezilecek Yerler (2021) - Saraybosna Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’dır. En eski ismi ile Vrhbosna olan bu kentin ismi Osmanlı İmparatorluğu döneminde değiştirilmiştir. Osmanlı İmparatorluğu Döneminde ise Bosna’nın Sarayı anlamındaki Saraybosna ismini almıştır. Saraybosna çok farklı kültürlerin hâkimiyeti altına girmiş bir ülkedir. Bu sebepler tarihi yapılarında ok sayıda kültürün yansıması bulunur. Saraybosna’da özellikle tarihi yapılar olmak üzere gezilip görülecek çok yer bulunuyor. Saraybosna’da nerelerde gezilir? Saraybosna’da mutlaka gezilmesi gereken yerler nerelerdir? İşte Saraybosna’da gezilebilecek olan yerlerin listesi.
7.07.2020 Gezilecek Yerler

Benzer Haber Etiketleri

Milliyettatil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.