Miss Turkey

Miss Turkey

Son dakika Miss Turkey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Miss Turkey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Miss Turkey haber sayfamızda...

Miss Turkey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.581 miss turkey haberi bulunmuştur.
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in oğulları Mete, üç yaşına girdi. Ünlü çift, düzenlendikleri doğum günü partisinden karelerini, sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sundu. Eğlenceli pozlara dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.03.2024 Cadde
Nezaket diledi!
Nezaket diledi! Türkiye’yi Miss World’de temsil eden Nursena Say, dereceye girememesi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi.
13.03.2024 Cadde
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say, 71'inci Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi. Say, yarışma sürecindeki deneyimlerini sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım! 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ (49), önceki gün 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, eşi Yağmur Atacan (40) ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı!
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı! Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerle bir araya geldi. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya'dan bahsederek iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, yüzü olduğu markanın reklam çekimine eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çiftten Atacan, "Pınar ile kavgaya girilmez" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.
6.03.2024 Cadde
Podyuma bahar geldi
Podyuma bahar geldi İzmir Fashion Week, 10’uncu kez modaseverlerin karşısına çıktı.
28.02.2024 Cadde
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim'
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, İzmir Fashion Week'in ilk gününde gerçekleşen defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.02.2024 Cadde
SURVIVOR BEGÜM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Survivor Begüm Yücetan nereli, ne iş yapıyor? İşte Survivor Begüm'ün yaşamı ile ilgili bilgiler
SURVIVOR BEGÜM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Survivor Begüm Yücetan nereli, ne iş yapıyor? İşte Survivor Begüm'ün yaşamı ile ilgili bilgiler Survivor 2024'te yarışacak isimlerden biri ise Begüm Yücetan oldu. Survivor Begüm, All Star'da mavi takımda yarışacak. Begüm, Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalmıştı. Peki Survivor Begüm kimdir, kaç yaşında?
25.02.2024 Bilgi Rehberi
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim!
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim! 1994 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildikten sonra oyunculuk kariyerine adım atan Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la dünyaevine girmişti. Ocak 2009'da mutlu evliliklerini Su adını verdikleri kızlarıyla taçlandıran ünlü çiftten Altuğ, eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
22.02.2024 Cadde
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı' Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ şık ve fit haliye beğeni topladı!
Pınar Altuğ şık ve fit haliye beğeni topladı! Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ şık tarzıyla hayranlarını mest etti. Şu sıralar tiyatroda yoğun tempoda çalışan Altuğ'ın dekolteli tarzına yorum yağdı.
19.02.2024 Cadde
Lider Şahin'den sevgilisi Ecem Çırpan'a: Sonsuza dek suç ortağım!
Lider Şahin'den sevgilisi Ecem Çırpan'a: Sonsuza dek suç ortağım! Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile Miss Turkey 2015'te Türkiye güzeli seçilen Ecem Çırpan, Şubat 2021'den beri aşk yaşıyor. İkili, ilişkilerinin üçüncü yıl dönümünde roamntik paylaşımlara imza attı.
13.02.2024 Cadde
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım'
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım' 'İşler Güçler' dizisi ve 'Düğün Dernek' filmlerinde kamera karşısına geçen 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu (32), geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle bir dönem çok konuşulan Danoğlu, yeni hayatını anlattı.
12.02.2024 Cadde
Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil!
Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil! 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan manken Demet Şener, modacı Melahat Şencan’ın ‘Ölçülü giyim’ defilesi için podyuma çıktı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, sevgilisi Tolga Arman'dan evlilik gibi bir beklentisi olmadığını açıkladı.
7.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum!
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Fişekhane’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenn Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Altuğ (49), yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında konuştu.
3.02.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz'den 'estetik' itirafı! 'Paşa gönlüm o an öyle istedi'
Dilan Çiçek Deniz'den 'estetik' itirafı! 'Paşa gönlüm o an öyle istedi' Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haziran ayından yüzü olduğu markanın lansmanına katılmış, yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. 2014 Miss Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Deniz, magazin gündemini uzun süre meşgul eden "badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" işlemleri hakkında ilk kez konuştu.
31.01.2024 Cadde
Şevval Şahin: Kendimi bir süre aşka kapattım!
Şevval Şahin: Kendimi bir süre aşka kapattım! Her fırsatta aşk dolu pozlarını paylaşan 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini noktalamıştı. İkiliden Kazancıoğlu yeni bir ilişkiye başlarken, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen Şahin ise kendini aşka kapattığını söyledi.
19.01.2024 Cadde
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu Geçtiğimiz yılların Miss Turkey birincileri Buse İskenderoğlu ile Şevval Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Doğal halleriyle dikkat çeken ikili; botoks, dolgu ve makyaj yapmayı tercih etmediklerini belirtti.
17.01.2024 Cadde
Pınar Altuğ'dan takipçisinin 'Gazze' yorumuna yanıt
Pınar Altuğ'dan takipçisinin 'Gazze' yorumuna yanıt Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu, Gazze hakkında gelen soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.
16.01.2024 Cadde
Şevval Şahin'i çabuk unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde
Şevval Şahin'i çabuk unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde Her fırsatta aşk dolu pozlarını paylaşan 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini noktalamıştı. Kazancıoğlu, ayrılığın üzerinden henüz üç ay geçmişken yeni sevgilisiyle eğlendiği bir mekan çıkışı görüntülendi.
14.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
13.01.2024 Cadde
Demet Şener takipçilerini geçmişe götürdü! 'Yıl 2006, İrem’e dört aylık hamileyim'
Demet Şener takipçilerini geçmişe götürdü! 'Yıl 2006, İrem’e dört aylık hamileyim' 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan eski manken Demet Şener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar öncesine ait bir karesini yayınlayan Şener'e, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
6.01.2024 Cadde
GİZEM MEMİÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği nedir?
GİZEM MEMİÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği nedir? Survivor Gizem Memiç hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. 2010 yılında Miss Turkey seçilen Gizem Memiç, aynı yıl içerisinde Miss Universe ve Miss World'a katıldı. Survivor'da ilk kez 2016 yılında mücadele eden Memiç son olarak 2022 All Star kadrosunda yer almıştı. İşte Gizem Memiç hakkında merak edilenler...
3.01.2024 Bilgi Rehberi
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan yeni yıl paylaşımı
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan yeni yıl paylaşımı Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen ünlü çift sosyal medya hesaplarından Paris'te birbirleriyle olan fotoğraflarını paylaştılar. Çift paylaşımlarında '2024'ün ilk günü' notunu düştü.
2.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Miss Turkey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.