Motorsporları

Motorsporları

Son dakika Motorsporları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Motorsporları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Motorsporları haber sayfamızda...

Motorsporları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 470 motorsporları haberi bulunmuştur.
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor Dünyanın en önemli motorsporları organizasyonlarından Moto2 Dünya Şampiyonası heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Deniz Öncü’nün bu yıldan itibaren boy göstereceği şampiyonanın ilk yarışı 10 Mart Pazar günü Katar’daki Lusail Uluslararası Pisti’nde gerçekleşecek.
8.03.2024 Motor Sporları
Nefes kesen 46. Dakar Rallisi'nden renkli kareler
Nefes kesen 46. Dakar Rallisi'nden renkli kareler Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi’nin bu yıl 46.sı düzenlendi. 14 gün süren yarış büyük çekişmeye sahne olurken, dev maratonda renkli anlar yaşandı.
6.02.2024 Motor Sporları
Lewis Hamilton direksiyona oturmadan Ferrari'yi uçurdu!
Lewis Hamilton direksiyona oturmadan Ferrari'yi uçurdu! Lewis Hamilton’un Mercedes’ten Ferrari’ye transferi, İtalyan şirketine borsada rekorlar kırdırdı. 2025’te yeni takımında direksiyon başına geçecek İngiliz pilot, kendi maaşını da dudak uçuklatan seviyelere taşıdı.
4.02.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi 2024 Dakar Rallisi tamamlandı. 12 etaptan oluşan maceranın galibi Red Bull sporcusu Carlos Sainz oldu. 14 gün süren yarış boyunca sıralamanın en başlarında yer alan tecrübeli pilot bu galibiyetiyle birlikte 4. Dakar şampiyonluğunu kazandı.
19.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi,
16.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi için geri sayım başladı
Dakar Rallisi için geri sayım başladı Motor sporları alanında dünyanın en önemli yarışlarından olan Dakar Rallisi’nde 2024 yılı heyecanı başlıyor. 5 Ocak Cuma günü açılış etabıyla El-Ula’dan başlayacak olan bu zorlu macera tarihiyle de heyecan uyandırıyor.
29.12.2023 Motor Sporları
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi Ayhancan Güven, FIA tarafından belirlenen 2023 Sürücü Sınıflandırması’nda en üst kategori olan “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi. Ayhancan Güven, bu unvana sahip ilk Türk pilot oldu.
5.10.2023 Diğer
Akülke: Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız
Akülke: Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, "Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız. Organizasyonun bu sene bizim için anlamı çok büyük" dedi.
15.07.2023 Motor Sporları
Bahattin Sofuoğlu’ndan kariyerinin ilk zaferi
Bahattin Sofuoğlu’ndan kariyerinin ilk zaferi Red Bull sporcusu Bahattin Sofuoğlu, 2023 Dünya Supersport Şampiyonası’nın (WSSP) dördüncü etabı olan Barselona’da hafta sonunun ikinci yarışını zaferle noktaladı. Bahattin Sofuoğlu, böylece WSSP kariyerinin ilk galibiyetini almış oldu. Sofuoğlu dün koşulan ilk yarışı da üçüncü sırada tamamlayarak kariyerinin ilk podyumunu kazanmıştı.
7.05.2023 Motor Sporları
Festival rüzgârı...
Festival rüzgârı... Festival takvimleri bir bir açıklanıyor. Pandemi döneminde ilginin arttığı açık hava festivallerinin büyümesi bekleniyor.
22.04.2023 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı FIA tarafından Fransa’da düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda, milli takımımız da boy gösterdi. Rally4 branşında Ford Fiesta ile yarışan Ali Türkkan-Burak Erdener 2. olarak gümüş madalya alırken, genç pilotlarımız da tecrübe kazandı.
13.11.2022 Motor Sporlari
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda mücadele eden Ali Türkkan-Burak Erdener, yarışı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
31.10.2022 Motor Sporlari
Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda piste çıkıyor
Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda piste çıkıyor Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından olan Red Bull sporcuları Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) tarafından düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda madalya için piste çıkıyor.
27.10.2022 Motor Sporlari
Kınık’ta tırmanma yarışına yoğun ilgi
Kınık’ta tırmanma yarışına yoğun ilgi Kınık Belediyesi katkıları ve Yaşaroğlu Otomotiv, Polyak Eynes, Kınık Nakliyeciler Kooperatifi’nin sponsorluğu ile İzmir Motorsporları ve Otomobil Kulübü (İMOK) tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye Tırmanma Yarışı 2022 sezonu 5. Etabı, Kınıklılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
5.09.2022 Ege
Ülkü Park’ta sezon başlıyor
Ülkü Park’ta sezon başlıyor AVIS 2022 Türkiye Pist Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından 18-19 Haziran tarihlerinde İzmir Pınarbaşı’ndaki Ülkü Park Pisti’nde organize edilecek.
16.06.2022 Ege
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur Otomobil sporları çok başka bir tutkuyu barındırıyor: Her şey eski deyimle ‘araba sevdası’, şimdiki tabirle ise otomobil sevgisiyle başlıyor. TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı otomobil sporlarının sponsorluk gelişmelerini ve Türkiye ekonomisine katkılarını anlattı.
6.06.2022 Milliyet Executive
Yeşil Bursa Rallisi’nin ilk gününü Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz lider tamamladı
Yeşil Bursa Rallisi’nin ilk gününü Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz lider tamamladı Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen 2022 sezonunun ilk asfalt randevusunda, ekipler ilk gün Delice, Sırma ve Dağakça etaplarını ikişer kez geçerek Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı Otoparkı'nda yer alan servis alanında günü tamamladılar.
28.05.2022 Motor Sporları
Ülkü Park’ta Kış Kupası heyecanı yaşandı
Ülkü Park’ta Kış Kupası heyecanı yaşandı 2022 Kış Kupası 2. Ayak yarışları, Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde Ülkü Park Yarış Pisti’nde düzenlendi.
5.04.2022 Ege
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması!
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması! TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Üçlertoprağı; Ayhan Can Güven, Cem Bölükbaşı hakkında bilgi verirken Formula 1'in Türkiye'de düzenlenip düzenlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
31.03.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Suudi Arabistan Grand Prix'si heyecanı
Formula 1'de Suudi Arabistan Grand Prix'si heyecanı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ikinci yarışı Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek.
25.03.2022 Motor Sporları
Ayhancan Güven, altın sürücü statüstüne yükseldi
Ayhancan Güven, altın sürücü statüstüne yükseldi Milli otomobil sporcusu Ayhancan Güven, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) 2022 Sürücü Sınıflandırma Listesi'nde Altın Sürücü (Gold Driver) statüsüne yükseldi.
1.02.2022 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala Formula 2’de yarışan ilk Espor sürücüsü olmayı başaran Cem Bölükbaşı’nın hikayesi, arabalara ve hıza olan ilgisini fark eden ailesinin yönlendirmesiyle, 5 yaşında motokros yarışları ile başladı. 2004’te 6 yaşındayken ilk şampiyonluğuna ulaştı.
16.01.2022 Motor Sporları
Şampiyonlar pisti
Şampiyonlar pisti İzmir Park Yarış Pisti’nde antrenman yapan Türk sporcular, son 6 ayda dünya şampiyonalarında 98 kupa aldı. Milli sporcu ve ileri sürüş eğitmeni Ümit Ülkü, “İzmir Park, ülkemizin adını spor tarihine altın harflerle yazdırdı” dedi.
21.12.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Motorsporları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.