Müge Anlı canlı program saat kaçta başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert nereden izlenir?
Müge Anlı canlı program saat kaçta başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert nereden izlenir? Hafta içi her gün ATV kanalında ekrana gelen Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında faili mechul cinayetler ve kayiplarin yani sira bircok sosyal sorumluluk projesini çözmeye çalışıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen Aleyna Çakır olayı ise bugün Müge Anlı'nın programında konuşulması bekleniyor. Aleyna Çakır olayını yakından takip eden izleyiciler ise Müge Anlı canlı yayın saat kaçta başlıyor sorusuna yanıt arıyor. İşte ATV yayın akışı 18 Eylül Cuma...
18.09.2020 Gündem
Sefirin Kızı 8. son bölüm ardından 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sancar gerçeği öğreniyor
Sefirin Kızı 8. son bölüm ardından 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sancar gerçeği öğreniyor Star TV ekranında izleyici ile buluşan Sefirin Kızı dizisi 8. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi son bölümde Nare yaşanılanların sorumlusu olarak kendini gördüğü ve Akın'ın peşinden sürüklemek ve herkesin rahat bir yaşam sürmesini istediği için kızını alıp Barcelona'ya gider. Herkes bu durumu Nare'nin Gediz'e bıraktığı mektup ile öğrenir. Sancar yaşanan bu olayın ardından apar topar Barcelona'ya gitmek için hazırlanır. Ne kızını ne Nare'yi orda bırakmaya niyeti yoktur. Peki Sefirin Kızı yayınlanan yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?
11.02.2020 Gündem
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa saat kaçta başlıyor?
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa saat kaçta başlıyor? Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ne zaman yayınlanacak? Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu 2. Sayfa programı artık yeni saatinde izleyici ile buluşacak. Peki, 2. Sayfa saat kaçta başlayacak?
7.10.2019 Gündem
Ahu Tuğba: O kadar çok boynuzlandım ki Çin'e köprü olur
Ahu Tuğba: O kadar çok boynuzlandım ki Çin'e köprü olur "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"nın canlı yayın konuğu olan Ahu Tuğba, yıllar sonra ilk kez bir programa katıldı.
2.10.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri