Muhammet

Muhammet

Son dakika muhammet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhammet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhammet haber sayfamızda...

Muhammet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.703 muhammet haberi bulunmuştur.
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı Elazığ’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi.
26.04.2024 Gündem
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi Tokat'ta 3 yaşına girdiği gün servis minibüsünün altında kalarak vefat eden yabancı uyruklu Amini, bugün toprağa verildi.
25.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Haberler
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Gündem
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 2022 yılında iş insanı Burak Kalfa ile nişanlamış fakat 16 gün sonra ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Nişanlısı ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te Burak Kalfa'dan şikayetçi oldu. Hakaret ve tehdit yönünden yapılan değerlendirmede de savcılık kararını verdi.
23.04.2024 Cadde
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi'
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi' Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da, depreme dirençli şehir yaratmak için herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi. Naci Görür, "Birden fazla İskenderun’u tehdit edecek deprem kaynağı var. Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi. " dedi.
19.04.2024 Gündem
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri Batman'da yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok Mersin'de ikisi 16, biri 13 yaşında 3 çocuktan Ramazan Bayramı'nın ilk gününden beri haber alınamıyor. Çocukların en son 10 Nisan'da Nusratiye Mahallesi'ndeki anne Emine P'ye ait eve girip çıktıkları görülen görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
13.04.2024 Gündem
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasında neler oluyor? 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?'
Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasında neler oluyor? 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?' Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şarkıcı, "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" mesajını yayınlayınca; kızı Tuğçe Tayfur bu mesajın babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı tarafından yazıldığını düşündü. Ferdi Tayfur bunun üzerine bir video yayınlayarak açıklama yaptı.
12.04.2024 TV Rehberi
Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasında neler oluyor? 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?'
Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasında neler oluyor? 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?' Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şarkıcı, "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" mesajını yayınlayınca; kızı Tuğçe Tayfur bu mesajın babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı tarafından yazıldığını düşündü. Ferdi Tayfur bunun üzerine bir video yayınlayarak açıklama yaptı.
12.04.2024 Cadde
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafına yapımına başlanan toplu konutlar yükselmeye devam ediyor.
12.04.2024 Ekonomi
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü Hakkari’de, kaldırımda yürürken 7 katlı binadan kopan beton parçası başına düşen eczacılık mezunu Muhammet Kahraman (31), ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhammet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.