Mürettebat

Mürettebat

Son dakika mürettebat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mürettebat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mürettebat haber sayfamızda...

Mürettebat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.795 mürettebat haberi bulunmuştur.
Çanakkale Boğazı'nda yangın: Gemi, liman bölgesine demirletildi
Çanakkale Boğazı'nda yangın: Gemi, liman bölgesine demirletildi Mısır'dan Bulgaristan'a giden 'AK DISCOVERY' isimli 107 metre uzunluğundaki kuru yük gemisinde, dün saat 19.00 sıralarında yangın çıktı.
26.04.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda yaralanan 1 gemi personeli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
Bodrum, 2024 yılının ilk gemisini ağırladı
Bodrum, 2024 yılının ilk gemisini ağırladı Muğla'nın Bodrum ilçesinde gelen sezonun ilk gemisi 212 metre uzunluğundaki Silver Spirit, 475 yolcu getirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı Tayland'da denizin ortasında alev alan feribottaki 108 kişi son anda kurtarıldı.
4.04.2024 Haberler
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü Sovyetler Birliği tarafından üretilen Il-76 model nakliye uçağı Rusya'nın Ivanovo şehri üzerinde düştü.
12.03.2024 Haberler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler Sovyetler Birliği tarafından üretilen Il-76 model nakliye uçağı Rusya'nın Ivanovo şehri üzerinde düştü.
13.03.2024 Dünya
Havada büyük panik! Yolcu uçağı aniden düşmeye başladı! 50 kişi yaralı
Havada büyük panik! Yolcu uçağı aniden düşmeye başladı! 50 kişi yaralı Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan yolcu uçağında büyük panik yaşandı. Birden irtifa kaybeden uçakta en az 50 kişi yaralandı. Yolculardan biri “İnsanlar koltuklarından fırladı” dedi. İşte detaylar...
11.03.2024 Dünya
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu Endonezya'da Batik Air're ait bir yolcu uçağının iki pilotun bir uçuşun ortasında 28 dakika uyuyakaldı. Uçak kısa süreliğine rotasından saptı. Pilotlar açığa alınırken, Batik Air hakkında soruşturma başlatıldı.
11.03.2024 Dünya
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldı
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldı Yemen’deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılarını sürdürürken, saldırılarda ilk kez can kaybı yaşandı.
8.03.2024 Dünya
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda Kuşadası’na dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Panama bayraklı Sun Princess ile çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olan 3 bin 745 turist ve bin 675 mürettebat geldi. Kente ilk seferini yapması dolayısıyla gemi kaptanı ve şirket yöneticileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ömer Günel; "Kruvaziyer turizmi için attığımız adımların meyvelerini veriyor olması bizi çok mutlu etti" dedi.
3.03.2024 Gündem
Sızıntı var sıkıntı yok
Sızıntı var sıkıntı yok Rus uzay kurumu Roscosmos, Uluslararası Uzay İstasyonu’nun (ISS) Rusya kısmında hava sızıntısı olduğunu ama bunun mürettebat için sıkıntı yaratmadığını açıkladı.
1.03.2024 Dünya
‘Asker gönderme’ fazla geldi
‘Asker gönderme’ fazla geldi Avrupa’da Ukrayna’ya yardımların sürmesi konusunda fikir birliği bulunurken, Macron’un gündeme getirdiği asker gönderme konusu olumsuz karşılandı. Macron’un Avrupa’ya liderlik etme isteği dikkat çekiyor.
29.02.2024 Dünya
Yer: Sarıyer! Dolmalık biberlerin içinden uyuşturucu çıktı
Yer: Sarıyer! Dolmalık biberlerin içinden uyuşturucu çıktı Sarıyer’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta dolmalık biberler içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi.
25.02.2024 Gündem
Marmara'da kayıp mürettebat aranıyor: 'Nene Hatun' devrede
Marmara'da kayıp mürettebat aranıyor: 'Nene Hatun' devrede Marmara Denizi açıklarında batan 'Batuhan A' isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 11'inci gününde de devam ediyor.
25.02.2024 Gündem
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı 112 yıl önce buzdağına çarpan Titanik, gövdesinin makine dairesinden yarılması sebebiyle su alarak battı. Bu batış hiçbir deniz kazasındakine benzemiyordu. Dünyanın en büyük transatlantik gemisi batarken ikiye bölünmüştü. Ancak gemi darmadağın olsa da bazı eşyelar enkaz alanında sapasağlam duruyordu. Peki, demirden geminin hatta Titan denizaltısının dayanamadığı basınca cam ve porselenler nasıl dayandı?
25.02.2024 Yaşam
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok Marmara Denizi'nde seyir halindeyken, Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında 6 mürettebatıyla batan BATUHAN A adlı gemide, aşçı Zeynep Kılınç (33) ile yağcı Hüseyin Tutuk'un (40) cenazelerine ulaşılmasının ardından, kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 10'uncu gününde sürüyor.
24.02.2024 Gündem
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın potansiyeli batan BATUHAN A adlı geminin 4 seansını arama çalışmaları, 9'uncu düşüş 667 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor.
23.02.2024 Gündem
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Haberler
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan
20.02.2024 Gündem
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi.
20.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mürettebat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.