Nasıl

Nasıl

Son dakika nasıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nasıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nasıl haber sayfamızda...

Nasıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255.081 nasıl haberi bulunmuştur.
AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAVLARI ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri! Açık Öğretim Lisesi 3. dönem kayıt yenileme nasıl yapılır?
AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAVLARI ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri! Açık Öğretim Lisesi 3. dönem kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem kayıt yenileme süreci devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL kayıt yenileme işlemleri aol.meb.gov.tr adresinden yapılıyor. Ardından açık lise 3. dönem sınavları uygulanacak. AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, kayıt yenileme ne zaman bitiyor?
29.04.2024 Bilgi Rehberi
Edanur’un ölümünün ardından Avcılar’da tehlike saçan alanda çalışma
Edanur’un ölümünün ardından Avcılar’da tehlike saçan alanda çalışma Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer’in su dolu çukura düşerek ölümünün ardından Avcılar'da yağmur suyuyla göle dönüp tehlike saçan alanda ekipler çalışma yaptı.
29.04.2024 Gündem
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar 'Karagül' isimli TikTok kullanıcısı yayın sırasında başı yarılan çocuğunu azarlayan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Yetkililerin odağına yerleşen görüntü sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
BU HAFTAKİ HAVA DURUMU: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu dereceleri
BU HAFTAKİ HAVA DURUMU: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu dereceleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu bilgisi paylaştı. İç Anadolu'nun Kuzey ve Doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü yağışlara dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Peki bu hafta hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu...
29.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Kenya'da baraj çöktü: En az 42 ölü
Son dakika... Kenya'da baraj çöktü: En az 42 ölü Kenya hükümeti, bölgede bulunan bir barajın çöktüğünü ve 42 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
29.04.2024 Dünya
İstanbul'da 5 yaşındaki Edanur'un kahreden sonu! Anneden acı sözler: Kızım seni nasıl göremedim
İstanbul'da 5 yaşındaki Edanur'un kahreden sonu! Anneden acı sözler: Kızım seni nasıl göremedim İstanbul Küçükçekmece'deki kazı çalışmasında oluşan çukurdaki su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
29.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
İstanbul'da 5 yaşındaki Edanur'un kahreden sonu! Anneden acı sözler: Kızım seni nasıl göremedim
İstanbul'da 5 yaşındaki Edanur'un kahreden sonu! Anneden acı sözler: Kızım seni nasıl göremedim İstanbul Küçükçekmece'deki kazı çalışmasında oluşan çukurdaki su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
29.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 15.00'te görüşme gerçekleştirecek.
29.04.2024 Haberler
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 15.00'te görüşme gerçekleştirecek.
29.04.2024 Gündem
Aleyna 'Beni karısıyla karıştırmasın' dedi! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü
Aleyna 'Beni karısıyla karıştırmasın' dedi! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü Survivor All Star'da konseyde yaşanan gerginlik devam etti. Batuhan kendince olayı yorumladı. Aleyna Kalaycıoğlu hem Batuhan'la hem de Yunus Emre'yle yaşadığı olumsuzluklara dair konuştu. Bu konuşmanın ardından Yunus Emre'nin eşi Beria, sosyal medya hesabından Kalaycıoğlu'na ateş püskürdü.
29.04.2024 Cadde
Borsa ilk kez 10 bin puanı gördü
Borsa ilk kez 10 bin puanı gördü Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.77 oranında yükselişle 9992 puan seviyesinden başladı. Bu tüm zamanların en yüksek açılış seviyesi oldu. Açılışın ardından BIST 100 endeksi ilk kez 10.000 puan seviyesini test etti.
29.04.2024 Uzmanpara
Batılı bankaların Rusya'ya vergi ödemesi arttı
Batılı bankaların Rusya'ya vergi ödemesi arttı Rusya'daki Batılı bankalar geçen yıl Kremlin'e 800 milyon euro vergi ödedi.
29.04.2024 Uzmanpara
Demet Akalın, Zuhal Topal ile neden küstüklerini açıkladı!
Demet Akalın, Zuhal Topal ile neden küstüklerini açıkladı! Demet Akalın, sunucusu olduğu 'Gel Konuşalım' programında, bir dönem çok yakın olduğu arkadaşı Zuhal Topal ile neden konuşmadıklarını açıkladı. Yıllar sonra gelen itiraf, kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri oldu.
29.04.2024 Cadde
Dolar/TL bugün ne kadar oldu?
Dolar/TL bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.46’nın üzerinde başladı.
29.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında tansiyonun düşmesiyle birlikte altın fiyatları geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlamıştı. Öte yandan ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz politikasına ilişkin beklentiler de altın fiyatları üzerinde etkili oluyor.
29.04.2024 Uzmanpara
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Türkiye’deki riskli binaların kaderini belirler nitelikte. Ancak şirketlere yaptırılan testlerde 'riskli bina' kapsamına girmeyenler için sağlam olduğu yönünde hiçbir ifadeye yer verilmiyor. Yani binanın kaderi deprem sonrası yıkılmak dahi olsa, bundan sorumlu tutulacak kimsenin olmaması tam bir muamma.
29.04.2024 Gündem
Araç alacak herkesi ilgilendiriyor! Sıfır ve ikinci elde sert fren
Araç alacak herkesi ilgilendiriyor! Sıfır ve ikinci elde sert fren Yılın ilk çeyreğinde sıfır ve ikinci el araç piyasasına ilişkin dikkat çeken veriler geldi. Mart ayında trafiğe kayıtlı otomobil sayısı yılın ilk iki ayına göre yavaşlarken, ikinci elde noter devri ile yapılan satışlarda düşüş görüldü. Peki sıfır ve ikinci elde yaşanan sert frenin nedenleri neler? Araç piyasasındaki durgunluk fiyatları nasıl etkiliyor? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
29.04.2024 Ekonomi
KPSS başvuru - sınav tarihi ne zaman? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM takvimi
KPSS başvuru - sınav tarihi ne zaman? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM takvimi KPSS 2024 ile ilgili sorular gündemden düşmüyor. KPSS için hazırlıkta olan adaylar, KPSS ne zaman öğrenmek istiyor. Aynı zamanda KPSS başvuru tarihi ve ücreti hakkında da bilgi almak istiyor. ÖSYM, konuya ilişkin KPSS başvuru tarihi ve sınav tarihlerini paylaştı. Peki KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar?
29.04.2024 Bilgi Rehberi
Hep birlikte ‘daha uzaklara’
Hep birlikte ‘daha uzaklara’ Mardin Bienali, altıncı edisyonuyla 10 Mayıs’ta başlıyor. Sorularına Mezopotamya coğrafyasında, “Daha Uzaklara” başlığıyla cevap arayacak bienalin küratörü Ali Akay “Ovanın öznelliği bize ilham vermekte” diyor.
29.04.2024 Kültür Sanat
MSÜ TERCİH YAPMA EKRANI 2024: MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzu yayımlandı!
MSÜ TERCİH YAPMA EKRANI 2024: MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzu yayımlandı! Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almak isteyen adaylara yönelik yapılan sınavı sonuçlar belli oldu ve tercih işlemleri 3 Nisan Çarşamba itibarıyla başladı. Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları'nda kadınlar ve erkekler için farklı taban puanları belirleyen Milli Savunma Üniversitesi'nin bünyesinde eğitim almak isteyen adaylar, tercihlerin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki, MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri nasıl yapılır? İşte MSÜ tercih ekranı ve ÖSYM 2024 MSÜ tercih kılavuzu...
28.04.2024 Bilgi Rehberi
'Yargı'da Ilgaz zor durumda! İclal babasının katiliyle yüzleşti
'Yargı'da Ilgaz zor durumda! İclal babasının katiliyle yüzleşti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ceylin, Parla ile Canberk'in yakınlaşmasından rahatsız oldu. İclal babasının katili Bülent'le yüzleşti. Ilgaz'ın kaçıran adam nasıl ölmek istediğini sordu. İşte 'Yargı'nın 91. bölüm özeti...
29.04.2024 Cadde
Cihat Arslan: Kimsenin kimseye desteği yok!
Cihat Arslan: Kimsenin kimseye desteği yok! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Eyüpspor maçından sonra konuştu.
28.04.2024 1.Lig
BCL CEO’su Patrick Comninos: EuroLeague ile görüşüyoruz
BCL CEO’su Patrick Comninos: EuroLeague ile görüşüyoruz Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) CEO’su Patrick Comninos, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken EuroLeague ile ilgili açıklama yaptı.
28.04.2024 Basketbol
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel'
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel' Survivor All Star'ın başladığı günden beri aralarındaki yakınlıkl a izleyicilerin dikkatini çeken Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu dün dokunulmazlık oyunu sırasında tartıştı. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.
28.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.