Sözleşmeli Kamu personeline kadro verilecek mi? Kamuda sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin son gelişmeler...
Sözleşmeli Kamu personeline kadro verilecek mi? Kamuda sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin son gelişmeler... Kamuda sözleşmeli personele kadro verilecek mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ederken bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Memur-Sen yönetimi arasında bir toplantı gerçekleştirilecek.
6.10.2022 Bilgi Rehberi
Pandemi 1000 TL sosyal yardım parası ne zaman verilecek, yattı mı? e-Devlet sosyal destek başvuru sonucu öğrenme
Pandemi 1000 TL sosyal yardım parası ne zaman verilecek, yattı mı? e-Devlet sosyal destek başvuru sonucu öğrenme Dar gelirli vatandaşlara sağlanan pandemi 1000 TL sosyal yardım parası imkanı bir nebze de olsa rahat bir nefes aldırdı. Başvurularda 3. faz da geride kalmak üzere... Paralar yatmaya başladı. Henüz parasını alamayan vatandaşlar da 'Pandemi 1000 TL sosyal yardım parası ne zaman verilecek, yattı mı?' sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.
12.05.2020 Gündem
Kısa çalışma ödeneği ne zaman verilecek?Sonuçlar açıklandı mı?
Kısa çalışma ödeneği ne zaman verilecek?Sonuçlar açıklandı mı? Kısa çalışma ödeneği ile beklentiler bir hayli artmış durumda... Kısa çalışma ödeneğine başvuru yapanlar sonuçları merak ederken 'Kısa çalışma ödeneği ne zaman verilecek?' sorusuna cevap bulmaya çalışıyorlar. İşte konu hakkındaki son gelişmeler...
27.04.2020 Gündem
Kısa Çalışma Ödeneği paraları ne zaman yatacak, verilecek? Kısa Çalışma Ödeneği son durum nedir?
Kısa Çalışma Ödeneği paraları ne zaman yatacak, verilecek? Kısa Çalışma Ödeneği son durum nedir? Binlerce iş yeri sahibi Kısa Çalışma Ödeneği'ne başvuru yaptı, sonuçlar büyük bir sabırsızla bekleniyor. Her gün konuyla ilgili araştırma yapanlar son durumu merak ederken 'Kısa Çalışma Ödeneği paraları ne zaman yatacak, verilecek?' sorusu sıklıkla soruluyor.
22.04.2020 Gündem